03.08.2010 , 20:55
Ostatnio właśnie w księgarni uzupełni?em swoją kolekcj? polskich komiksów kilkoma numerami "The Spectacular Spider-Man", i "The Amazing Spider-Man". Powiem że mi się bardzo podobały. Huberto Ramos to jeden z moich moich ulubionych rysowników. Mimo że jego styl jest nieco "karykaturalny" to naprawdę mi się podoba, i cieszę się że HR trochę sobie porysuje w najnowszych ameryka?skich tytułach Marvela. W sumie jeśli chodzi o TSSM to dostali?my trzy historie, z Venomem, Dr. Octopusem, i Lizardem. Do gustu najbardziej mi przypad?a historia z Venomem, "G?ód". Oprócz dramatycznego o?wiadczenia Eddiego Brocka iż ma raka, pokazanie że symbiot dalej pragnie Petera, dostali?my też trochę akcji i wszystkiego co "spider-manowe". O?miornica miał niezły wygląd. Zamiast kiczowatego zielonego materia?u czy zbroi w kolorach ?ó?ci i zieleni mamy czarny p?aszcz, i nowe zmodernizowane macki. Jako plus zaznaczam również to iż Dr. Octopus zabi? ochroniarza "własnymi rękami" czyli Octavius pokazał że nie tylko macki umieją coś zrobić w tym "ma??e?stwie":D. Cz??ci z Lizardem nie było dane mi niestety przeczytał.