Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/printthread.php 16 require_once

Spider-Man Online Forum
KomiksyNaEkranie.com - Wersja do druku

+- Spider-Man Online Forum (http://forum.spider-man.org.pl)
+-- Dział: Spider-Man Online (http://forum.spider-man.org.pl/forumdisplay.php?fid=104)
+--- Dział: Bez tematu (http://forum.spider-man.org.pl/forumdisplay.php?fid=131)
+--- Wątek: KomiksyNaEkranie.com (/showthread.php?tid=902)

KomiksyNaEkranie.com - rzadlo - 24.12.2009

Na poczatku 2010 roku wystartuje zupelnie nowy serwis - KomiksyNaEkranie.com, którego tematyka bedzie dotyczyc przede wszystkim filmów i seriali opartych na komiksach i ich bohaterach. Oczywiscie w polu naszego zainteresowania znajda sie nie tylko produkcje od Marvela i DC, ale równiez mniejszych wydawnictw komiksowych.

Przygotowujemy go razem z Majkim, ale oczywiscie potrzebnych jest jak najwiecej osób chetnych do pomocy. Dlatego rozpoczynamy nabór do redakcji. Poszukujemy przede wszystkim osób gotowych podjecia sie roli newsmanów i korektorów. Oczywiscie równie mocno chcemy stawiac na publicystyke i w zwiazku z tym niezwykle wazne sa dla nas osoby, które chca i potrafia przelewac swoje mysli na pismo. Generalnie kazda pomoc bylaby mile widziana i wszystkich chetnych do wspólpracy prosze o zglaszanie sie na mojego maila - rzadlo_1@wp.pl .

Pozdrawiam

KomiksyNaEkranie.com - rzadlo - 11.01.2010

Wystartowalismy:)- KomiksyNaEkranie.com
Zapraszam do odwiedzania i komentowania newsów:).
Nabór do redakcji wciaz trwa, wiec mozna pisac w tej sprawie do mnie - rzadlo_1@wp.pl badz rzadlo@komiksynaekranie.com

KomiksyNaEkranie.com - Chmielek - 11.01.2010

Kurcze rzadlo z jednego dnia pojawia sie az tyle newsów, niezle. Strona ogólnie na mnie wywarla bardzo dobre wrazenie, ale co tam opinia malej jednostki:P
Serwis na pewno bede odwiedzal i zycze sukcesu chociazby takiego jak SMO.

KomiksyNaEkranie.com - rzadlo - 12.01.2010

Opinia kazdej osoby jest wazna i tyle:). Mamy nadzieje nie zwalniac przez kolejne dni.

KomiksyNaEkranie.com - Revan - 17.02.2010

Strona wyglada bardzo fajnie, na pewno troche na niej poszperam.

KomiksyNaEkranie.com - rzadlo - 14.04.2010

Wspólnie ze sklepem NextWave.pl ruszyli?my z konkursem Kick-Ass, w którym do wygrania są naprawdę odjazdowe nagrody, warte tych kilku klikni??. Zapraszamy tutaj.

Konkurs Kick-Ass - wygraj gad?ety od NextWave.pl

KomiksyNaEkranie.com - Pan B. - 24.08.2010

Nie?le, chociaż w?a?ciwie zastanawia mnie czemu nie ma forum dyskusyjnego? chciałem pogada? o paru filmach, i musiałem pisać komentarze na stronie. Forum przyda?oby się, bowiem kto będzie wiedział że ktoś tam machn?? w komentarzach... i nie może podję? się konwersacji. Chociaż mogliby?cie zrobić takie małe forum "przylegające do strony". Pozdro.

KomiksyNaEkranie.com - rzadlo - 25.08.2010

Forum było, ale nie cieszyło się wielką popularności? więc znikn??o. W tej chwili go nie ma, ale nie wiadomo co przyniesie przyszłość.