Liczba postów: 43
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
no i juz :) jestem miedzy jednym seansem Strikes Back a pierwsza czescia :D :D wypaaaas :spiderman:
jeden po francusku drugi po hiszpansku ale to nic ;) :) w dodatku podejrzewam przegrywanie kamera z tv w przypadku tego pierwszego ale niczego nie moge byc pewien :)
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
Dajcie jakies screeny ze Spiderman Strikes Back
Liczba postów: 15
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Kurde! Pamietam ten serial!Byl u nas w wypozyczalni (moi rodzice mieli kiedys wypozyczalnie w naszej lokalnej stacji paliw) Ogladalem albo odcinek pilotowy (albo bylo to cos innego) i trwal okolo 90 minut. Spiderek szukal bomby atomowej. Pamietam to jak przez mgle..i pamietem ze mi sie nie podobalo
Liczba postów: 43
Reputacja:
0
a wez :spiderman: raz jeden w zyciu to ogladalem i nie chce wiecej. tam jest praktycznie Spider-Ranger a nie Spider-Man. widac japonska pomyslowosc nie zna granic... inna sprawa ze ten serial to totalny badziew.
jeszcze te wielkie roboty
o matko
Liczba postów: 267
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
glupszego serialu niz ten Japonski Spider nie widzialem juz nawet Power-Rangers sa lepsze :P
Liczba postów: 437
Liczba wątków: 12
Reputacja:
0
Ja za to jestem zainteresowany
Liczba postów: 437
Liczba wątków: 12
Reputacja:
0
Kupilem nie dawno od "Fostera" na dvd vhsrip. polecam
Liczba postów: 1.148
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Jak zobaczylem te zdjecia z filmu to sobie przypomnialem. Ogladalem 2 czesci tego filmu jak bylem maly i juz wtedy mi sie nie podobaly. Klimat z lat 70? Ok fajnie. Klimat Spider-Mana? Zaden. W mojej okolicy byla wypozyczalnia w której byly obie czesci tego "dziela" ale nawet gdybym mial okazje to bym nie kupil. :rolleyes:
Liczba postów: 128
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
23.11.2007 , 21:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.11.2007 , 08:03 przez Kuba S.)
Ja nie widzialem zadnego z odcinków,jednak mam pytanie do tych którzy widzieli-Czy jest to warte zachoduż Jezeli TAK to za kilka dni zajde do wypozyczalni i zobacze czy jest.Jednak slyszalem ze w tym filmie jest dosyc malo klimatu spidey'a,czy to prawda :huh: ???
Liczba postów: 1.148
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Rzeczywiscie klimatu Spidera jest tam bardzo malo. Polecam obejrzec tylko jesli jestes bardzo ciekawy jak to wyglada. Dobre jako material pogladowy, ale jesli chodzi o jakosc tego "dziela" to lepiej juz odpalic jakas gre SM lub po raz 20 zobaczyc ktorys z filmów Raimiego.
Liczba postów: 128
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
23.11.2007 , 22:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.11.2007 , 23:09 przez Dawidos.)
heh...Jednak juz sie namyslilem ze skoro klimatu jest tam malo,a bylo to tworzone dosyc dawno to raczej nie bede wypozyczal ani sciagal.Wiec dzieki za rady ale...Nie :D
Liczba postów: 24
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Nie polecam nudne i bez klimatu.
;)
Chyba ,ze milosnikowi starego kina :D .
Liczba postów: 379
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Ahh ta pajecza zwinnosc xD
Liczba postów: 292
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
To bylo fajne.
Czemu, teraz nikt nie zrobi serialu o Spider-Manie, ale nie kreskówke tylko live???