Cytat:To czy gra jest naprawde dobra zalezy od tego czego po niej oczekujesz. Ja po grach ze Spider-Manem oczekuje duzego, wolnego miasta, duzo akrobacji, walk, wielu wrogów, zróznicowania rozgrywki. Skracajac - porzadnej zrecznosciówki (ale nie z gatunku tych infantylnych jak Friend or Foe) i to wlasnie dostaje.Tylko, ze te wszystkie elementy wlasnie sa na srednim poziomie. Te gry przypominaja raczej budzetówki, niz powazne produkcje. (Nie mówie, ze sa na poziomie budzetówek) Widac w nich ewidentnie brak jakiegos wiekszego pomyslu na gre, brak porzadnego Lid Designera, który poprowadzilby produkcje we wlasciwym kierunku. Poza tym, dlaczego gry o pajeczaku nie mialyby miec ciekawej fabuly? Universum Spider-Mana ma wiele wspanialych historii, które moglyby posluzyc jako inspiracja dla naprawde dobrej fabularnie gry. Niezlym przykladem jest USM, w którym widac od razu udzial scenarzysty komiksu, fabula jak na zrecznosciówke jest tam naprawde na wysokim poziomie. Szkoda tylko, ze cala reszta zostala pokpiona. Jesli wolisz pajaka wystepujacego w infantylnych historyjkach; masz do tego prawo. Ja jednak wole historie takie jak "Ostatnie lowy Kravena", dla mnie to one sa najpiekniejsze w tym universum, to dla nich warto sledzic cala serie i to z nimi przede wszystkim kojarzy mi sie Spider-Man; wiec takich bede oczekiwal od gry, na motywach tego komiksu.
Powrót jest tylko jeden i nie króla, tylko jedi.