Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Powrót forum SMO
Witam serdecznie szanownych czytelnikow, uzytkownikow Spider-Man Online.

Zaledwie troche ponad tydzien temu, bo w sobote 2 listopada po kilku miesiacach nieobecnosci powrocil na lamy polskiego internetu serwis Spider-Man Online, a juz dzisiaj, w Niedziele 10 listopada powraca Spider-Man Online Forum!

Wszyscy, ktorzy mieli zalozone juz konto na Forum, zanim strona zniknela z sieci, moga dalej z nich korzystac, po zresetowaniu hasla za pomoca opcji 'Nie pamietam hasla'.

Zapraszamy wszystkich serdecznie do dyskusji
Odpowiedz
Świetna wiadomość. Nasze forum zawsze mi się kojarzyło z przyjemną atmosferą, i mam nadzieje że wkrótce dowiedzą się o ponownym starcie starzy użytkownicy.
Odpowiedz
Lubiłem starą stronę i forum więc te tym bardziej będę śledził.
Odpowiedz
Bardzo nas to cieszy Smile przekażcie też starym wyjadaczom dobrą nowinę, o nowym starcie strony.
Odpowiedz
Witam was ponownie w sieci Smile.

Odpowiedz
Ja również serdecznie witam czytelników SMO jak również użytkowników tego forum. Tak, SMO oficjalnie wróciło do sieci, mamy ogrom starego materiału do przerzucenia, a także sporo nowych tekstów, które czekają na wrzucenie na stronę. Jest tego tyle, że nie wiadomo, od czego zacząć. Prosimy więc uzbroić się w cierpliwość, wpierw priorytetem dla wszystkich redaktów jest pisanie aktualnych serii komiksowych na bieżąco.

Od siebie dodam, że jestem szczęśliwy, mogąc znowu prowadzić serwis SMO ku świetlanej przyszłości oraz mieć kontakt z naszymi wspaniałymi czytelnikami.

Z wyrazami szacunku
Dawid
Odpowiedz
A już myślałem że Dawidos wypaliłeś się w temacie Spider-Mana i straciłeś zapał. Tongue Dobrze że jednak nie, dobrze że forum jak i stronę reaktywowała stara ekipa. Bo przyznam że na niedobitkach które były kilka miesięcy temu tutaj nie dało się wymóc żadnych działań zmierzających właśnie ku temu. Witam serdecznie!
Odpowiedz
Jak zapewne większość z naszych userów mogła zauważyć forum Spider-Man Online było niedostępne przez ostatnich kilka dni. Powodem tego była konieczność wykonania aktualizacji skryptów forum i co się często z tym wiąże wyszukaniu potencjalnych błędów.

Na szczęście forum dostępne jest już ponownie i z nieco odświeżoną szatą graficzną.

Zapraszam do postowania Smile
Odpowiedz
Troszkę sentymentu:

Chociaż ja największy mam sentyment do wersji strony z 2006. Pamiętam jak dziś, newsy o SM3, wiele komentarzy pod nimi. Niestety to jedyne co z niej udało mi się wygrzebać:

Odpowiedz
(22.09.2017 , 15:02)Doctus napisał(a): Chociaż ja największy mam sentyment do wersji strony z 2006. Pamiętam jak dziś, newsy o SM3, wiele komentarzy pod nimi. Niestety to jedyne co z niej udało mi się wygrzebać:

Odpowiedz
Majki ty to naprawdę masz talent, Twoja praca nawet z czasów prehistorycznego internetu jest ładna i schludna.
Odpowiedz
@Doctus Blush

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości