Spider-Man Online Forum

Pełna wersja: Problemy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Jak widac forum jest nowe i moze zawierac bledy bada? wyswietlac dziwne komunikaty. O wszelkich problemach prosze informowac w tym temacie. Postaram sie im zaradzic.
avatar mi sie zle wyswietla i nie moge zmienic rangi
"Twój avatar nie moze byc wiekszy niz 100x120 pikseli. Avatary uploadowane z Twojego komputera nie moga byc wieksze niz 20 KB.
Nastepujace typy plików sa dozwolone: gif .jpeg .jpg .swf .png"

Spelniasz te wymogi. Jesli choc jeden wymóg sie nie zgadza to mozesz miec problemy z wgraniem i wyswietlaniem avatara. Ale widze, ze avatar dobrze lezy.

A co do rangi. Innym dziala. Ja zmienilem range, Dengar to zrobil, zygmoont tez. Wymóg to jeden post. Spróbuj jeszcze raz. Masz wystarczajaco ilosc postów.

Posta wyslalem o 15:14 a wyswietla ze o 14:14. Forum ma Äźle ustawiony czas.
Micromic,Aug 26 2005, 14:17 napisał(a):Posta wyslalem o 15:14 a wyswietla ze o 14:14. Forum ma Äźle ustawiony czas.
Ile razy zostal poruszany ten temat na starym forum??!!Przynajmniej raz.... Chlopcze , dajesz "Mój Profil" "Ustawienia forum" i zmieniasz strefe czasowa.
Gdy klikam na stronie glównej w Zespól moderujacy, pokazuje sie blad.
Micromic,Aug 27 2005, 23:58 napisał(a):Gdy klikam na stronie glównej w Zespól moderujacy, pokazuje sie blad.
Plagiator! Ares to pierwszy odkryl! A zreszta, po co Ci zespol moderujacy? :P

P.
zygmoont,Aug 27 2005, 23:03 napisał(a):
Micromic,Aug 27 2005, 23:58 napisał(a):Gdy klikam na stronie glównej w Zespól moderujacy, pokazuje sie blad.
Plagiator! Ares to pierwszy odkryl! A zreszta, po co Ci zespol moderujacy? :P

P.
Zeby sie dowiedziec kogo sie bac........A taki np. Jackson to czemu w punkcie "Grupa" ma wpisane "members" a forum modernowac moze?!
Bo Jackson to czlonek. :]
Crov,Aug 27 2005, 23:10 napisał(a):Bo Jackson to czlonek. :]
Powiedzmy ze mod.....bo jak mówisz "czlonek" to to niezbyt przyzwoicie brzmi :P
Mi brakuje takiego tematu jak "Komentarze do regulaminu" :]
Sam go nie zalorze bo to robota jakiegos admina jest ;]
Kurt,Aug 31 2005, 18:16 napisał(a):Mi brakuje takiego tematu jak "Komentarze do regulaminu" :]
Sam go nie zalorze bo to robota jakiegos admina jest ;]
@Admin - A nie mozna komentowac regulaminu w temacie REGULAMIN? :D Bo zamkniety nawet nie jest...

P.
A co tu komentowac? I tak malo kto sie go trzyma.
To po cholere jest na forum ;/ Ja gadam o zabezpieczeniach w grach , Pawcio dal nielegalne linki do SM TAS'a a zaden z nas nie dostal nagany , chociaz zlamalismy regulamin......nie ze sie domagam nagany ;) (bo jeszcze crov mnie za slowo zlapie i bana bede mial)
Ares_Real,Aug 31 2005, 20:02 napisał(a):(bo jeszcze crov mnie za slowo zlapie i bana bede mial)
Tak, websterze, bo ja bany za nic rozdaje. Gdyby tak bylo nie mial bym admina. Poczytaj za co jest ban w regulaminie... O, po to on jest - zebys wiedzial za co Crov moze cie zlapac i zablokowac.
Niestety - skoro juz tak zabawnie do mnie pijesz - wszystkiego nie dam rady zauwazyc. I tak jest to poki co upomnienie.

Po za tym zdaje mi sie, ze regulamin jest wziety ze starego forum gdzie juz potem zeszlismy z tonu poniewaz na poczatku bylo troche za oficjalnie i dretwawo. Mysle, ze akurat rozmowa o zabezpieczniach w grach nie jest niczym strasznym.

Jednam mimo twych przypuszczen Crov za nic cie nie zlapal - zawiedziony?

PS Ale wlasciwie moznaby Cie upomniec za przeklinanie :lol:
Podpowiedzcie mi jeszcze jak zamiast opisu dac obrazek bo ja sie za bardzo nie znam.
,,Twój avatar nie moze byc wiekszy niz 64 pikseli na 64 pikseli. Ladowany avatar z twojego komputera musi byc mniejszy niz 20 KB.
Nastepujace typy plików sa dozwolone: gif .jpeg .jpg .swf .png''


Kiedys moglem wstawic sobie wiekszy avek teraz nie moge :angry:
Ja tez mam klopot. Mój avek jakis mikroskopijny jest a niektórzy maja normalnej wielkosci. O co z tym CHODZI?!
<<Ja chce Avka takiej wielkosci jakiej byl!>>
Ehh... sorry to moj blad... ale juz go naprawilem mozna dodawac avatarki w normalnych rozmiarach
Male pytanko:
Jak zrobic zeby obrazek z mojego kompa znalazl sie w syngaturze? :huh:
Z góry dziekuje za odpowiedz. :)
Stron: 1 2 3 4