Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
W co grasz na Next-Genie?
Poniewa? jest taki temat o PS2 i Pc to czas na Next-Geny.WIelu z was (ja te?) ma PS3/X360.W co gracie?
Ja na swoim X360 gram w GTA IV i Race Driver:GRID.W GTA ze względu na złożony świat,silnik fizyczny i niebywa?? radoch? gdy np.wysadza się w powietrzee auta.Wygląda to super!W dodatku w mie?cie nie ma ?addnego wypełniacza.A GRID?Ogo?em to są poprostu bardzo rozbudowane wy?cigi a ilo?c aut i tras do wyboru pozwalaj? na ekstra zabaw?.
A w co wy gracie?
Odpowiedz

Obecnie gram w jedn? z pierwszych gier na xboxsa 360 jak? jest dead rising, pokrótce jestes zamkniety od reszty swiata w centrum handlowym musiz jakoś przetrwac przez 72 godziny nim przyleci helikopter ratunkowy, przez ten czas mozesz uratowac ocala?ych w róznych zakamarkach centrum handlowego albo pozostawił ich napewną śmierć, w nocy zombie staja sie silniejsze, szybsze i ogólnie wiecej ich przybywa. Możesz rzucił w zombiaki wszystkim od pluszowego misia po kosz na ?mietnik. W grze równiez można znależę bro? paln? oraz bia??, nie zabraknie piły mechanicznej, kosiarki czy innych narządzi do ich eksterminacji. Gra jest twórców CAPCOM'u i hula na silniku MT framework (Resident evil 5, Lost Planet). Ogólnie jak na jedn? z pierwszych exclusivów na xboxsa jest bardzo fajna.

Jestem achiewment hunter iwec staram się zdobył w każdej grze 1000G
Odpowiedz
Aktualnie szósty raz przechodzą demo Killzone'a 2 i czekam aż będą mógł tu napisał że przechodzą pełn? wersję;). Ogólnie dużo strzelania, świetne efekty i klimat. Godna odpowied? Sony na Halo.

"The Monsters are always with us. But thats okay, because there will always be good guys too.. and in the end, when all's said and done... good guys always win."- The Spider-Man
Odpowiedz
Fani next genów jedziecie jutro na xbox fun day ?:)
Odpowiedz
Ja na swoim "PLEJSTEJSZYNIE 3" przez wakacje nie gra?em, ale obecnie to gram w "Został Gwiazd? - Sezony" w FIFIE 09 oraz powróciłem do Uncharted: Drake's Fortune.Naprawd? fajna gra i miło się ją przechodzi kolejny raz.W przyszłym miesięcu na pewno będą gra? w Spider-Man: Shattered Dimensions jeśli uda mi się kupił....

Odpowiedz

W?aśnie w swoje r?ce dostałem w Killzone'a i z chęci? się o nim wypowiem. Jest to chyba najlepsza strzelanka FPP w jak? gra?em i chyba najlepsza gra w ogóle. Niezwykła widowiskowo??, akcja i bohater, który nie jest ani lalusiowaty, ani napakowany zbytnio testosteronem, to dla mnie przepis na hit. Pe?na wersja na samym początku zawiera to samo co demo czyli duż? dawk? akcji. Co dalej? Dalej jest jeszcze lepiej! Z wypiekami na twarzy, razem z moim kompanem, wybija?em Helghastów by pod koniec dosię?? do czo?gu (a to wszystko w pierwszej misji!!). Polecam każdemu kto posiada maszynk? Sony.

"The Monsters are always with us. But thats okay, because there will always be good guys too.. and in the end, when all's said and done... good guys always win."- The Spider-Man
Odpowiedz
Ja ostatnio gram w FIF? 09.Oczekuj? na 11.09 ma świetn? grafik?,silnik fizyczny itd.No na konsolach wymiata.Aż się chce grac.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości