Wystąpiły następujące problemy: | ||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
|
![]() |
WC - Wersja do druku +- Spider-Man Online Forum (http://forum.spider-man.org.pl) +-- Dział: Spider-Man Online (http://forum.spider-man.org.pl/forumdisplay.php?fid=104) +--- Dział: Bez tematu (http://forum.spider-man.org.pl/forumdisplay.php?fid=131) +--- Wątek: WC (/showthread.php?tid=93) |
WC - River - 04.06.2006 radzil bym szybko naszym orlom o tym zapomniec. WC - pogromca - 04.06.2006 bendzie cienzko WC - River - 04.06.2006 Zobaczymy na Mundialu a jak myslicie mecz Polska - Niemcy bo ja 1:5 WC - pogromca - 04.06.2006 Ja mysle ze bendzie taki wynik Polska 0:7 Niemcy WC - pogromca - 04.06.2006 ja mysle tak Polska0:7Niemcy PS mój 50 post :D WC - River - 04.06.2006 Edytuj Posty a nie dubluj :angry: WC - pogromca - 04.06.2006 Sory pomylilem sie :P WC - Ares_Real - 04.06.2006 Rzeka napisał(a):Zobaczymy na Mundialu a jak myslicie mecz Polska - Niemcy bo ja 1:5Wedlug mnie 3:1 dla Niemców jest dobrym i prawdopodobnym wynikiem. pogromca napisał(a):PS mój 50 post biggrin.gifPaplasz trzy po trzy w kazdym poscie to nie masz za bardzo czym sie chwalic :P WC - River - 04.06.2006 Trudno zgadnac jaki bedzie wynik wszystko zalezy od skladu naszego i niemczech WC - zygmoont - 04.06.2006 River,Jun 4 2006, 16:18 napisał(a):Trudno zgadnac jaki bedzie wynik wszystko zalezy od skladu naszego i niemczechE tam. Sklad bedzie mozliwie najlepszy, wiec mozna zgadywac. Jak dla mnie 2-1 dla Niemców (nie wolno zapominac, ze Mistrzostwa sa w Niemczech, a wiec beda mieli wiecej kibiców). WC - Paul - 04.06.2006 Ja typuje wynik 2-0 dla Niemców. WC - pogromca - 05.06.2006 Zgadzam sie z paulem WC - River - 09.06.2006 Niemcy - Kostaryka 4:2 Polska - Ekwador 0:2 Sami wysuncie wnioski, heh moze odrazu wrócmy do polski. WC - Roach - 09.06.2006 Juz po naszym pierwszym meczu... ...alez nas wydymali!! Nie chce juz nawet myslec o dalszym przebiegu mistrzostw :( WC - Dawidos - 09.06.2006 ... I krokiem dumnym pójdziesz z Nami... A jednak nie pójde :( :( Nie jestem fanem pilki noznej, wiele mundial mnie nie obchodzi, ale celowo usiadlem dzisiaj przed telewizorem, aby obejrzec rozdmuchany przez prase mecz, wiedzac, ze skonczy sie on zenada. Pierwsza polowa pokazala slabosc naszych pilkarzy: zbyt wolne tempo, zbyt malo celne podania. Ekwadorczycy górowali szybkoscia i "zbieraniem" glówka (by the way, od tego padla wlasnie bramka). W drugiej polowie zauwazylem poprawe, a "cos zaczelo" smigac w ostatnich pieciu minutach. Ale co z tego, gdy Ekwadorczycy strzelili nam juz 2 bramki i skupili sie na obronie. Pisze to z pozycji calkowitego laika pilki noznej, niemniej jednak uwazam, ze wiekszosc zgodzi sie ze mna. Czyli co Panie i Panowie... jak to w Polsce... duzo szumu, malo sluchu :D Duzo reklamy, duzo rozczarowania. Zyczymy powodzenia z Niemcami. Dobranoc (moze w snach sie komus przysni, ze wyjdziemy z grupy, byloby fajnie, ale i w to watpie ;)). WC - River - 09.06.2006 Dawidos masz racje, gdyby nie te odbicia od slupka bylo by 2:2 no ale na koniec dam wam kawaly: co robi kibic gdy Polska zdobedzie mistrzostwo swiata ? Wylacza Playstation i idzie spac i jeszcze jeden wiecie z kim sie spotkaja polscy pilkarze po fazie grupowej? - z kibicami na Okeciu! WC - Majk - 10.06.2006 HAHA... Nienawidze pilki noznej, ale z reguly ogladalem mistrzostwa, ale w tym roku wiedzialem, zeby dac sobie spokój. Polska druzyna to CIPY (do. modów: cipa to nie przeklenstwo tylko czesc kobiecego ciala :lol: ) i nie ma sensu tracic czasu na ogladanie tego guwna... a teraz zieje z tych wszystkich idiotow, ktorzy mowili "...e tam, ekwador to nie problem"... LOL JEBAC POLSKE!!! WC - timgrayson - 10.06.2006 Niemcy : Polska 5:0 Niestety w Ameryce Pd graja bo to kochaja u nas graja bo maja z tego kase ;/ WC - paul095 - 10.06.2006 Cytat:Dawidos masz racje, gdyby nie te odbicia od slupka bylo by 2:2No i jeszcze nie uznana bramka Krzynówka(beznadziejny wtstep). No ale ile mielismy w tym meczu strzalów celnych? Dwa-trzy? A Ekwadorczycy? Ten wynik nie denerwowalby mnie tak bardzo gdyby jescze cos grali. Caly ten mecz w chodzonego zagrali, bez zadnej checi zwyciestwa. W dodatku po frajersku stracili pierwszego gola(podziekowania dla duetu Jop-Baszczynski), normalnie bramka z niczego. A drugi gol to znów wina Baszczynskiego. No i jeszcze to ustawienie: 1-4-5-1, jak przedtem sparing z Ekwadorczykami gralismy systemem 1-4-4-2 to wygralismy. Nasi istnieli tylko przez pierwsze 10 minut I polowy i koncówke drugiej. Zobaczymy jeszcze jak to bedzie z Niemcami ale nie mam za wielkich nadzieji. WC - timgrayson - 10.06.2006 Z Niemcami bedzie 5 : 0 to bedzie jeszcze dobrze ;] |