Cytat:Oto kolejni wrogowie Spidera którzy tragicznie zmarli w trakcie Civil War ( i po ):
No nie do konca zmarli bo niektórzy pierwszoligowcy pojawili sie niedlugo po swojej "smierci". Ten zabieg - zbicia kilku superprzestepców udal sie jedynie w przypadku postaci z nizszej ligii. Kolejno:
Cytat:Jester
Alter ego - Jody Putt. On wlasciwie juz nie powróci, gdyz zostal wymyslony specjalnie jako kolejna smiertelna ofiar Civil War.
Cytat:Jack O Lantern
Alias - Steven Mark Levins. Niedawno zostal przywrócony do zycia przez Lucyfera i skonfortowal sie z Ghost Riderem.(Jak ta batalia sie zakonczyla... nie wiem)
Cytat:Stilt-Man
Alias Wilbur Day- czy to jest wróg Spider-mana? Mozna dyskutowac. W kazdym razie koles wygladajacy jak Stilt-Man, pojawil sie na okladce Avengers: The Initiative #1. Mam jednak podejrzenia ze to nie jest Day.
Cytat:Hammerhead
Ponac juz raz zdechl w Daredevil vol.2 #86, ale potem ni stad ni z owad pojawil sie w Civil War: War Crimes, to sie moze powtórzyc. Ni wspominajac ze jego kiler strzelil mu w
cementowa czache! .
Cytat:Rhino
Byl widziany w jednym z o statnich numerów Cable i Deaadpool, który ponac mial miejsce po Punisher War Journal #4.
Cytat:Shocker
Powrót pewny, byl widziany w (dziejacy sie po Punisher War Journal #4) She-Hulk #17 i po drugie ma wystapic w Avengers: The Initiative #3.
Cytat:Chameleon
Ponoc ma wystapic w lipcowym Super Villain Team-Up.
Cytat:Princess Python
Ona akurat jest na ta chwile martwa.
Cytat:Gibbon
Postac raczej z trzecioligowa, duze prawdopodobienstwo ze nie zyje.
Cytat:Absorbing Man
Wczesniej zabil go Sentry, ale na swoja kolejna smierc jakos dotarl. Duza szansa ze nidlugo powróci.
Cytat:Grizzly
Kolejna trzecioligowa postac, on juz raczej nie wróci bo nie ma sensu go wskrzeszac.
A propos smierci wrógów Spidera w czasie i po Civil War:
Will o' the Wisp
Kolejna ofiara Punishera w Punisher War Journal #4, która ze wzgledu na conajwyzej drugoliwym spokój ma szanse na smierc.
Maseked Maruder
Jedna z dawna zapomnianych postaci która zginela w Punisher War Journal #4, zdaje sie ze na dobre.
Slyde
Pomijajac fakt ze zginal juz wczesniej, to Underworld strzelil mu w glowe w Civil War: War Crimes, to byl widziany na okladce Avengers: The Initiative #1.
Answer
Kolejna ofiara Punishera w Punisher War Journal #4, ostatnio Marvel czesto wykorzystywalo te postac, wiec na razie jego stan jest nieznany.
Armada
no wlasnie nie jestem pewien czy wsród dzentelmenów, wysadzonych przez Puniego nie bylo Armady. Jesli byl to raczej go nie zobaczymy, bo to postac drugoligowa.
Profesor Power
Kolejna ofiara Puniego, raczej nieudana bo to postac pierwszoligowa(choc nieco zapomniana) w dodatku cyborg i jego powrót daloby sie logicznie wyjasnic.
Xandu
Magik ale postac drugoligowa, jak nikomu sie nie przypomni ze istnial, to raczej pozostanie martwy.
Goldbug
Jesli oczywiscie mozna go nazwac wrogiem Spidera. Smierc pokazana przekonywujaco, jak nikt nie wymysli niczego glupiego to juz nie wróci.
To tyle jak ktos mi sie przypomni to dopisze. :D