Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amazing Spider-Man
Mnie w ogóle drazni usmiercanie postaci a potem wskrzeszanie np. przez klonowanie.
Klon to nie to samo. Zreszta to jest tak dziecinnie naciagane....
A najgorszym pomyslem bylo usmiercenie ulubioonego przez wielu wroga spider-mana - Venoma.
Odpowiedz
Wookie3e,May 15 2007, 08:43 PM napisał(a):Z tymi klonami bylo do pewnego momentu nawet niezle, takie owiane tajemnica, cos nowego lecz pózniej... Te tysiace klonów, zamiany Bena i Parkera oraz zalamujacy pomysl z wskrzeszaniem postaci cioci May (no nie moge co za debil to wymyslil!) zrujnowaly ta sage.

Na jakim etapie DK zakonczylo wydawanie TASP?
Numer 483, pokonal tam Morluna. A tak apropos, moze mi ktos powiedziec cos o Ezekielu? Kim on do cholery jest?

Venom? Przeciez Eddie Brock przezyl (ponoc wyladowal w szpitalu), a sam symbiot jest na Garganie, wiec moze jeszcze Venom wróci do akcji.
Imperial Stormtroopers don't die, they can only go to hell and regroup.

www.nerdwars.blog.com

Ca
Odpowiedz
Hmm. Tak sobie mysle, ze jednak przeboleje czern i biel i zaopatrze sie w essa Spidera. Podobno ma byc drugi tom? Wie ktos kiedy i jakie numery obejmuje bo na stronie widzialem tylko tom pierwszy opisany?

Tak na marginesie to mam nadzieje, ze ten nowy scenarzysta TASP naprawde uratuje ta zasluzona i historyczna juz serie. Fajnie by bylo gdyby Bagley rysowal nie tylko Ultimate ale takze od czasu do czasu Amazinga.

Odpowiedz
Pojawi sie prawdopodobnie pod koniec miesiaca, ale nie wiem...Mandra ma ostatnio taki zastoj, ze nie wiem czy sie wyrobi.
Numery:
AMAZING SPIDER-MAN #21 do #43
oraz
TASM ANNUAL #2 do #3
"IF YOU ARE MY FATHER, CARNAGE...WHO'S MY MOTHER"-Toxin
Odpowiedz
Cytat:Tak na marginesie to mam nadzieje, ze ten nowy scenarzysta TASP naprawde uratuje ta zasluzona i historyczna juz serie. Fajnie by bylo gdyby Bagley rysowal nie tylko Ultimate ale takze od czasu do czasu Amazinga.

No to cie zasmuce, bo chyba nie wiesz jeszcze, ze Bagley odchodzi od Ultimate Spider-Mana w 110 numerze.

Cytat: A tak apropos, moze mi ktos powiedziec cos o Ezekielu? Kim on do cholery jest?
Ezekiel W sumie bardzo malo o nim wiadomo. Straczynski mówil, ze przed odejsciem od pisania ASM powyjasnia wiele watków, wiec moze powie tez cos o Ezekielu.
Odpowiedz
Spider-Nik

I coś Bagley zacznie autorska kariere jak Todd czy bedzie dalej rysowal dla Marvela?

Wiesz coś Troche sie nad tym zastanowilem i stwierdzilem, ze zaopatrze sie w biblie fanów SM czyli w essentiala tak jak mi polecales. Na omnibusa 250 zlociszy nie wydam ale na essa juz sobie pozwole. :lol:

Odpowiedz
Cytat:I coś Bagley zacznie autorska kariere jak Todd czy bedzie dalej rysowal dla Marvela?
Szczerze mówiac nie pamietam co dalej z nim. O ile sie nie myle zostaje w Marvelu i bedzie nadal w parze z Bendisem, tyle, ze przy innym niestety niepajeczym tytule.
Odpowiedz
Kurde szkoda. A kto sie teraz zajmnie seria Ultimate Spider-Man? Odniesli dzieki niej ponownie sukces, a teraz zabieraja ojców serii? Dziwne.

Odpowiedz
Ostatnio kupilem wszystkie czesci Sectacular Spider-man, oraz Amazing Spider-man wydane przez DK. Ehhh fajnie bylo znowu poczytac o pajaczku, szkoda tylko ze tak krótko :( Jakos nikt nie moze w naszym kraju na dobre zagoscic z jakas dluzsza seria. Madragora podobno miala cos wydawac ale jakos cicho. Chyba tez za dobrze im sie nie wiedzie...
Odpowiedz
Spider-Nik,May 16 2007, 12:26 AM napisał(a):
Cytat:I coś Bagley zacznie autorska kariere jak Todd czy bedzie dalej rysowal dla Marvela?
Szczerze mówiac nie pamietam co dalej z nim. O ile sie nie myle zostaje w Marvelu i bedzie nadal w parze z Bendisem, tyle, ze przy innym niestety niepajeczym tytule.
Bedzie rysowal Mighty Avengers
"Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthafuckin' happens, and it can happen to You." – Cage
Odpowiedz
Genialna seria.Niestety nie czytalem numeru,który opowiadal o ostatecznej konfrontacji Spider-mana i Morluna.Wszystkie te komiksy byly bardzo powazne i zawsze trzymaly w napieciu.Sami Morlun i Shade sa swietnymi pomyslami na przeciwników.Podobala mi sie równiez wspólpraca Spider-mana z Doctorem Strangem.Szkoda ze DK upadlo i nie moglo wydac nastepnych czesci tej serii.
Odpowiedz
świetna seria. Jedna z lepszych pozycji które wydało wydawnictwo "Dobry Komiks". Na początku dostali?my świetn? histori? z Morlunem i Ezekielem. Scenariusz był przemyślany, a akcja umiała przybrać odpowiednie tempo. Potem dostali?my numer kiedy zaczyna? się wątek z Shade'em jako przeciwnikiem, który mimo dennego rozpocz?cia, to historia kończy się świetnie. Do gustu przypad?y mi te?, podróże astralne i wyst?p Dr.Strange'a. Bardzo spodobała i się posta Shade'a, bo to był pierwszy komiks jaki przeczytałem w którym on się pojawił. świetna i ciekawa postać. Ogólnie seria przypad?a mi do gustu, i ch?tnie będą do niej wracał.
"Oh, I am afraid that the deflector shield will be quite operational when your friends arrive."
Odpowiedz
świetne komiksy.Popieram cię Joe świetna była historia z Morlunem i Ezekielem.Szkoda ,że padli.Mieli szans? odnowic er? komiksów ,taką jak podczas tm-semic.Gdzień pisaćem już ,że padli z dwóch powodów:
1.Wysokie ceny
2.Dominacja magazynów
Gdyby nie to prawdopodobnie odnowili by er? komiksów.
Odpowiedz
' napisał(a):Numer 483, pokona? tam Morluna. A tak apropos, może mi ktoś powiedziec cos o Ezekielu? Kim on do cholery jest?

Venom? Przecież Eddie Brock przeżył (ponoc wylądować w szpitalu), a sam symbiot jest na Garganie, więc może jeszcze Venom wróci do akcji.
Eddie ponownie połączył się z symbiotem, jednak teraz jest jak negatyw Venoma i nazywa się Anty-Venom. Potrafi wyssysa? sybmiota z krwi nosiciela. Walka Venom/Anti-Venom/Spider w TASM 569-570
Specjale z UK - Colossus i Juggernaut - szczegóły strona 417 post #8330
Odpowiedz
Również świetna seria, Peter nie jako ucze? tylko jako nauczyciel. Podoba?y mi się na początku retrospekcje i porównania tej szkoły do jego czasów i tera?niejszo?ci. Ezekiel to fajna i tajemnicza postać, której ciągle spadaję buty:D. Jego wiedza dodała tylko pikanterii do całej historii. Morlun to dobry przeciwnik, i do tego bardzo silny, chciałbym go zobaczyć na wielkim ekranie, lub w serialu. Historia z Shade i znikającymi ?punami też był? niczego sobie, miło się czytało. Podoba? mi się też ten gliniarz z którym wspó?pracować Spider-Man.
Odpowiedz
TASM może nie była w moim odczuciu lepsza od TSSM, ale z pewnością bardziej epicka, i więcej namieszała w życiu Spider-Mana. Morlun jest silnym i interesującym przeciwnikiem, no i wreszcie jakiś doradca duchowy pajączka się pojawił;)(Ezekiel). Za to historia z Shadem była znacznie gorsza, chwilami przywiewa?a nud?. Ale lubię narkotykowe i ?pu?skie klimaty więc jakoś usz?a. Chciałbym jeszcze dodał że Peter jako nauczyciel to dla mnie coś pięknego.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości