Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Sensational Spider-Man
(10.07.2017 , 12:38)Majk napisał(a): To ja zapytam, jako że minęło trochę ponad 1.5 roku od ostatniego posta - jak idą prace? I kiedy będzie nam dane obejrzeć całą produkcję?

Mam nadzieję, że projekt nie został zapomniany?

Powiem tak - gdyby to zależało naprawdę wyłącznie ode mnie film byłby już dawno wrzucony w sieci. Niestety, ani mój sprzęt, ani za bardzo czas (zwłaszcza, że muszę w końcu wyjść z własnym, bardzo czasochłonnym projektem) wolny, gdyż obok niego miałem i pracę i studia, a także poświęcanie go bliskim, nie pozwalały mi na samodzielne ukończenie montażu. Niemniej wielokrotnie wzdychałem do tego projektu i chciałbym go w końcu oddać. Tym bardziej, że pojawiają się, mimo wszystko, czasami zapytania o ten projekt - a jeśli kogoś interesuje zapoznanie się z moją pracą, daje mi to ogromną motywację, nawet jeśli to jest głos jednostki.

Jednakże z uwagi na zakończenie studiów (dosłownie, aż się pochwalę), zarówno przeze mnie, jak i montażystę możemy w końcu, po malutku, brać się za montowanie pozostałych scen. Także film powinien, ale nie obiecuję, bo wiadomo, ukazać się jeszcze w tym kalendarzowym roku - przynajmniej na to liczę. Mamy problem z jedną sceną, której kopia jest zawarta tylko na płycie, której nie sposób odczytać - albo udamy się z nią do specjalisty, aby to odzyskać, albo pominiemy, choć to dosyć fajna scena i nie chciałbym się jej pozbywać. Zobaczymy.
Nie będzie to film bardzo dobry, wiele rzeczy się od tamtego momentu nauczyłem i dziś zrobiłbym to zapewne inaczej/lepiej, ale nie jest też to najgorsza praca. Nie obiecuję więc Hollywoodu, ale myślę, że te 50 minut, bo pewnie tyle to zajmie, będzie ciekawym doświadczeniem. 
Oczekujcie więc trailera z ostateczną datą i wtedy wszystko będzie jasne Smile

Trzymajcie kciuki Spidey_wave
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
The Sensational Spider-Man - przez Gadziu - 17.12.2013 , 15:43
RE: The Sensational Spider-Man - przez Lorenzo Fabbri - 17.12.2013 , 18:53
RE: The Sensational Spider-Man - przez Mertyr - 18.12.2013 , 18:38
RE: The Sensational Spider-Man - przez Gadziu - 18.12.2013 , 19:45
RE: The Sensational Spider-Man - przez Gadziu - 05.06.2014 , 11:04
RE: The Sensational Spider-Man - przez Revan - 05.06.2014 , 20:52
RE: The Sensational Spider-Man - przez Dawidos - 07.06.2014 , 12:44
RE: The Sensational Spider-Man - przez Gadziu - 07.06.2014 , 21:43