Wystąpiły następujące problemy: | ||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
|
![]() |
WC - Wersja do druku +- Spider-Man Online Forum (http://forum.spider-man.org.pl) +-- Dział: Spider-Man Online (http://forum.spider-man.org.pl/forumdisplay.php?fid=104) +--- Dział: Bez tematu (http://forum.spider-man.org.pl/forumdisplay.php?fid=131) +--- Wątek: WC (/showthread.php?tid=93) |
WC - River - 10.06.2006 nie ma szans abysmy wygrali jakikolwiek mecz, niestety Good Bye World Cup WC - QbaS - 10.06.2006 Kopa w dupe JANASOWI!!! Dobrze ze przegralismy (wszystko ma swoje dobre strony :D) przynajmniej ten debil ma teraz przesrane! Nie wiem co oni robili na tych treningach ze przegrali z Ekwadorem... <_< WC - Paul - 11.06.2006 Az mi sie smiac chcialo jak w wiadomosciach sie pytali kibiców ile bedzie z Ekwadorem niektórzy 3-1 mówili, niektórzy 3-0, 2-0 oczywiscie wszystko dla Polski, ehh smiech na sali po prostu. Fakt faktem Ekwador nie jest zagrozeniem dla WIEKSZO¦CI druzyn ale dla naszych jest zagrozeniem sporym. Prawda jest taka, ze tylko Smolarek walczyl o wynik z Ekwadorem tylko co nam da jeden samotny samuraj na 11 innych? O ile sie nie myle pilka nozna to sport druzynowy hyba, ze sie pozmienialo cos ostatnio. Ja z Ekwadoerm obstawailem 0-0 (punkt by chociaz byl) a tu dostaje powtórke z Korei nasi przez 4 lata nic sie nie nauczyli te same bledy. Idac dalej tym jakze odkrywczym tokiem myslenia z Niemcami bedzie 4-0 (powtórka z meczu z Portugalia z przed 4 lat). Jak nasi nie radza sobie z Ekwadrem to z Kostaryka nie maja szans czyli bye bye Germany, lelkam Okecie. WC - Ares_Real - 11.06.2006 Najnowsze FAKTyczne wiesci dowodza ze pilkarze po meczu poklucili sie z Janasem i chca wieczorem podyskutowac po taktyce.... A teraz dzolk na mundial: To samolot?To ptakąTo Superman? Nie to nasze orly wracaja co Polski. WC - River - 13.06.2006 Jutro Mecz z Niemcami niestety, ale i tak pojedziemy do domu. ehh kazdy ma swoje 5 minut. WC - caterkiller - 14.06.2006 Z Niemcami bedzie imo 4:0. Tak jak z Portugalia cztery lata temu. :] WC - Paul - 14.06.2006 Cytat: Z Niemcami bedzie imo 4:0. Tak jak z Portugalia cztery lata temu. :]Obstawiam dokladnie tak samo, widzac mecz z Ekwadorem jako powtórke spotkania z Korea z przed 4 lat, drugi mecz automatycznie objawia sie jako powtóka spotkania z Portugalia z przed 4 lat. Taki scenariusz jest mocno prawdopodobny biorac pod uwage, ze przez te 4 lata styl (technika, zgranie itp;) naszych sie nieznienil, graja jak grali. Lelkam Okecie po prostu. WC - Roach - 14.06.2006 I po pierwszej polowie... Q*wa! Jakby to nie nasi grali! Oby tak dalej, panowie! :D WC - QbaS - 14.06.2006 Roach,Jun 14 2006, 21:50 napisał(a):I po pierwszej polowie... Q*wa! Jakby to nie nasi grali! Oby tak dalej, panowie! :DJa nie wiem, czemu Oni tak nie grali na meczu z Ekwadorem... Moze to jakas taktyka Janasa? ;P WC - QbaS - 14.06.2006 NO JAK?!!! 91 minuta... Dlaczegoś! Przeklnalbym ale nie wypada z uwagi na mlodszych uzytkowników... WC - zl_uu - 14.06.2006 Ja pier*&%, ku*#%$, jak tak mozna (po drugiej polowie). Janasie, ty chu%^, kiedy ty psie, zmiany robiles?! Zeby w doliczonym czasie strzelic nam taka szmate, ja pier%&^*. To jest idiota, nie trener! WC - Green - 14.06.2006 ojojojojojoj! ale szkoda, po pierwszej polowie myslalem ze pozostanie 0:0, no ale... ;) WC - Paul - 14.06.2006 Naprawde szkoda mi naszych wreszczie zaczeli pozadnie grac, ale madry Janas po szkodzie <_< No i te nasze zmiany kompletnie w nieodpowiednim czasie (@##!!&&**%##$***#*@(@((@($*$*$*!!!!!!!!!). Zeby chociaz remis, juz tak blisko bylo a tu bach 91 minuta. Ale i tak brawa dla naszych w szczególnosci do Jelenia i Boruca. Tylko dla czemu oni tak z Ekwadorem nie grali?! WC - River - 14.06.2006 Niestety stalo sie Wracamy do domu :( no ja pier... takie cos Janas tam spi widze zmeczony Zurawski zamieniam na Brozka nie 80 któras Jelen za niego i z kim mial grac z zmeczonym Zurawskim?? :angry: WC - Roach - 14.06.2006 A w dupie z mlodszymi - KURWAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! W 91 minucie!!!!! I to po TAKIM meczu!! AAAAAAAAAARGH!!!!! WC - River - 14.06.2006 Poprostu Janas nie wie kiedy i kogo zmieniec naszczescie nie bedzie trenerem. Brawa Dla Orlów szczególnie Smolarek i Boruc WC - zl_uu - 14.06.2006 Kto Polak, niech szable w dlon chwyta i Janasa zapierdoli! Ale Smolarek rzadzil. Kupie sobie koszulke z nim. WC - QbaS - 14.06.2006 Roach,Jun 14 2006, 23:00 napisał(a):A w dupie z mlodszymi--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WC - Roach - 14.06.2006 ...dzis cale forum idzie zalac pale... :( Doquadnie - brawo Boruc, brawo Smolarek! WC - zl_uu - 14.06.2006 Nom, brawa tez dla Boruca. I Jelenia. Ale i tak mielismy zajebisty fart, jak ta pilka w poprzeczke dwa razy walnela! |