01.07.2008 , 21:57
Sciagnac Ghost Ridera? Sprecyzuj
Wystąpiły następujące problemy: | ||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.20 (Linux)
|
Spider-Man
|
01.07.2008 , 21:57
Sciagnac Ghost Ridera? Sprecyzuj
02.07.2008 , 10:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.07.2008 , 10:18 przez Altair_Fan.)
Black Spidey,Jul 1 2008, 09:52 PM napisał(a):Heh.Ma ktos jakis link z którego mozna pobrac??To nie jest zadnen mod albo cos podobnego <_<. Po prostu Ghost Rider wystapil goscinnie w tej grze. Jak masz misje, aby dotrzec do Daily Bugle to mozesz go zobaczyc. EDIT: Chyba kazdy juz to odkryl. Widzieliscie billboard przedstawiajacy Lizarda? Mozna go zobaczyc podczas jednej z misji w ktorej trzeba uciekac przed policja. Jak sie podleci blisko tego billboard'u to Spidey bedzie cos mowil. Black Spidey,Jul 2 2008, 11:56 AM napisał(a):Ale mi nie chodzi o Ghosta.Chodzi mi o gre :)Z regulaminu:
02.07.2008 , 14:10
Mam pytanie, czy jest jakis kod do tej gry, aby mozna bylo sterowac Carnage'em lub Venomem? Bardzo chcialbym po chodzic sobie jednym z tych superlotrów.
![]()
02.07.2008 , 14:37
venom11,Jul 2 2008, 02:10 PM napisał(a):Mam pytanie, czy jest jakis kod do tej gry, aby mozna bylo sterowac Carnage'em lub Venomem? Bardzo chcialbym po chodzic sobie jednym z tych superlotrów.Nie ma takiego kodu. Przynajmniej ja takiego nie znalazlem. Po co grac lotrami? Przeciez to gra o Spider-Manie.
02.07.2008 , 15:26
Zalamuje sie z dnia na dzien :unsure: Venomenie, nie ma czegos takiego, Altairze, nie znalzles bo nie ma czegos takiego. Mozna grac tylko w innych kostiumach, np w symbiocie jest nieograniczona pajecyzna
![]()
Dobra dzieki za info, ze nie ma takiego kodu, a szkoda.
![]()
02.07.2008 , 17:50
QbaS,Jul 2 2008, 01:10 PM napisał(a):Wiesz mi chodzilo o LEGALNY link,z którego mozna pobrac <_< sa takie,wiesz.A z tego co wiem w regulaminie nie ma punktu o zakazie pokazywania/proszenia o LEGALNE linki.Black Spidey,Jul 2 2008, 11:56 AM napisał(a):Ale mi nie chodzi o Ghosta.Chodzi mi o gre :)Z regulaminu: Pozdrawiam Black Spidey :) ![]() ![]() ![]() ![]()
02.07.2008 , 19:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.07.2008 , 19:07 przez Altair_Fan.)
Nikt w tej grze nie znalazl billboardu Lizarda? :P. Znacie jeszcze jakies "smaczki", ktore mozna znalesc w tej grze?
P.S Black Spidey po przecinku i kropce sa zawsze "Spacje", czyli odstepy.
02.07.2008 , 19:43
No blok F4, Lizard w kanalach i chyba wiecej nie ma aczkolwiek slyszalem ze gdzies jest tez ukryte pomieszczenie z zabawkami GG. Wiecej chyba nie ma :(
![]()
02.07.2008 , 20:13
A wiecie kto to jest ten Sub-Mariner? Jak sie wpisze kod LEANEST to pojawia sie ta postac w Gallery/Character Viewers (cos takiego). Nie wiecie kto to jest Sub-Mariner? Bo ja nie wiem.
02.07.2008 , 21:30
Ksiaze Atlantydy, ale nie widzialem go w grze :new_goblin:
Black Spidey,Jul 2 2008, 06:50 PM napisał(a):Wiesz mi chodzilo o LEGALNY link,z którego mozna pobrac <_< sa takie,wiesz.Nie ma takich linków. Dopóki sami autorzy gry nie udostepnia, kazde sciaganie jej z internetu bedzie piractwem. Black Spidey,Jul 2 2008, 06:50 PM napisał(a):A z tego co wiem w regulaminie nie ma punktu o zakazie pokazywania/proszenia o LEGALNE linki.W regulaminie chodzi o ogólne pojecie piractwa, wiec tyczy sie to równiez prósb o pomoc w popelnieniu przestepstwa. Cytat:popelnieniu przestepstwa.Teraz to mnie rozwaliles... nikt tu ludzi nie zabija... a legalnie mozna pobrac,przeciez mi chodzilo wlasnie wersje opublikowana przez autorów... Koniec offtopu. Przestepstwo jest przestepstwem. Qbas wszystko ladnie wytlumaczyl. / rzadlo ![]() ![]() ![]() ![]()
Wersji opublikowanej przez autorów NIE MA. Panimajesz? A przestepstwo przestepstwem, idac tropem Twojej dedukcji moge cos wyniesc ze sklepu, bo w koncu nikogo nie zabilem ;) Bez sensu? No wlasnie.
Sorry za offtop. W tym miejscu prosze o koniec pisania nie na temat./ rzadlo
06.07.2008 , 11:42
Ten pokój GG jest chyba w misji w ktorej cie gonia te helikoptery. Jakis kolo na youtube wrzucil kawalek gry pokazujacy jak sie dostac do tego pokoju. Wrzucilbym ale nie moge znalezc.
06.07.2008 , 11:47
A mozesz podac link z tym filmikiem na youtube?
06.07.2008 , 16:53
Gadziu1115,Jul 6 2008, 11:47 AM napisał(a):A mozesz podac link z tym filmikiem na youtube?Gadziu1115 Zapraszam tutaj :]. Ja to zobaczylem w wersji na PC i na PSX. To jest tak zwany "easter egg" o ile sie nie myle. Ale Goblin w tej grze nie istnieje to jest po prostu kryjówka, która mydli wszystkim oczy, a potem oni mysla ze sa jakies "mody" itp., ze bedzie dodatkowy przeciwnik Green Goblin <_< tak jak moj kumpel. To jest po prostu takie "robienie w konia" graczy.
07.07.2008 , 12:09
Bylem w tej kryjówce.Tam jest tylko kilka bomb,szybowiec i maska.
Dodatek dla Spidera to kostium i okladka komiksu. Z takich smaczków to oczywiscie lizard, f4, kryjówka gg ,ghost rider no i chyba tyle W werjsi PSX da sie grac Venomem,Lizardem,Scorpionem. U kuzyna tak gralem. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|