Wystąpiły następujące problemy: | ||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
|
![]() |
Kostium Spider-Mana - Wersja do druku +- Spider-Man Online Forum (http://forum.spider-man.org.pl) +-- Dział: Uniwersum Spider-Man (http://forum.spider-man.org.pl/forumdisplay.php?fid=103) +--- Dział: Stuff (http://forum.spider-man.org.pl/forumdisplay.php?fid=126) +--- Wątek: Kostium Spider-Mana (/showthread.php?tid=21) |
Kostium Spider-Mana - Jackson - 24.08.2005 Na poprzednim forum byl temat o filmie robionym przez Incognito, najwazniejsza rzecza ktora z tego powodu sie pojawila na forum byla instrukcja jak zrobic kostium Pajaka. Ma ktos moze ten tekst na dysku? Zapamietalem trzy rzeczy: zeby, wbrew pozorom, nie stosowac jak najcienszych tkanin, pajeczyne na kostiumie zrobic silikonem i, ze kolory ciemniejsze [zwlaszcza niebieski] prezentuja sie znacznie lepiej niz te z komiksu [to akurat sam wywnioskowalem :D]. Kostium Spider-Mana - Micromic - 26.08.2005 kto by taki kostium sobie zrobil :lol: :P Kostium Spider-Mana - Jackson - 26.08.2005 Micromic,Aug 26 2005, 17:00 napisał(a):kto by taki kostium sobie zrobil :lol: :PJa. Ty. Oni. Kostium Spider-Mana - Ares_Real - 26.08.2005 Micromic,Aug 26 2005, 15:00 napisał(a):kto by taki kostium sobie zrobil :lol: :PDla zespolu tanecznego z mojej klasy jak znalazl <_< Kostium Spider-Mana - Incognito - 30.08.2005 Klaniam sie. Oczywiscie tekstu na dysku nie mam, ale odpowiem ponownie na wszelkie pytania, które sie pojawia. Kostium Spider-Mana - zygmoont - 30.08.2005 Z jakiego materialu zrobic oczy? :unsure: P. Kostium Spider-Mana - Incognito - 30.08.2005 no wiec oczy.... ja zrobilem to tak: warstwa 1 -----> folia plastikowa, przezroczysta (taka jak do drukarek, nieco sztywna, która ladnie blyszczy) warstwa 2 -----> brezent bialy, czyli najzwyklejszy wzór firanki - siateczka warstwa 3 -----> j.w. warstwa 4 -----> j.w. warstwa 5 -----> folia plastikowa, jak w warstwie 1 to wszystko sie obszywa biala nicia (trudno to przebic igla, ale da sie) i mozna tez podkleic odrobina butaprenu. Co by fan wezelszy byl. Nie moglem sie powstrzymac :D - Gungan Mile natomiast co sie tyczy oprawek (tych czarnych wokól oczu) to zrobilem je z mikrogumy - taki placek gumy, podobnej do tej co w dentkach rowerowych tylko ze bardziej chropowaty. wycialem ksztalt i nakleilem na "bialka" ;) Kostium Spider-Mana - zygmoont - 30.08.2005 Wrzuc na forum zdjecia swojego kostiumu, chetnie zobacze jak wyglada (raz widzialem, ale chetnie zobacze jeszcze raz :D ). P. Kostium Spider-Mana - Jackson - 30.08.2005 Incognito, góru nasz - jeszcze przypomnij jakich tkanin uzyliscie. Kostium Spider-Mana - Incognito - 31.08.2005 no wiec z tkaninami sprawa jest dosc skomplikowana, bo ja osobiscie sie na nich kompletnie nie znam, a panienka w sklepie, która wybrany material nazwala "mieszanka spandexu z lycra" zdawala sie odbebniac przymusowa praktyke w owym sklepie. nie mam wiec do jej rozpoznania zaufania... material jest cienki (co faktycznie atutem nie jest - marszczy sie i to bardzo), ale nie blyszczy jak stroje kapielowe z lycry - jest matowy, a dopiero pod swiatlo widac delikatne bliki ostrej czerwieni i blekitu (chociaz w normalnym swietle jest to ciemny karmin i granat). fotki niebawem... Kostium Spider-Mana - The BadRacer - 31.08.2005 Hej, Incognito! Podalbys cala instrukcje jak zrobic ten kostium :spiderman: + fotki(z przodu, z tylu, z boku)? Ciekaw jestem jak wyszedl :spider: Bylo na poprzednim boardzie. Swoja droga jesli czekasz na instrukcje krok po kroku to sie zawiedziesz, bo Incognito samemu kostiumu nie robi tylko korzystal z krawca - Gungan Hill Kostium Spider-Mana - The BadRacer - 31.08.2005 A chociaz powiesz mi, gdzie dostales materialy? :spider: Kostium Spider-Mana - Incognito - 31.08.2005 powiem - centrum sosnowca, woj. slaskie :). najwiekszy z kilku sklepów tam sie znajdujacych. mijasz pomnik Kiepury i caly czas prosto a potem na lewo. :D Kostium Spider-Mana - The BadRacer - 31.08.2005 Incognito! Mam pytanie! Czy jak ty kupowales te tkaniny to mozna je kupic tylko w woj. ¦laskim? Czy to jakis specjalny sklep? A mozna je kupic tez w poznaniu? Czy tylko tam? :spider: Albo kolega nauczy sie korzystac z funkcji edit, albo ja bede korzystal z funkcji DELETE. A jesli to nie pomoze to skorzystam z fukcji BAN - Gungan of the Lost Ark No, to jak juz Jackson sie zrobil bananowy to ja zapraszam do odwiedzenia arcyciekawego tematu: Regulamin. BTW, Jacko, przy okazji móglbys usunac post "thanks" a takze post typu "wannabe moderators". - Crov, Son of Odin Post mialem zamiar usunac po wyzyciu sie ostrzezeniem, ale skoro juz ty to zrobiles nie wiem w jaki sposob mialbym to zrobic poraz drugi... Oj, Corv - ta szkola na ciebie zle dziala - Gungan-Ericsson Genialny jestes. Trzeba bylo go usunac odrazu, moderatorze Jucksonie. - Crov, Connecting people No jestem. A ze mialem go usunac dwie minuty pozniej a ty mnie wyreczyles to tylko pokazuje ze jestes przewidujacy :P - Sex Connecting Gungans Dobra, starczy bo The BadRacer zacznie sie wkurzac a potem maltretowac nas "dowcipami" na calym forum jacy to my jestesmy źli. PS miales napisa przewidujacy i genialny. - El Crovacabra Kostium Spider-Mana - Incognito - 01.09.2005 zalezy co rozumiemy przez "specjalny sklep"... Jesli ma to oznaczac "Sklep z tkaninami na kostium spider-mana" to nie, jest mniej ekskluzywny... Rzecz w tym, ze w malych sklepach nie uswiadczysz tkanin elastycznych, z tej prostej przyczyny, ze popyt na nie jest znikomy (ludzie nie zlecaja krawcom szycia strojów kapielowych). W wiekszosci sklepów wszystkie tkaniny sa na bawelnie. Dlatego rozejrzyj sie za DUZYM sklepem z DUZYM asortymentem - bedziesz miec DUZË? szanse na kupno spandexu... pozdrawiam i zycze pomyslnych lowów Kostium Spider-Mana - QbaS - 02.09.2005 Ej, Incognito, kiedy wreszcie zamiescisz te fotki? Wiesz... bardzo chcialbym ten strój zobaczyc i po prostu juz sie niecierpliwie... :unsure: Kostium Spider-Mana - Incognito - 03.09.2005 fotki juz zamieszczalem, na poprzednim forum a obecnie mam utrudniony dostep deo aparatu cyfrowego...jak tylko wpadnie w moje rece napstrykam kilkadziesiat zdjec. od poprzedniej serii zdjec niewiele sie zmienilo - maska nadal niedokonczona :) ale w koncu przyjdzie pora ze trzeba bedzie sie za to wziac... Kostium Spider-Mana - Pawcio - 19.09.2005 Incognito,Sep 3 2005, 09:25 napisał(a):fotki juz zamieszczalem, na poprzednim forum a obecnie mam utrudniony dostep deo aparatu cyfrowego...jak tylko wpadnie w moje rece napstrykam kilkadziesiat zdjec. od poprzedniej serii zdjec niewiele sie zmienilo - maska nadal niedokonczona :) ale w koncu przyjdzie pora ze trzeba bedzie sie za to wziac...No to jak bedziesz mógl, to rób te zdjecia :) chetnie zobacze aktora przebranego w to... Kostium Spider-Mana - samruby - Poland - 23.10.2005 mnie osobiscie podoba sie ta produkcja http://image.milehighcomics.com/sandiego/s...rday/spidey.jpg przepraszam z góry ze troche "rozepchalem" temat jak tylko zainstaluje Corela zrobie edit tego zdjecia do mniejszych rozmiarów. Kostium Spider-Mana - dontommy - 14.11.2005 a macie jakies pomysly na pajeczyne(albo jakies urzadzenie sytrelijuace zwiazek chcmiczyny który jest trwaly i lepki)?? bo bym pokombinowal cus, a tak to znalzalem jakas zabawke www.miki.com.pl/pic/prod/1107553410.jpg urzadzenie moze cudem by sie przydalo ale ta pajeczyna w srodku to watpie. jakies pomysly? |