Liczba postów: 264
Liczba wątków: 32
Reputacja:
1
10.11.2013 , 17:33
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.07.2017 , 11:16 przez Majk.)
Witam serdecznie szanownych czytelnikow, uzytkownikow Spider-Man Online.
Zaledwie troche ponad tydzien temu, bo w sobote 2 listopada po kilku miesiacach nieobecnosci powrocil na lamy polskiego internetu serwis Spider-Man Online, a juz dzisiaj, w Niedziele 10 listopada powraca Spider-Man Online Forum!
Wszyscy, ktorzy mieli zalozone juz konto na Forum, zanim strona zniknela z sieci, moga dalej z nich korzystac, po zresetowaniu hasla za pomoca opcji 'Nie pamietam hasla'.
Zapraszamy wszystkich serdecznie do dyskusji
Liczba postów: 138
Liczba wątków: 15
Reputacja:
1
Świetna wiadomość. Nasze forum zawsze mi się kojarzyło z przyjemną atmosferą, i mam nadzieje że wkrótce dowiedzą się o ponownym starcie starzy użytkownicy.
Liczba postów: 112
Liczba wątków: 17
Reputacja:
1
Lubiłem starą stronę i forum więc te tym bardziej będę śledził.
Liczba postów: 1.006
Liczba wątków: 51
Reputacja:
0
Ja również serdecznie witam czytelników SMO jak również użytkowników tego forum. Tak, SMO oficjalnie wróciło do sieci, mamy ogrom starego materiału do przerzucenia, a także sporo nowych tekstów, które czekają na wrzucenie na stronę. Jest tego tyle, że nie wiadomo, od czego zacząć. Prosimy więc uzbroić się w cierpliwość, wpierw priorytetem dla wszystkich redaktów jest pisanie aktualnych serii komiksowych na bieżąco.
Od siebie dodam, że jestem szczęśliwy, mogąc znowu prowadzić serwis SMO ku świetlanej przyszłości oraz mieć kontakt z naszymi wspaniałymi czytelnikami.
Z wyrazami szacunku
Dawid
Liczba postów: 138
Liczba wątków: 15
Reputacja:
1
23.09.2017 , 10:59
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.09.2017 , 10:59 przez Doctus.)
Majki ty to naprawdę masz talent, Twoja praca nawet z czasów prehistorycznego internetu jest ładna i schludna.