Liczba postów: 886
Liczba wątków: 12
Reputacja:
4
Tam na tle księżyca jakby Scarlet Spider, bo i web-linkę widać po lewo, jakby od huśtania się.
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
02.06.2014 , 19:34
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.06.2014 , 19:41 przez CTSG.)
Heya. Do komisków o Spider-Manie wracam dopiero po wieloletniej przerwie i mam bardzo małą wiedzę na temat tego co obecnie dzieje się w uniwersum, ale chyba wiem o co pytasz.
W zeszycie "Free Comic Book Day - Guardians of the Galaxy" który dorzucono mi do któregoś zamówienia jest 6-stronnicowy teaser czegoś co ma się nazywać Spider-Verse i ma ruszyć w listopadzie 2014. Grafikę kończącą teaser wygrzebałem w sieci i wygląda ona tak:
W skrócie - z teasera można wywnioskować, że
Morlun ściga różnych Spider-Manów w różnych światach równoległych (i chyba czasie również) celem zabicia ich i wyssania z nich życia.
EDIT: Wsyatrczyło chwilę pogrzebać.

Spider-Verse to Marvelowy event który będzie miał miejsce głównie w Amazing Spider-Man, ale rozleje się też na inne serie. Story w dużej mierze takie jak nakresliłem wyżej. Moim zdaniem zapowiada się rewelacyjnie, uwielbiam takie kombinowanie. Więcej info:
http://comicsalliance.com/marvel-announces-spider-verse-event-dan-slott-olivier-coipel/
I'm the root of all that's evil, yeah, but you can call me cookie.