W sumie to dziwne dlaczego nie ma dobrej gry o Batmanie. To co przeszkadzalo w zarowno stworzeniu dobrego filmu oraz gier o Spidermanie to odwzorowanie jego sposobu poruszania sie (web slinging i inne) -dopiero postep techniki komputerowej to umozliwil. Teoretycznie z Batmanem powinno byc mniej roboty... bo rusza sie mimo wszystko jak czlowiek. Zeby nie robic jeszcze wiekszego OT napisze tylko ze dla mnie idealna gra o pajaku bylby Spiderman 3 z tym ze:
-bardziej by go dopracowali
-wieksza roznorodnosc misji pobocznych
-pan Tobey by sie wreszcie ogarnal i wlozyl w dialogi troche serca
-dodanie czegos w stylu stealth-kills. w koncu Pajak czesto korzysta z elementu zaskoczenia
S3 to dobra gra, ale na moja opinie rzutuje fakt ze nie gralem w 2 czesc na duze konsole i USM. To powoduje ze model bujania sie na sieci wydawl mi sie genialny a tymczasem to jest trzecia gra ktora z niego korzysta....
-bardziej by go dopracowali
-wieksza roznorodnosc misji pobocznych
-pan Tobey by sie wreszcie ogarnal i wlozyl w dialogi troche serca
-dodanie czegos w stylu stealth-kills. w koncu Pajak czesto korzysta z elementu zaskoczenia
S3 to dobra gra, ale na moja opinie rzutuje fakt ze nie gralem w 2 czesc na duze konsole i USM. To powoduje ze model bujania sie na sieci wydawl mi sie genialny a tymczasem to jest trzecia gra ktora z niego korzysta....