11.07.2008 , 13:59
Ocena wątku:
Poradnik
|
Bardzo mozliwe ze Black Cat ma racje.Strona która podales zawiera kody na pleystation albo xboxa nie mam ani jednego ani drugiego ale w wiekszosci gier na te maszynki kody wklepuje sie strzaleczkami.Na Pc'ty w wieksosci gier wpisuje sie wyrazy
11.07.2008 , 15:55
Trudno. Bede musial grac bez kodów. Dzieki za pomoc.
11.07.2008 , 18:17
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.07.2008 , 18:19 przez Altair_Fan.)
To sa kody na PS2. Na PC to by byly wyrazy np. UISKAILP (ale przyklad dalem :P). A "LEWO, GÓRA, DÓL, PRAWO" to na konsole. Spytam z ciekawosci... TIGER444 ty jestes cheaterem :huh: ? Rozumiem, ze jest jakis trudny moment w jakiejs grze np. GTA San Andreas i wpiszesz raz czy dwa kod, ale wpisywanie kodu "dla zabawy" i to jeszcze w jakiejs latwej grze typu SM:FoF? :huh:
11.07.2008 , 21:12
Sam nie umiem odpowiedziec na to pytanie. ;) Kodów uzywam, kiedy gre przechodze którys raz i mam juz dosyc odblokowywania poziomów, bonusów itp. Dlatego czasami chce to jakos przyspieszyc. Ogólnie staram sie nie uzywac kodów. A co do GTA:SA to tylko raz ukonczylem gre na kodach :lol:
12.07.2008 , 09:34
Mam pytanie dotyczace Spider-Man 3: The Game :
Jestem juz w ostatniej misji tej gry ( Grand Finale ) i gdy jestem juz Harrym Osbornem/New Goblinem i, gdy po raz pierwszy obrzuce Sandmana bombami, to wciskam : spacja i wtedy mam sprawdzian sily i zwinnosci, ale klawisze, które mam wciskac nie wukazuja sie na ekranie ( zawsze znikaja, juz kilka razy instalowalem gre ;) ) Moje pytanie do tego jest takie: co mam wcisnac ? Wiem, ze na poczatku chyba s,lewy shift, a,s i dalej nie wiem
19.07.2008 , 12:49
jesli masz domyslne ustawienie przyciskow (nic nie zmieniales) to jest chyba tak: S, Lewy Shift, A, S, D, Lewy przycisk myszy, A, Srodkowy przycisk myszy. Cos takiego o ile dobrze pamietam...
Mam problem w jednej z misji w SM3:TG na PS2,kiedy jako czarny Spider-man robimy sobie zdjecia z czlowiekiem na reku. Robie 3 zdjecia ale za czwartym trzeba zrobic jakies "specjalne". Nie wiecie moze co trzeba zrobic?
Edit: To juz nie aktualne. Przeszedlem tamta misje, ale teraz mam kolejny problem. Nie moge pokonac Venoma. Na poczatku uderzam go i jemu zycie ubywa. Potem zaczyna sie z niego dymic i koniec. Nie mozna go trafic,a nawet jesli trafie to i tak mu hp nie ubywa. Wiec tu mam pytanie. Jak go pokonc?(mowa o wersji na PS2)
22.07.2008 , 09:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.07.2008 , 09:07 przez Altair_Fan.)
Gadziu1115,Jul 21 2008, 07:03 PM napisał(a):Edit:Moze to jest tak jak w wersji na PC? Czy Venom robi sie czerwony? Jesli tak to musisz chyba znalesc (jak w wersji na PC) jakies prety i walic w nie. Wtedy Venom bedzie ogluszony i bedziesz mogl go nawalac.
22.07.2008 , 12:09
Nie, Venom swieci na czarno. Nie ma tam zadnych pretów. Jest tylko plac a w powietrzu lata GG
22.07.2008 , 15:33
Gadziu1115,Jul 22 2008, 12:09 PM napisał(a):Venom swieci na czarno.Przepraszam ale nie moge sie powstrzymac xD Rozwalilo mnie to xD
22.07.2008 , 16:32
22.07.2008 , 18:08
BlackCat nawet nie skorzysatalem z twej pomocy, bo juz ukonczylem misje,a wlasciwie cala gre.
witam wczoraj sobie zakupilem gre spider-man 3 i utknalem na tym wielkim jaszczurze w kanalach.. pisze mi zebym go zaciagnol jakos do tej maszyny, no to tak robie i pisze mi Q, wciskam Q na spowolnienie i potem pisze mi wcisnij spacje to wciskam i nic.., nie wiem jak go przejsc.., a wogoel jak mozna miec czarny kostium? ;/
29.07.2008 , 10:10
Chodzi Ci o tego jaszczura co zaraz po Krevanie jest taa ? W tej samej misji. To musisz go zlapac za ogon, ale wczesniej jest do wykonania pewna mala sekwencja klawiszowa, trzeba mu pajeczyna oczy zaslonic i wtedy za ogon, naciskasz jakas strzalke w bok i wtedy krecisz nim tak aby wpadl w maszyne, musisz tak nim trafic 4 razy.
29.07.2008 , 21:12
Mu chodzi chyba o to jak Connors jest zwyklym jaszczurem, a nie tym Hunterem. Wtedy kiedy Connors wyskakuje z wody kliknij "Q" na spowolnienie i naciskaj caly czas szybko spacje tak dlugo az ona nie zniknie z ekranu. Wtedy Spidey przygwozdzi jaszczura do tej maszyny. I tak kilka razy przy kazdej tej maszynie.
16.08.2008 , 12:43
Witam. Mam takie pytanie odnosnie gry Spiderman 3. Jakie warunki trzeba spelnic zeby odblokowac czarny kostium?
16.08.2008 , 13:17
kickboxer2,Aug 16 2008, 01:43 PM napisał(a):Witam. Mam takie pytanie odnosnie gry Spiderman 3. Jakie warunki trzeba spelnic zeby odblokowac czarny kostium?Te pytanie pojawia sie tu juz chyba z 20 raz <_< Musisz przechodzic fabule, a kostium po jakims czasie sam Ci sie odblokuje. Gdzies ok. 27 misji chyba...
16.08.2008 , 13:17
Zeby odblokowac Black Suit trzeba dojsc do misji Sandman. Po tej misji (i w niej samej rowniez) bedziesz mogl uzywac czarnego kostiumu. ;)
16.08.2008 , 14:49
Bo juz przeszedlem 22 misje i sie nie odblokowal jeszcze.Dzieki za info.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości