Wystąpiły następujące problemy: | ||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
|
![]() |
Kostium Spider-Mana - Wersja do druku +- Spider-Man Online Forum (http://forum.spider-man.org.pl) +-- Dział: Uniwersum Spider-Man (http://forum.spider-man.org.pl/forumdisplay.php?fid=103) +--- Dział: Stuff (http://forum.spider-man.org.pl/forumdisplay.php?fid=126) +--- Wątek: Kostium Spider-Mana (/showthread.php?tid=21) |
Kostium Spider-Mana - Revan - 03.04.2009 No no no, panowie, poważne przedsięwzi?cie, jestem bardzo ciekawy efektów.B) Kostium Spider-Mana - spider1170 - 03.04.2009 Fakt przedsięwzi?cie poważne ale efekty będą. Jednak trochę to potrwa ale zawsze mogę pój?c na ?atwizn? czyli o wykonanie stroju poprosic dziadka który jest krawcem. A co do materia?ów to znalazłem 2 sklepy jutro się do jednego wybieram. Gorzej z lateksem :( Kostium Spider-Mana - spiderman.scarlet100000 - 03.04.2009 fakt, ja też mogę pój?? na ?atwizn? - mama kolegi jest krawcową i często wykonuje mi jakieś robótki<_< ale ja narazie sie jeszcze nie wybieram do sklepu z materia?ami - musze jeszcze przemysle? dokładnie technik?...:unsure: Kostium Spider-Mana - spider1170 - 03.04.2009 Technik?? A co tu ma technika bierzesz ig??, nic, no?yce i do roboty. A jeśli chodzi o technik? to z czego zamierzasz zrobic oczy? Kostium Spider-Mana - szkarłatnyreal - 04.04.2009 Hej wam jestem nowy na forum i też chciałbym zrobić strój pająka ale odmienny od tego oryginalnego tylko nie wiem skąd wzi?? odpowiednie materia?y rozciągliwe help! Kostium Spider-Mana - spider1170 - 04.04.2009 Zależy co rozumiemy przez odmienny od oryginalnego. Znaczy to że inny wzór niż w klasyku? Coś co już jest np. czarny kostium[sam kiedyś chciałem zrobic ale wola?em czerwono niebieski] czy coś co sam wymyśliće?? Jeśli to twój projekt to zamie?c szkice. Kostium Spider-Mana - szkarłatnyreal - 04.04.2009 Nie klasyk to znaczy że nie taki normalny czerwono-niebieski i z sieci? na kostiumie tyko potrzebne mi materia?y.Mam już pewne szkice ale na razie ich nie pokaże. Kostium Spider-Mana - spider1170 - 04.04.2009 Nie chodziło mi o szkice klasyku bo można go obejrzec chociażby na ikonce forum , mi chodziło o to że gdybył sam wymyślić jakiś kostium to żebył szkice zamie?ci?. Jeśli chodzi o materia?y to ja chyba u?yj? poliestru. A poza tym to u mnie są post?py bo zrobiłem dziś oczy. A propo sieci to z czego je chcesz zrobic? Kostium Spider-Mana - szkarłatnyreal - 04.04.2009 W moim stroju nie będzie sieci. Mogę dodał ze to będzie po??czenie stroju Spidermana i Batmana Kostium Spider-Mana - spider1170 - 04.04.2009 CIEKAWE bardzo ciekawe... a jeśli zamierzasz połączyc strój spidera i batmana to czy peleryna będzień Aha spiderman.scarlet jak post?py w robocie? Bo ja jak wyżej wspomniałem zrobiłem oczy Kostium Spider-Mana - spiderman.scarlet100000 - 04.04.2009 po??czenie stroju spidermana i batmana hmm... <_<może to był ciekawe... co do oczu ja je robie z folli podobnej do lustra weneckiego... wiem ze cos takiego istnieje.... no i w najbli?szym czasie zamierzam wybrać się do sklepu z materia?ami ja robie strój z grubej lycry :unsure: Kostium Spider-Mana - spider1170 - 04.04.2009 A u mnie zmiana planów prawdopodobnie u?yj? dzianiny bo dziadek mi trochę sprezentować i wiem że się to świetnie nadaje:) Natomiast jest stały problem z tym lateksem. A jak u ciebie masz już lateks? Kostium Spider-Mana - spiderman.scarlet100000 - 04.04.2009 no ja też nie mam.... poszukam z sklepów z lateksem w google.... :rolleyes: chyba poprosze tą krawcową żeby mi uszy?a "go?y" kostium a ja zrobić ten wzór, oczy i pajeczyn? a potem ją przyklej?... Kostium Spider-Mana - spider1170 - 04.04.2009 A z czego ją zrobisz? PS:Logo na plecach robisz filmowe czy komiksowe bo jest różnica. Kostium Spider-Mana - spiderman.scarlet100000 - 04.04.2009 ja robie filmowe... jak dla mnie to jest żadniejsze;) zwłaszcza to z ty?u... tylko oczywiście pojawia sie tu problem: jakieś zdjęcie tego logo!! (zwłaszcza to z przodu) no i to logo chyba przyprasuj?może będzie sie mocno trzymał:rolleyes:a pajeczyn? robić oczywiście a lateksu:D Kostium Spider-Mana - szkarłatnyreal - 04.04.2009 ' napisał(a):CIEKAWE bardzo ciekawe... a jeśli zamierzasz połączyc strój spidera i batmana to czy peleryna będzień Tak będzie peleryna przypominająca pającz? sie?. Kostium Spider-Mana - spiderman.scarlet100000 - 04.04.2009 wow..... może wyjść z tego coś ciekawego <_< jak zrobisz ten kostiumik to koniecznie umie?? fotki.... a wogóle jak post?py w pracy nad tym kostiumem szkar?atnyreal????? Kostium Spider-Mana - szkarłatnyreal - 04.04.2009 Post?py są takie że niema ich na razie ale mam już pomysł i wiem jak ma kostium wyglądał jak na razie szukam dobrych materia?ów do uszycia go. Kostium Spider-Mana - spiderman.scarlet100000 - 04.04.2009 aha:)a mogę poprosię o dokładny opis kostiumu??? :unsure: no i czy będziesz miał pojazd?? może na przykład zamiast batmobil będzie to szybki motor???<_< Kostium Spider-Mana - spider1170 - 04.04.2009 Pomys? z peleryn? jest bardzo fajny a jeśli z sieci to może coś a la spider-man unlimited? W każdym razie brzmi fajnie ciekawe jakiego zrobisz pająka. Spiderman.scarlet spójrz se do galerii filmu i od razu widac logo. A robisz z przed zmiany [cz??c pierwsz] czy po [2i3]. Bo wtedy zmieniło się i z przodu i z ty?u. Mnie osobiście to zty?u z jedynki najbardziej podoba |