Wystąpiły następujące problemy: | ||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
|
![]() |
Kostium Spider-Mana - Wersja do druku +- Spider-Man Online Forum (http://forum.spider-man.org.pl) +-- Dział: Uniwersum Spider-Man (http://forum.spider-man.org.pl/forumdisplay.php?fid=103) +--- Dział: Stuff (http://forum.spider-man.org.pl/forumdisplay.php?fid=126) +--- Wątek: Kostium Spider-Mana (/showthread.php?tid=21) |
Kostium Spider-Mana - spiderman.scarlet100000 - 04.04.2009 ej no szczery podziw.. ja nawet nie zauważyłem zmiany logo na stroju... hmm...<_< nie wiem z której części logo u?yj? ale logo z przodu i z ty?u będzie mniej- więcej takie same :rolleyes:aha spider1170 czy ty chcesz wykonał kostium jak najbardziej podobny do filmowegość bo jeśli tak to może cię zaciekawi? ten link: http://film.gazeta.pl/film/1,31998,853497.html (tam na dole wywiadu są informacje o kostiumie:)) Kostium Spider-Mana - szkarłatnyreal - 04.04.2009 ' napisał(a):a mogę poprosię o dokładny opis kostiumu??? :unsure: no i czy będziesz miał pojazd?? może na przykład zamiast batmobil będzie to szybki motor???<_< Na razie nie będą opisywa? kostiumu a pojazd to dobry pomysł motor hmm zastanowić się:) Kostium Spider-Mana - spiderman.scarlet100000 - 04.04.2009 aha:)a jeśli zdecydujesz się na motor to jak on będzie wyglądał?? b?fzie on czerwony jak spiderman czy może czarny czyli batman?? ja osobiście będą chciał mieć motor do mojego kostiumu spiderka i ten motor będzie czerwony cały w pajączynie a siedzenie będzie niebieskie :rolleyes: Kostium Spider-Mana - szkarłatnyreal - 04.04.2009 Ja myśl? o ciemnej czerwieni i niebieskiej pajączynie tak jakby motor wpadł w wielką sie?. Kostium Spider-Mana - spider1170 - 04.04.2009 Dzięki za link:) Chcę żeby kostium był bardzo podobny do filmowego. Co do motoru ciekawy pomysł tylko jak go pomalujesz? Kostium Spider-Mana - spiderman.scarlet100000 - 04.04.2009 no i do kierownicy przyczepił mini - wyrzutni? która befzie wyrzucał pajączyn? jak się naciśnie przycisk. zastanawiam się tylko czy za pajączyn? pos?u?y mi sznurek czy serpentyna....<_<jak go pomaluj?? hmm... bede musiał zamówił motor czerwony potem dokupił farb? i zrobić wzór paj?vzyny Kostium Spider-Mana - szkarłatnyreal - 04.04.2009 no fajnie się rozmawia ale wró?my do tematu czyli stroju. to może jakieś pomysły na zrobienie maski jak? technik? szy? jak wyci?? materia?? Kostium Spider-Mana - spiderman.scarlet100000 - 04.04.2009 maska??? a to zależy jak se ją wyobraćasz. czy b?fzie to maska spiderka czy batmana czy może jedno i drugie??? Kostium Spider-Mana - szkarłatnyreal - 04.04.2009 maska będzie Spidera tylko zmienił oczy. Kostium Spider-Mana - spiderman.scarlet100000 - 04.04.2009 aha:)no to mask? można wykonał z lycry - bedzie ona elastyczna:)z lycry robi się czepki - ja mam np. czepek z lycry ale większośc ludzi woli gumowe.... spider1170: może ty zaproponujesz jakieś tkaniny??:)aha no i zaciekawi?e? mnie tymi oczami: masz konkretny pomysł??:D Kostium Spider-Mana - szkarłatnyreal - 04.04.2009 Może znacie internetowe sklepy gdzie można kupił takie tkaniny to proszę o linki. A te oczy będą przypomina?y tak jakby płomienie. Kostium Spider-Mana - spiderman.scarlet100000 - 04.04.2009 aha:)czyli coś w kszta?cie oczu spiderka tylko ze płomienie taką? dobrze rozumiem??:D Kostium Spider-Mana - szkarłatnyreal - 04.04.2009 Tak właśnie to. Kostium Spider-Mana - spiderman.scarlet100000 - 04.04.2009 aha:)to ja to sobie nawet wyobraćam!!! musi był super... twój kostium napewno wyjdzie żadnie... ale z czego zamierzasz wykonac te płomienie na oczy??? z materiau jakiegoś czy czegoś innegość?? Kostium Spider-Mana - szkarłatnyreal - 04.04.2009 hmm chce odla? plastik w formie gipsowej później pomalować sprayem na czarno i tyko zastanawiam się jak zrobić wn?trze oka. Kostium Spider-Mana - spiderman.scarlet100000 - 04.04.2009 no ciekawe.... ale jak zamierzasz widzień???:P:P:P Kostium Spider-Mana - szkarłatnyreal - 04.04.2009 ale chce odla? tylko obramowanie w kszta?cie płomienia:) Kostium Spider-Mana - spiderman.scarlet100000 - 04.04.2009 aha:) no wn?trze oka to może byc problem... hmmm....<_< a jakiego koloru chcesz to wn?trze oka???? Kostium Spider-Mana - szkarłatnyreal - 04.04.2009 tak może coś szarego ale może był i bia?e Kostium Spider-Mana - spiderman.scarlet100000 - 04.04.2009 ahaaaa.... no to proponuj? jakiś szary materia? np. lycra byle gruba:Pchociaż dziwne próbowałem parze? przez lycr? to przez kolor czarny bylo coś ida? a przez niebiesko - szary nieeee :unsure: |