09.06.2014 , 15:18
A ja znam datę premiery!
10.06.2016.
Dla ciekawych.
10.06.2016.
Dla ciekawych.
Don't ignore me, because I'm Goblin Nation Member...
Wystąpiły następujące problemy: | ||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
|
Premiera
|
09.06.2014 , 15:18
A ja znam datę premiery!
10.06.2016. Dla ciekawych.
15.06.2014 , 14:08
Ta data znana jest juz od jakiegos czasu, ale ostatnio co raz czesciej wspomina sie o opóźnieniach i przeniesieniu premiery na 2017 rok - osobiscie mam nadzieje, ze to tylko plotki bo do 2016 i tak juz wystarczająco daleko
![]()
oficjalnie fim powstanie dopiero az w 2018
kompletnie nie rozumiem Sony , przeciez aktor grajacy Parkera bedzie mial prawie 35 lat.
27.08.2014 , 19:55
Ile będzie miał lat to bez różnicy, w dzisiejszych czasach CGI + Hollywoodzki makijaż i będzie wyglądał na 22lata.
Nadal jestem nienasycony przez to, że nie powstał żaden film o Spiderze, który by miał renomę jak "Dark Knight" Nolana. Teraz co prawda jest moda bardziej na płacz, mrok i zgrzytanie zębów, co widać jak na dłoni jak się porówna Supermana w wykonaniu Reeve'a z tym granego przez Cavila, ale myślę, że każdy spider-fan potwierdzi, że u Parkera też nie brak heroicznych ale i mrocznych epizodów. "0statnie Łowy" Kravena się kłaniają chociażby. Nadal brak też ujmującego i zapadającego w pamięć soundtracku, ale ten kryzys obejmuje niemal wszystko- gry jak i filmy. Wyjątkiem będą Guardians of the Galaxy którzy mają same wyraziste odl-schoolowe hity. Przy okazji wspomnę, że film o Herkulesie wykonaniu Dwayne'a Johnsona był średni. Można było zrobić fenomenalny film a był taki sobie. Coś różnie nam wypadają epopeje o herosach...
28.08.2014 , 10:00
To prawda, np. Kraven zakopał Petera Parkera na długie tygodnie, akurat wtedy, gdy miał się napawać światłem swoich zaślubin z Mary Jane Watson.
29.12.2014 , 11:47
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.12.2014 , 11:49 przez Spider-Kapi.)
A w ogóle, zauważył ktoś że do każdego filmu z z Marvela ostatnio ciągle wpychają T.A.R.C.Z.Ę.? Nie żebym miał coś przeciwko ale... do każdego, OPRÓCZ Spider-Mana i X-Menów. Co do X-Menów nie jestem pewien, bo jeszcze nie oglądałem Przeszłości, która nadejdzie, ale i tak. Co do pytań o Fantastyczną Czwórkę, to do Fantastycznej 4 z 2015 też wepchną T.A.R.C.Z.Ę.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS: Revan, płacz i zgrzytanie zębów, powiadaszą A co ze (uwaga, spoiler) śmiercią Gwen?
30.12.2014 , 14:19
Jest tak bo do tych gdzie co rusz S.H.I.E.L.D. się pojawia prawa ma MARVEL Studios a do pozostałych nie; Spider-Man jest u S0NY a X-Meni u 20th Cent. Fox jeśli się nie mylę. Śmierć Gwen to jednak tylko 1element, ogólnie to całkiem łagodny był klimat TAS-M2. F4 nowa z różnych mniejszych i większych doniesień zapowiada się tragicznie, a szkoda bo Dr Doom to bardzo fajny villain. 0sobiście nie jestem fanem F4 ale Doom by się przydał.
30.12.2014 , 17:18
Oni chcą mu zmienić nazwisko z Victor Von Doom na Victor Domashew, a "Doom" to jego nick w necie bo będzie hakerem. Tak wynika z nieoficjalnej fabuły.
01.01.2015 , 07:40
Toteż mówię, zapowiada się lipa. Jak z tak kozackiego villaina można jakiegoś hackera robić, zwłaszcza, że teraz jest moda na krzyczenie na dyktatorów(patrz Putin czy Łukaszenka). Hollywood się zachowuje jakby robienie filmów to była praca na etat- trzeba to i to zrobić i fajrant. Tak jakby każde studio miało jak za komuny plan na rok że tyle i tyle takich a takich filmów trzeba zrobić. Potrzeba film akcji? Yyyy facetowi zabili żonę i się mści, yyyy niech go zagra ktoś znany yyy i niech ma traumę z dzieciństwa- 0! śmierć rodziców, to będzie dobre, no i na końcu wszystkich zabija i jest wybuch i gra gitara. Film akcji z głowy, co tam dalej na liście?- i tak dalej i się wydaje 200mln$ żeby zarobić 203mln$, a że film to gniot i kopiuj-wklej tysięczny film tego typu- co tam. Królem gniotów obok Uwe Bolla jest Michael Bay. Mierny student Łódzkiej filmówki nakręciłby 20razy lepszy film za 1/20 budgetu jakim dysponuje zazwyczaj ten jegomość.
Trochę Kapi współczuję Twojemu pokoleniu, nawet bardzo trochę. Mam nadzieję, że będziecie szukać inspiracji w przeszłości, bo w teraźniejszości to tandeta, zwłaszcza jeśli o kinie mowa.
01.01.2015 , 21:33
Michael Bay? Wiem. Mam nawet dowód:
https://www.youtube.com/watch?v=IlvjeR4B-1Y
03.01.2015 , 02:16
(01.01.2015 , 21:33)Spider-Kapi napisał(a): Michael Bay? Wiem. Mam nawet dowód:Hahaha, dzięki Ci za to stary. Dokładnie, widać, że ludzie konkretni jak Stan Lee widzą że to co się dzieje z filmami Baya to horror. Koleś jest kompletnym bananowcem.
03.01.2015 , 22:47
(03.01.2015 , 02:16)Revan napisał(a):Poprawka: BaRanowcem. No i Kraangiem.(01.01.2015 , 21:33)Spider-Kapi napisał(a): Michael Bay? Wiem. Mam nawet dowód:Hahaha, dzięki Ci za to stary. Dokładnie, widać, że ludzie konkretni jak Stan Lee widzą że to co się dzieje z filmami Baya to horror. Koleś jest kompletnym bananowcem.
10.07.2017 , 13:43
Niestety nie ma szczęścia nasz ulubiony bohater jeśli chodzi o filmowe adaptacje jego przygód...
Mieliśmy udany film Spider-Man w 2002 roku i prze-rewelacyjny Spider-Man 2 w 2004 roku. I od tamtej pory coś się zmieniło, każdy kolejny film jest co najwyżej do obejrzenia... niestety nie wygląda na to by Marvel Studios było w stanie coś zmienić, bynajmniej taka jest moja opinia po obejrzeniu Spider-Man Homecoming... |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|