Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/printthread.php 16 require_once

Spider-Man Online Forum
WC - Wersja do druku

+- Spider-Man Online Forum (http://forum.spider-man.org.pl)
+-- Dział: Spider-Man Online (http://forum.spider-man.org.pl/forumdisplay.php?fid=104)
+--- Dział: Bez tematu (http://forum.spider-man.org.pl/forumdisplay.php?fid=131)
+--- Wątek: WC (/showthread.php?tid=93)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

WC - Gamart - 10.07.2006

Dawidos,Jul 10 2006, 22:11 napisał(a):Czyli jednak naprawdopodobniej obrazil kogos z rodziny. Siostre czy matke. Nie ma znaczenia. Watpie, czy komus po takim czyms nie poszlyby nerwy <_< <_< . Jesli to szczera prawda ten Wloch to po prostu cham, który zasluzyl na cios w gebe. Zizou byl wyrozumialy i uderzyl go glowa w klatke piersiowa, choc na jego miejscu nie wahalbym sie zdzielic go po prostu w twarz <_<
Obrazil, nie obrazil to nie ma znaczenia. Pilkarze wyzywaja sie w kazdym meczu bo to elenment taktyczny majacy wyprowadzic z rownowagi. Zreszta zauwaz, ze najpierw Zidane sfaulowal Materazzi'ego, a wyzwiskami rzucali obaj, tylko, ze Zidane zachowal sie jak amator i zdzielil Wlocha. Mogl zrobic to po meczu przeciez, a tak oslabil tylko druzyne. Taka gwiazda powinna potrafic sie opanowac, to nie mecz podworkowy, to mecz o Mistrzostwo <_<

WC - Dawidos - 11.07.2006

Sport sportem, zycie zyciem, a czlowiek czlowiekiem. Rozumiem wyzywanie sie wzajemnie, ale obrazanie czyichs rodziców (a przeciez Wloch ich nawet nie zna) to skandal. No nie wiem Gamart, gdybym ci powiedzial, ze twoja matka to: glupia, zydowska k***a, która daje d***y na ulicach Warszawy i powiedzialbym to w sumie nie znajac nawet jej to nie wiem, jak bys zareagowal. Usmiechnalbys sie i odszedl? Przy czym nalezy dodac, ze obaj byli pod wplywem takich emocji, ze gdy Wloch cos jeszcze powiedzial o rodzine "Zizou" to ten nie wytrzymal. Umówmy sie, latwo powiedziec, ciezko, gdy dotyczy to nas. Ponadto, gdzie ty tam widziales faul. Na filmie, który ogladalem widac wyraźnie, ze Wloch przytrzymuje z tylu Zidane'a i przez pewien czas nie chce go puscic.

PS. Oczywiscie te bluzgi co napisalem wyzej nie dotycza nikogo. Po prostu podalem przyklad. Mam nadzieje, ze mi wybaczycie.

WC - Spider-Nik - 11.07.2006

Pisales wczesniej o zachowaniu obiektywizmu. Chyba sam go gubisz zaciekle broniac Zidane'a. Zrobil źle, "doskonale" konczy kariere. Zachowal sie jak na podwórku. Niewazne jest co powiedzial Wloch, wazne co zrobil Zidane. Gdyby byl dobrym pilkarzem to by zszedl do poziomu Wlocha i tez go obrazal (lub jego rodziców). A tak oslabil druzyna i mozna obwiniac go, ze Francja stracila puchar swiata. Zawsze uwazalem Zidana za bardzo dobrego pilkarza i czlowieka, ale po tym co zrobil, stracil w moich oczach.

WC - River - 11.07.2006

Spider-nik no niewiem i tak by byly karne. a Zidane by strzelal za Thrumana. a Trezeguet(nie wiem jak to sie pisze) by i tak strzelal bo wszedl za Henr'ego

WC - rzadlo - 11.07.2006

Cytat:Rozumiem wyzywanie sie wzajemnie, ale obrazanie czyichs rodziców (a przeciez Wloch ich nawet nie zna) to skandal.
To nie byl pierwszy taki incydent, ale chyba po raz pierwszy ludzie i media tak dociekliwie chca wiedziec jakimi slowami pilkarz zostal sprowokowany. To co Materazzi powiedzial nie jest wazne bo nawet nie wiadomo czy Zidane to uslyszal. Po drugie takie wyzywanie jest praktycznie w kazdym meczu, ale myslacy zawodnicy potrafia wytrzymac bez uderzania rywala. Szkoda jeszcze, ze trafil karnego bo strzal a'la Panenka nie trafiony w finale M¦ to dopiero byloby upokorzenie dla takiego Zizou :P.

WC - zygmoont - 11.07.2006

Kolega Zidane'a ze szkoly mówil, ze byl on zawsze malomówny i niesmialy, ale jak ktos jego lub jego bliskiego obrazil to od razu bil. ;)

EDIT: A Materazzi to jest najgorszy pilkarz jaki istnieje. Kawal chama. Fauluje nawet kolegów z reprezentacji. Nienawidze go. Tu macie zaprezentowane jego "umiejetnosci".

WC - Dawidos - 11.07.2006

Spider-Nik,Jul 11 2006, 17:30 napisał(a):Pisales wczesniej o zachowaniu obiektywizmu. Chyba sam go gubisz zaciekle broniac Zidane'a. Zrobil źle, "doskonale" konczy kariere. Zachowal sie jak na podwórku. Niewazne jest co powiedzial Wloch, wazne co zrobil Zidane. Gdyby byl dobrym pilkarzem to by zszedl do poziomu Wlocha i tez go obrazal (lub jego rodziców). A tak oslabil druzyna i mozna obwiniac go, ze Francja stracila puchar swiata. Zawsze uwazalem Zidana za bardzo dobrego pilkarza i czlowieka, ale po tym co zrobil, stracil w moich oczach.
Dobra czlowieku nie mam sily dlugo komentowac. Powiem ci tak. Przeczytaj wczesniejsze posty. Czy ja powiedzialem, ze jego zachowanie nie bylo skandaliczne. Bylo. Czy ja powiedzialem, ze tak w sporcie mozna robic? Nie. Po prostu jestem w stanie zrozumiec jego zachowanie i tyle. Jestem w stanie mu to wybaczyc i ten czlowiek nic w moich oczach nie stracil. Kazdemu sie moze przytrafic, kazdego moga poniesc nerwy. I wiesz co Nik zawiodlem sie na Tobie. Sam powinienes Zidane'a doskonale zrozumiec (dalsze szczególy na GG, bo nie bede nic wiecej mówil).

Tekst: Gdyby byl dobrym pilkarzem to by zszedl do poziomu Wlocha i tez go obrazal (lub jego rodziców) - rozbil mnie. No rzeczywiscie wtedy zamiast podwórka bylaby piaskownica :lol: :D

Za co mam pretensje do innych. I wszem oglaszam. Zidane Äźle zrobil, ale to nie powinno przekreslac jego kariery. Chyba temu czlowiekowi warto dac szanse. Nie zrehabilituje sie juz na boisku, ale skreslac go po prostu nie wypada. A gadanie typu to jest cham, bandyta, zly pilkarz i zly czlowiek jest smieszne. Przyznajcie sie komu czasem nie puscily nerwy nawet z glupiego powoduż Kto czasem popelnil blad? A za co mam pretensje do innych? Nikt prawie nie skrytykowal Wlocha. Jego zachowanie tez bylo skandaliczne, byc moze bylo tez zamierzona prowokacja. Tymczasem zwolennicy Wloch robia z niego niewinna ofiare. Ja nie zachowuje obiektywizmu? A wy zachowujecie? No wlasnie.

Pozdrawiam.

WC - Spider-Nik - 11.07.2006

Cytat:Tekst: Gdyby byl dobrym pilkarzem to by zszedl do poziomu Wlocha i tez go obrazal (lub jego rodziców) - rozbil mnie. No rzeczywiscie wtedy zamiast podwórka bylaby piaskownica
Lepsza piaskownica niz zejscie z boiska :D

Cytat:Zidane Äźle zrobil, ale to nie powinno przekreslac jego kariery. Chyba temu czlowiekowi warto dac szanse.
Ale z tego co wiem, to podobno on konczy karierie, nie dlatego, ze uderzyl wlocha, ale dlatego, ze tak chce (tak cos slyszalem). Wkazdym razie, tez uwazam, ze nie mozna przekreslac jego kariery (gdyby sie okazalo, ze zostaje na dluzej). Ale stracil w moich oczach bo zrobil to na mistrzostwach, a nie dlatego, ze to zrobil. Gdyby to byl jakis tam malowazny mecz, to ok, ale mistrzowsta. Mozna go obwiniac o to, ze Francja przegrala, bo on oslabil druzyne. Sam czyn nie byl taki zly (moze Wlochu sie nalezalo - tego nie wiem). To co bylo zle to to, ze Zidane pomyslal o sobie i oslabil Zespól.

Cytat:I wiesz co Nik zawiodlem sie na Tobie. Sam powinienes Zidane'a doskonale zrozumiec (dalsze szczególy na GG, bo nie bede nic wiecej mówil).
Moja sytuacja byla zupelnie inna (jesli chcesz to szczególy na GG - dotyczy tylko Dawidosa)

WC - Jarek_K - 11.07.2006

ZgADzAm sie......z toba Dawidos. Ten upadek byl bardzo sztuczny nie wierze ze pilkarz który ma prawie 2m (dobra 1m.90) od czegos takiego upadl i podniósl sie po minucie.....zreszta Zidane musial zostac sprowokowany, pewnie wloch nazwal go terrorysta (chyba - tak czytalem gdzies na internecie)

WC - River - 19.07.2006

zalezy z jaka sila go uderzyl ale watpie aby bardzo mocno.

WC - innuendo - 20.07.2006

Ten upadek byl teatralny. Ogólnie wielu bylo na tych mistrzostwach symulantów, a mówilo sie, ze za symulowanie sedziowie maja dawac kartki. Mówilo sie i nic.

WC - River - 20.07.2006

Ludzie sedzia glówny nawet nie widzial tego zdarzenia. Dal mu kartke po skonsultowaniu sie z Sedzia technicznym

WC - Dawidos - 20.07.2006

Prawdopodobienstwo, ze Polska zdobedzie mistrzostwo swiata jest bardzo nikle, dlatego mam pomysl: moze skasowalbym sonde (jej wyniki wpisal do swojego posta) i zalozyl kolejna w stylu: Po której stronie jestes? Zidane czy Materazzi? :) :lol: :D

Co do arbitrów, to przez ich niektóre decyzje, bledne decyzje skonczyla sie dla niektórych druzyn przygoda z mundialem. Karne z rekawa, kartki za faule wyssane z palca. Lepsza kadra sedziowska byla na Euro. Zdecydowanie brakowalo mi tam Coliny, Meiera i Friska.

WC - River - 20.07.2006

Dawidos, moze byc. a tak po zatym trener reprezentacji Francji apelowal do konfederacji Fifa ze sedzia glówny dal mu kartke bo skonsultowaniu sie z sedzia technicznm który widzial to tylko na powtórce z kamery a przepisy nie zezwalaja na podejmowania decyzji po obejrzeniu nagrania Video

Oto wyniki sondy:
Czy Polska zdobedzie mistrzostwo swiata?
TAK [ 2 ] [6.90%]
NIE [ 20 ] [68.97%]
Byc moze... [ 4 ] [13.79%]
A kto ich tam wie :P [ 3 ] [10.34%]

A teraz kolejna sonda? Glosujcie! Football Civil War! Po której stronie jestes?

Oczywiscie po slusznej stronie, czyli Zizou :)

WC - Paul - 20.07.2006

Ja równiez jestem po stronie Zizou.

Hehe, ja tez. Bye the way wkleilem sobie twój obrazek Paul do sygnaturki. Bylbym jednak wdzieczny gdybys mógl go wydluzyc, aby byl tak dlugi jak wizerunek Captain America nad nim w mojej syngaturze.

WC - Paul - 20.07.2006

Nie jestem pewien czy dokladnie o cos takiego Ci chodzilo, jezeli widzisz to inaczej to powiedz :)

PS. To jest ciut inna wersja z troche wieksza czcionka i o oficjalnych wymiarach, chyba ta bedzie w sam raz.

A to wersja alternatywna gdyby ktos byl zainteresowany ;)

Userze jezeli jestes po stronie Materazziego to to moze Ci sie przydac.