Liczba postów: 111
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Dawidos,Dec 4 2005, 22:34 napisał(a):Kolejny layout (jak dla mnie swietny), wiec prosze o nowe komentarze i wrazenia co do designu. Komentarze w tym temacie. Mi sie baaardzo podoba... ;)
Ogólnie chyba najlepszy z tych trzech (czterech?) jakie kiedyskolwiek byly na stronce. I tak btw kto jest jego autorem? Majki? W kazdym badz razie gz dla tego pana :)
Oby tak dalej xD
People coming, People are dying, but it's like that, and that's the way it is!
We are one of a kind, we are the Black Widows. Rebellious insects stigmatised. Yearning for a holy sacrifice. Unmasked divinity, Chaos is the name. Your period has faded, it's over. All you can do now is nothing. Stop the control, and start to surrender. Suffer.
Hate it or love it
Liczba postów: 78
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Moze byc, tylko za duzo oczo**bnej bieli ;).
-.-
Liczba postów: 571
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Ogólnie prezentuje sie swietnie :D tylko ta biel troche razi. ;)
Liczba postów: 1.057
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
Heh , biel razi jak cholera. A ze ja jestem bardzo wrazliwy na biel posty sa dla mnie nieco nieczytelne ... Ale to tylko mój problem :)
Liczba postów: 1.110
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Moim zdaniem jest swietnie (jak dla mnie lepiej tak niz tak, jak bylo wczesniej) :)
Liczba postów: 264
Liczba wątków: 32
Reputacja:
1
Wszyscy sie czepiaja bieli... a nikt nawet nie skumal, ze to nie biel a szary... pozdro
Liczba postów: 50
Reputacja:
0
Nie, no spoko, wyglad teraz super. Forum tez sie poprawilo na korzysc. :D
Liczba postów: 111
Reputacja:
0
LukeSpidey,Dec 6 2005, 09:32 napisał(a):Nie, no spoko, wyglad teraz super. Forum tez sie poprawilo na korzysc. :D A czy moze sie cos poprawic na gorsze?^^
@Majki
Nie przejmuj sie krtycznymi komentarzami xD
A tak btw moze i menu nie jest najlepsze ale nawet nie zle wspolgra z layoutem. Jeszcze raz mowie ze jest ok !
People coming, People are dying, but it's like that, and that's the way it is!
We are one of a kind, we are the Black Widows. Rebellious insects stigmatised. Yearning for a holy sacrifice. Unmasked divinity, Chaos is the name. Your period has faded, it's over. All you can do now is nothing. Stop the control, and start to surrender. Suffer.
Hate it or love it
Liczba postów: 220
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Jak dla mnie OK, chociaz nie czulem szczególnie palacej potrzeby zmiany layoutu. ;P
Ares napisał(a):Ja do ciebie z sercem a ty do mnie z banem - Ares_Real Ja sie juz zdazylem do tego przyzwyczaic. ;P
Liczba postów: 78
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Huh, z tym layoutem jest cosik nie tak - jak sprawdzam i spowrotem wchodze na strone glówna forum to przy wszystkich forach jest ikonka nowego posta ;P.
-.-
Liczba postów: 1.006
Liczba wątków: 51
Reputacja:
0
Nastapilo odwrócenie ikonek w nowym layoucie. Glowa Spidera oznacza brak postów, natomiast czerwony pajaczek (widoczny w logo SMO Forum) oznacza obecnosc nowych postów.
Liczba postów: 220
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Imo poprzednia wersja (w kwestii ikonek) byla lepsza.
Liczba postów: 659
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Poprzedni lay byl fajniejszy i ladniejszy- moje zdanie. Ten jest jakis ponury, smutny. Moze to tak z okazji zimy?
Tony Stark
Liczba postów: 50
Reputacja:
0
Ale trzeba przynac, ze nowy wyglad, faktycznie jest taki jakis chlodniejszy.
Liczba postów: 478
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Nawet niezly ten layout, troche hmm troche dziwnie wyglada. Imo przydaloby sie troche niebieskiego i/lub czerwonego wiecej.
Co do ikonek to fakt, powinny byc inne bo sam nie wiedzialem czy posty sa nieprzeczytane czy przeczytane. Najlepiej jezeli ta glówka z oczami bedzie ciemna.
Liczba postów: 264
Liczba wątków: 32
Reputacja:
1
Dobra juz zamienilem ikonki spowrotem... teraz pajaczek oznacza brak wiadomosci... sorry za zamieszanie... :D
Liczba postów: 40
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Mysle, ze layout strony powinien zostac zmieniony na ciemniejszy. Tlo zabradzo zlewa sie z menu i newsami.
Liczba postów: 716
Liczba wątków: 55
Reputacja:
0
Liczba postów: 550
Liczba wątków: 16
Reputacja:
0
Tylko prosze mnie nie mieszac z blotem-ale wydaje mi sie, ze w poprzedniej wersji stronki byl taki fajny gadzet, pokazujacy ostatnie posty na forum, na które najwiecej odpowiedziano czy cos takiego podobnego-bardzo mi sie to podobalo-czy jest szansa na powrót ów tabeli informacyjnej?
Liczba postów: 759
Liczba wątków: 17
Reputacja:
0
layout niezly ale brakuje mi w nim...black cat :D
moze wrzucicie gdzies tam black cat??
|