Wystąpiły następujące problemy: | ||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.27 (Linux)
|
![]() |
Spider-Sense Spider-Man - Wersja do druku +- Spider-Man Online Forum (http://forum.spider-man.org.pl) +-- Dział: Uniwersum Spider-Man (http://forum.spider-man.org.pl/forumdisplay.php?fid=103) +--- Dział: Stuff (http://forum.spider-man.org.pl/forumdisplay.php?fid=126) +--- Wątek: Spider-Sense Spider-Man (/showthread.php?tid=835) |
Spider-Sense Spider-Man - Gadziu - 27.08.2009 ![]() W wyniku uk?szenia radioaktywnego pająka Peter Parker zyskuje niezwykł? moc i umiejątności, które postanawia wykorzystywa? do ochrony swojego miasta jako nieustraszony Spider-Man. Na ?amach albumu spotkasz wielu przeciwników Spider-Mana takch jak: Dr Octopus, Vulture, Rhino, Lizard, Black-Cat, Electro, Sandman i Green Goblin. Zobacz Spider-Mana w l?ni?cym czarnym kostiumie, odkryj jego niebezpieczne w?a?ciwo?ci oraz poznaj gro?nego VENOMA – ?miertelnego wroga superbohatera. NAKLEJKOWA KOLEKCJA Spider-sense SPIDER-MAN zawiera 32-stronicowy album z miejscem na 168 naklejek, spo?ród których 24 są b?yszcz?ce a 16 foliowych. Wymieniaj się naklejkami ze swymi znajomymi! Cena albumu – 3,99 z?. Cena 1 saszetki (zawierającej 5 naklejek) – 1,50 z?. ![]() Do kupienia w kioskach i salonach prasowych od 27 sierpnia 2009r. Spider-Sense Spider-Man - rzadlo - 27.08.2009 Pamiętam jak byłem ma?y miałem takie abumy z Transformers i Teenage Mutant Ninja Turtles, a trochę później z Euro 2000:P. Ze Spiderem bodajęe te?, tyle że był to album z kreskówki SM: TAS. Fajnie było:P. Tutaj niestety jeżeli są to pokazane przykładowe naklejki, to trochę kiepsko :/. Dzięki G?dziu za info:), pewnie niedługo trafi news na stronę:P. Spider-Sense Spider-Man - saito - 27.08.2009 W nowym numerze Spider-Man magazyn jest ten album. Spider-Sense Spider-Man - Gadziu - 27.08.2009 A jak myślisz, skąd mam album? ^^ Jeśli chcecie to mogę zarzucił pare fotek i Wam pokazał jak to wygląda ;) ps. rzadlo, nie ma sprawy ^^ Spider-Sense Spider-Man - Joe - 27.08.2009 Marvel ostatnio wzi?? się za wydawanie. Magazyny ze statuetkami, kartami, naklejkami. Tylko prawdziwych komiksów nie wydadz?. Dobrze że przestałem polegał na naszym pięknym nadwi?la?skich kraju, i zacząłem sobie kupować komiksy z neta. A widziałem najnowszy SMM ale szkoda mi było tego 6,90, jak se mogę już piwo za to kupił:P. Spider-Sense Spider-Man - Gadziu - 27.08.2009 Najnowszy SMM kosztuje 6.99 zł (jeszcze 5 groszy wisz? sprzedawczyni xD) ^^ Dobra, dam parę fotek i trochę to opiszę: ![]() No więc to jest taki jakby plakat, który jest w samym środku albumu. Na nim naklejamy "głowy" złoczy?ców, którzy tam widniej?. Jak widać mam puki co tylko Venoma ^^ ![]() To zaś jest cała okładka albumu. Otó? po jednej stronie(gdzie klasyczny Spider-Man) mamy naklejki z klasycznym Spideyem, jego wrogami etc. Z drugiej zaś strony(tam gdzie jest czarny Spider-Man) są naklejki z czarnym Spideyem i symbiotami xD ![]() Dwie przykładowe naklejki z bliska(zgadnijcie, któr? lubię ^^) Są także obrazki zło?one z dwóch naklejek, niestety nie mogę zrobić puki co foty, bo żadnego takiego obrazka nie ułoży?em jeszcze ^^ ![]() No i kilka przykładowych naklejek ^^ Tam w tym czerwonym mamy drobne "ciekawostki" dotycz?ce postaci znajdujących się na jakiejś naklejce, np. "Green Goblin ma do dyspozycji arsena? ultra-nowoczesnej broni i przemieszcza się na specjalnym ?lizgaczu."... Pozatym na początku albumu (od strony z klasycznym Spideyem) są takie specjalne rubryki dla danych osób z drobnymi biografiami. Puki co to tyle ode mnie ^^ Spider-Sense Spider-Man - saito - 28.08.2009 Gdyby to były naklejki z rysynkami Mcfarlena,Romity i Bagleya to bym kupować. Wizerunki anonimowych rysownków są nic warte. Spider-Sense Spider-Man - Finsternis - 28.08.2009 Też kiedyś miałem album z TMNT i WWF zwierz?ta. Fajnie było... Cytat:Gdyby to były naklejki z rysynkami Mcfarlena,Romity i Bagleya to bym kupować. Wizerunki anonimowych rysownków są nic warte.a co powiesz na rysunki m.in Claytona Craina, które też są u?yte do naklejek, nie takie więc nic nie warte. Kurcze....chyba kupił i będą zbiera?....jak skończ? to dam córce...:) Oby żona się nie dowiedziała...:) Spider-Sense Spider-Man - Guyver - 10.09.2009 kilka naklejek jest naprawde swietnych;) Spider-Sense Spider-Man - Finsternis - 11.09.2009 Przyznam sie do pelnego albumu brakuje mi 19 naklejek:D Zmówie w przyszlym miechu u Panini:) Spider-Sense Spider-Man - Guyver - 11.09.2009 To gratulacje :Djak bys mógl to dal bys jakies skany Twojego albumu :rolleyes:? Spider-Sense Spider-Man - Finsternis - 11.09.2009 Kazda strone? Porobie zdjecia ale to dopiero w przyszlym tygodniu....w niedziele chrzciny mojej córy! Spider-Sense Spider-Man - Guyver - 11.09.2009 no nie kazda tam gdzie sa najlepsze naklejki;) Spider Sense Spider Man - Albertmr - 05.02.2015 Mam bardzo zasadnicze pytanie: Raz jest raz nie ma... Czy najnowszy Spider-man będzie na PC czy nie? Bo z chęcią bym sobie popykał w jakiegoś nowego spiderka, a na razie to mam jeden wniosek: Kto jest fanem Spider-mana, musi mieć konsolę. Najnowszy spider-man bardzo mnie interesuję ale na razie nie mam pewności czy w niego pogram... ---------------------------------------- borelioza to źródło złego samopoczucia http://www.vitanea.eu/35-Borelioza---Krakow.htm RE: Spider-Sense Spider-Man - Spider-Kapi - 05.02.2015 Zagraj se w TAS-M2. PS: Nie każdy fan Spidera musi mieć konsolę. Ja na przykład nie mam. Poprawka: Mam, ale (fanfary)... PEGAZUSA 1! RE: Spider-Sense Spider-Man - Revan - 05.02.2015 Hehehe, to Twoje pokolenie wie co to pegazus? 0 kurde, ja się jeszcze załapałem na granie w pegazusa. Krótko potem Playstation weszło na Polski rynek i rządziło niepodzielnie do czasu X360. Joysticki do pegazusa się psuły CIĄGLE- zazwyczaj wciskał się klawisz. Cóż, i tak się harciło we wszystko co się dało. RE: Spider-Sense Spider-Man - Spider-Kapi - 06.02.2015 No, mnie co chwilę się wciskała prawa strzałka i miałem Game Over w Super Mario Bros. Tak, dokładnie. Ale nie tylko w Mario. Również w Fifa 2000, Olimpic 2000 i Galaxian. |