22.08.2010 , 21:12
Skoro wymieniacie, co kto ma, to i ja sobie pozwolę: NES, 3 x SNES, SMS, SMD I, 2 x SMD II, PS2 (slim). W najbli?szym czasie planuj? zakupił Atari Lynxa. Zdecydowanie wolę starsze konsole.
Tony Stark
Wystąpiły następujące problemy: | ||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
|
Ankieta: Najlepsza konsola twoim zdaniem to... Ankieta jest zamknięta. |
|||
PS3 | 0 | 0% | |
Xbox 360 | 0 | 0% | |
Wii | 0 | 0% | |
Inna. | 0 | 0% | |
Razem | 0 głosów | 0% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Konsole
|
22.08.2010 , 21:12
Skoro wymieniacie, co kto ma, to i ja sobie pozwolę: NES, 3 x SNES, SMS, SMD I, 2 x SMD II, PS2 (slim). W najbli?szym czasie planuj? zakupił Atari Lynxa. Zdecydowanie wolę starsze konsole.
Tony Stark
22.08.2010 , 21:26
Pewnie głupim pytaniem będzie, po co Ci tyle SNESów?.. i czy chciałabył odsprzedaż 1go? ..a jeśli tak to za ile??
Ogólnie rzecz biorąc to mam Atari 2600, Commodora 64, NESa, Pegaza, Sege Mega Drive i 2xGb Pocket i 1xGb Color. Jednak korzystam z tych 4ch ostatnich. Ostatnio dośc nagminnie m?óc? w "Streets of Rage" na MegaDrive'a
22.08.2010 , 21:42
Jeden kupiłam, dwa dostałam:)Jeden spoczywa u wujostwa. Co do ewentualnej sprzedaży, to musz? się namyśli?. Atari 2600 fajna sprawa, pamiętam jak grałam na niej na kolonii. Stare dobre czasy. Jeśli i mowa o kompach, to z Atarek mam 65XE, a w najbli?szym czasie, jeśli się uda, dojdzie Portfolio. Do Atarek mam wielki sentyment i ?ywi? rosn?c? pasj? (je?d?? na sztaby, party).
Tony Stark
26.08.2010 , 07:52
Wczoraj przysżali i XboX'a 360.Wrażenia:super sprz?t.W zestawie dostałem pełne okablowaie + 5 gier (PGR4,GRID,GTA IV,Crackdown i jakąś dziecinn?).gram już sobie w gta IV,nareszcie nie będą musiał martwic się o wymagania.I to za 500z?...Polecam ten sprz?t!
26.08.2010 , 14:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.08.2010 , 14:20 przez spider1170.)
WIelkie dzięki.
05.09.2010 , 16:28
Może mi ktoś pomóc i powiedzieć gdzie jest podany ten adres Wi-Fi do Xboxa 360 ?
Jestem ślepy i nie mogę go znależę:P ![]() "Who said anything about killing you? All I have to do is rip out your rib cage, lungs and stomach so I can get at my baby. You're welcome to what's left." - Carnage
05.09.2010 , 17:20
Może to Ci pomoże. Ten adres musisz dodał do routera, a w konsoli gdzień w ustawieniach sieci musisz wybrać zabezpieczenia WEP i wpisać hasło od routera. Nie potrafią dokładniej wytłumaczy?, bo nie mam Xboxa i tylko trochę zgaduj?:D.
06.09.2010 , 15:38
Jo? ja posiadam od wielu wielu lat:)ps2 teraz zdecydowałem sie na zielony x !!! Kupiłem tego nowego xboxa 360 slim z 250gb dyskiem . Mam pytanie do użytkowników jakie najważniejsze akcesoria zakupił? przyznam sie ze mam tragedia tv (kineskopowy) i na razie kabla nie kupuje:)
A moja przygoda zaczęła się w Technikum z konsolami z prawdziwego zdażenia (nielicze podróby pegasusa i 99 gier na jednym kadrlid?u:) heh ,nei licze też atari xe:)hehe ale do rzeczy najpierw była psx konsola marzenie niewyobraćalna grafa jak na tamte czasy:) pamietam swoja pierwsza gr? był niż medievil jak zobaczyłem intro to myślalem że padne:) po?niej sprzedażem po czasie znowu kupiłem używanego szaraczka:) p[o?niej miałem dreamcasta (soul calibur wymiata?) ,kolejny zakup to ps2 z gr? piaski czasu Prince of Persia:) i taka oto historia
06.09.2010 , 15:44
Najlepiej kup drugiego pada do gier na split-screen.Jeszcze radziś bym kupił monitor FullHD i do niego kabel HDMI.Ja niedługo zamierzam sobie zmienił bo też mam kineskopowy rozwa?a?em ten model http://123klik.pl/monitor-lg-m2362dpc-p-117774 .
' napisał(a):Najlepiej kup drugiego pada do gier na split-screen.Jeszcze radziś bym kupił monitor FullHD i do niego kabel HDMI.Ja niedługo zamierzam sobie zmienił bo też mam kineskopowy rozwa?a?em ten model http://123klik.pl/monitor-lg-m2362dpc-p-117774 . To pada to wiem:Pchodziło mi o dodatki czy warto ten zestaw ?aduj i graj , pilota i inne ...?y/.? ps jak sie gra na kineskopie dno chyba?:)jak masz pod?acz konsole?ja dop bede ją miał za jakieś po?tora tygodnia w domciu:) więc mam czas na zbieranie info:) |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|