Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/printthread.php 16 require_once

Spider-Man Online Forum
WC - Wersja do druku

+- Spider-Man Online Forum (http://forum.spider-man.org.pl)
+-- Dział: Spider-Man Online (http://forum.spider-man.org.pl/forumdisplay.php?fid=104)
+--- Dział: Bez tematu (http://forum.spider-man.org.pl/forumdisplay.php?fid=131)
+--- Wątek: WC (/showthread.php?tid=93)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

WC - zygmoont - 22.07.2006

Tada! Moja wizja Mundial War. ;)

WC - Paul - 22.07.2006

Hmm ciekawy koncept podoba mi sie ukazanie calych sylwetek Materazziego i Zidane no i ten sedzia. Bardzo dobrze dobrales czcionke do SMO 2006 i by Zygmoont. Mialbym zastrzezenia jedynie do stylu liter Mundial war i wielkosc i polozenia Whose side are you on? Po prostu dla mnie jest to zbyt maly napis. A co ty sadzisz moim plakaciku?

WC - zygmoont - 22.07.2006

Paul,Jul 22 2006, 15:10 napisał(a):Hmm ciekawy koncept podoba mi sie ukazanie calych sylwetek Materazziego i Zidane no i ten sedzia. Bardzo dobrze dobrales czcionke do SMO 2006 i by Zygmoont. Mialbym zastrzezenia jedynie do stylu liter Mundial war i wielkosc Whose side are you on? Po prostu dla mnie jest to zbyt maly napis.
Najwiekszy problem mialem z Mundial War, bo chcialem uzyc takiej czcionki, jaka jest w Civil War, ale nie wiedzialem jaka to jest. Wiec U to jest odwórcone C (zmienione rozmiary), N to dwa I i jedna kreska z V, a D to jest I i przekrecone C. :P "Whose side are YOU on?" to wzialem z tego plakatu we flashu ze strony glównej SMO, powycinalem kazda literke i wlozylem do plakatu.

EDIT:
Cytat:A co ty sadzisz moim plakaciku?
Nie podoba mi sie tlo. Moze uzyj dwóch kolorów, bo jeden i jeszcze pomaranczowy nie prezentuje sie za dobrze... Ale reszta ok. I moze powieksz twarze Zizou i Matriksa, bo za male w stosunku do tych flag.

WC - innuendo - 22.07.2006

Jak najbardziej teraz jest lepiej :) Wersja zygmoonta tez sympatyczna.

WC - River - 23.07.2006

ok tak tu pokazujecie swoje prace i malo wypowiedzi bo cóz to forum mozna powiedziec jest Zidanowe :P a wczesniej juz dosc pogadalismy na ten temat. ok wiec zadam pytanie co wy byscie zrobili na jego miejscu ? rzucilibyscie sie czy co ?

WC - Dawidos - 23.07.2006

Jestem po stronie Zidane'a i nie mam problemu ze zrozumieniem jego zachowania. Zachowal sie po ludzku, jak czlowiek, któremu czasem puszczaja nerwy. Ale sport jest sportem i zasady sa zasadami. Za takie zachowanie trzeba zejsc z boiska i nikt nie powinien miec tutaj watpliwosci. A, ze Wloch tez zachowal sie skandalicznie, symulowal swój "bolesny upadek" i prawdopodobnie celowo sprowokowal pilkarza to niestety nie spotkalo sie z kara na boisku. Na szczescie Materazzi poniósl kare po mundialu. Pocieszajace jest to, ze w ramach czesci kary Zidane zajmie sie praca spoleczna na rzecz dzieci :).

WC - innuendo - 23.07.2006

Zdecydowanie zachowalabym sie podobnie. Pomimo tego, ze nienawidze przemocy. Dochodze do zalozenia, ze jezeli ktos obraza mnie, to spoko, ale jezeli zaczyna obrazac moja rodzine, czy bliskich to wtedy sie denerwuje.
PS: Paul dzieki za poprawe sygnaturki :)

WC - River - 25.07.2006

Tak sie rozpisaliscie i zapomnieliscie o tym temacie :P co z Mundial War :P

WC - taskmaster - 01.08.2006

Ja jestem w pelni za Marco Materazzim. Zachowal do konca spokoj , cos czego brakowalo Zidanowi. Naprawde trzeba miec nerwy na wodzy zeby zachowac sie tak jak sie zachowal Marco , sprowokowal w pewien sposob napewno ,ale zachowal spokoj pomimo ,ze Zidane go uderzyl. Ja bym nie wytrzymal i go skatowal za to uderzenie tymbardziej ,ze Materazzi mialku temu predyspozycje i zazwyczaj w takich sytuacjach odpowiadal sila.

Jak kiedys w meczu z Chievo obronca gospodarzy obrazil zmarla matke Marco a ten siedzial wowczas na lawce rezerwowych , po meczu Materazzi podszedl do niego i zlamal mu nos , tymbardziej nie wydaje mi sie zeby powiedzial cos na rodzine Zidana juz znacznie predzej nazwal go terrorysta albo cos w tym guscie.

WC - zygmoont - 02.08.2006

taskmaster,Aug 1 2006, 15:10 napisał(a):Ja jestem w pelni za Marco Materazzim. Zachowal do konca spokoj , cos czego brakowalo Zidanowi. Naprawde trzeba miec nerwy na wodzy zeby zachowac sie tak jak sie zachowal Marco , sprowokowal w pewien sposob napewno ,ale zachowal spokoj pomimo ,ze Zidane go uderzyl. Ja bym nie wytrzymal i go skatowal za to uderzenie tymbardziej ,ze Materazzi mialku temu predyspozycje i zazwyczaj w takich sytuacjach odpowiadal sila.

Jak kiedys w meczu z Chievo obronca gospodarzy obrazil zmarla matke Marco  a ten siedzial wowczas na lawce rezerwowych , po meczu Materazzi podszedl do niego i zlamal mu nos , tymbardziej nie wydaje mi sie zeby powiedzial cos na rodzine Zidana juz znacznie predzej nazwal go terrorysta albo cos w tym guscie.
Juz znane sa slowa, jakie powiedzial Marco:
Cytat:Specjalisci od mowy migowej, a takze ci, którzy doskonale odczytuja slowa w ruchu warg mieli sporo pracy, ale udalo sie zrekonstruowac rozmowe Materazziego z Zidane'em. Trwala ona 11 sekund.
Materazzi pociaga Zidane'a za koszulke:
Zidane: "Jak chcesz, dam ci ja potem".
Materazzi: "Dawaj, ty cioto. Ty, co masz siostre-zdzire. Gówno".
Zidane odwraca sie
Materazzi: "Twoja siostra, ta zdzira".
Zidane przechodzi obok Materazziego.
Materazzi: "Rozwale ci dupe".
Dwie sekundy później Zidane staranowal uderzeniem glowa w klatke piersiowa Materazziego.

WC - innuendo - 02.08.2006

Przepraszam, ze wyraze teraz dosadnie moja opinie na temat Materazziego: Bydlak! I tyle.

WC - taskmaster - 02.08.2006

Haha dac sie sprowokowac na takie teksty no ,ale prawda ,ze o jego matce nic nie powiedzial :lol:

A to tlumaczenie to jak z translatora - kali miec kali byc.

Forza Materazzi :)

WC - rzadlo - 02.08.2006

innuendo,Aug 2 2006, 19:54 napisał(a):Przepraszam, ze wyraze teraz dosadnie moja opinie na temat Materazziego: Bydlak! I tyle.
To Zidane jest bydlakiem x10 w takim razie.

WC - River - 03.08.2006

troche te posty bez przekonania zadnych emocji :P

WC - Jarek_K - 05.08.2006

No...Zidane Äźle zrobil ale zostal sprowokowany przez wlocha. Materazzi symulowal upadek co bylo widac w 100%. Nie mniej nie zmienia to faktu ze Zidane zachowal sie skandalicznie, ale to jest wielki pilkarz, pracowal na swoja reputacje przez wiele lat i nie sadze ze taki jeden "wystep" skresli wszystko.

WC - River - 05.08.2006

Nie powinno przekreslac ale jakies dziwne zakonczenie kariery czerwona kartka :P no cóz Viva la Zidane

WC - Paul - 24.08.2006

Pomyslalem, ze jest nam potrzebny nowy plakat odnosnie Mundial War, plakat bardziej wymowny. Troszke pracy i oto jest New Mundial War poster. Czarno biala stylistyka zamiezona oczywiscie ;)
Odnosnie Zidane'a i Materazziego mimo wszystko ja jestem po stronie tego pierwszego. Moze i zachowal sie skandalicznie i to jeszcze na oczach milionów widzów ale nie nalezy zapominac, iz zostal dotkliwie sprowokwany. Kazdy mówi, ze taki wielki pilkarz powinien sie opanowac i jezeli juz to zalatwic sprawe po meczu. Oczywiscie to prawda ale tak naprawde latwo sie to mówi jezeli nie jest sie na jego miejscu.

WC - innuendo - 21.12.2006

Niedawno Materazzi kogos uderzyl w podobny sposób i dostal kare. Oby takich ludzi w pilce, jak najmniej bylo.
Temat ten winien zmienic nazwe na Euro :)

WC - Revan - 31.12.2006

Ja jestem po stronie Zidane'a. Nie powinien tego robic ale to normalna ludzka reakcja(kto nie wierzy niech powie te obelgi komus na ulicy to sie przekona:P).
Ciekawe czy Zidane wygralby z Fedorem Emelianenko :D :D
a jesli o sport ogólnie chodzi to przypominam ze na Euro Sporcie w sylwestrowy wieczór beda lecialy jedne z najlepszych WATTS.

WC - zefir_93 - 01.01.2007

ja na miejscu Zidane'a bym przywalil jeszcze mocniej nie pozwolil bym ze by jakis gnoj przepraszam za wyrazenie przezywal moja rodzine