Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Sensational Spider-Man

Cytat:The Sensational Spider-Man - to fanfilm będący naszą polską wersją Spider-Mana. Młody chłopak, Piotr Parkerowski, od dwóch lat nosi brzemię bohatera. Walcząc z różnymi typkami spod ciemnej gwiazdy po raz pierwszy stawi czoła komuś, kto jest w stanie dorównać mu siłą, a nawet wydawać się może, że jest znacznie potężniejszy. Nowy wróg oraz rosnąca nienawiść społeczeństwa do bohaterów stanowią dla naszego pajęczaka ciężkie wyzwanie. Czy wciąż będzie kontynuował swoją misję? Cóż, wszystko wyjaśni się jesienią 2011 r.

Witam!
Chciałbym zaprezentować swoje, wciąż jeszcze nie ukończone, niestety, dzieło; fanfilm o Człowieku-Pająku. Pierwsze zdjęcia miały miejsce latem 2011 roku, jednak z powodu wielu problemów prace nad nim pochłonęły trzy lata. Obecnie kończymy montować materiał, także film wreszcie doczeka się premiery. Kiedy konkretnie? Już wkrótce poznacie dokładną datę. Póki co możemy jedynie zaprezentować kilka materiałów, które od dłuższego czasu pojawiły się w sieci.

TRAILER #01

ZDJĘCIA:

Więcej materiałów można znaleźć na Oficjalnej stronie Golden Stars.

Od siebie dodam, że podczas prac nad filmem sporo się nauczyłem i gdybym zabierał się za niego dzisiaj zapewne film wyglądałby znacznie inaczej, niemniej uważam go za udany twór, choć przyznam się, że o wiele bardziej mnie osobiście cieszył ten rok/półtorej roku temu ^^
Zapraszam do wszelakiej dyskusji, zadawania pytań i ogólnie do rozmów na temat produkcji (braw nie szczędźcie, chętnie przygarnę w dużych ilościach Blush)
Odpowiedz
Przyznam jakiś klimacik to ma, ultra niski budżet przypomina mi seriale fantasy z lat 90 nawet jeżeli to będzie zły film to chociaż będzie zł w normalnej skali ocenowej a to co tamten koleś z youtuba robi to można oceniać tylko w skali minusowej.
Odpowiedz
To jest więcej produkcji fan-filmowych w Polsce????
Pokaż @LorenzoFabbri co to za filmik. Chętnie sobie obejrze Wink

EDIT: @LorenzoFabbri - wysłałeś mi filmik. Dzieki Wink Jednak nie jest tak źle jak piszesz.
Odpowiedz
Ano jest, kiedyś był też chociażby fanfilm, dobry, o Wolverine'ie ^^
Odpowiedz

Odpowiedz
0 kurde, Gądek powrócił, oby na dłużej.

Co tam Gądziu w świecie amatorskiego kina? Jakieś nowe projekty na uwadze?
Odpowiedz
Rzeczywiście, Gądziu jest człowiekiem, który mimo przeciwieństw losu stara się dokończyć, to co kiedyś zaczął. I ma pasję do kręcenia fan-filmów, co w Polsce jest zjawiskiem marginalnym.

Osobiście zastanawiam się, skąd czerpał inspiracje dla postaci, która mieni się "Chrystusem XXI wieku". Skojarzenia z Punisherem są oczywiste, ale mam takie nieodparte wrażenie, że przy jej kreacji wzorowano się na postaci Kiry z mangi/anime The Death Note. Mylę się?
Odpowiedz
Właściwie Morbius wzorowany był przez Błażeja na mnie, a konkretnie na moim opisie na GG ^^

Porównanie do Death Note jednak jak najbardziej słuszne. Co do odpowiedzi na pytanie Revana to niestety, z moim produkcjami idzie coraz gorzej, dzisiaj to już w ogóle piekło totalne, ale coś tam jednak idzie -_-'
Odpowiedz
Mam wrażenie, że obejrzałem zwiastun gry z wstawkami aktorskimi. Teraz pozostaje sobie odpowiedzieć na pytanie, jak to świadczy o filmie.

---------------------------------------
wiec o moich fascynacjach logopeda warszawa wola, na czym polega terapia si, najlepsza integracja sensoryczna w warszawie
moje www
Odpowiedz

Choć dawno nie padły żadne konkretne informacje, wciąż pragnę ukazać projekt szerszej publiczności. Kilka dni temu swoją premierę miała scena z filmu, wraz z nowym zwiastunem Wink
Odpowiedz
To ja zapytam, jako że minęło trochę ponad 1.5 roku od ostatniego posta - jak idą prace? I kiedy będzie nam dane obejrzeć całą produkcję?

Mam nadzieję, że projekt nie został zapomniany?
Odpowiedz
(10.07.2017 , 12:38)Majk napisał(a): To ja zapytam, jako że minęło trochę ponad 1.5 roku od ostatniego posta - jak idą prace? I kiedy będzie nam dane obejrzeć całą produkcję?

Mam nadzieję, że projekt nie został zapomniany?

Powiem tak - gdyby to zależało naprawdę wyłącznie ode mnie film byłby już dawno wrzucony w sieci. Niestety, ani mój sprzęt, ani za bardzo czas (zwłaszcza, że muszę w końcu wyjść z własnym, bardzo czasochłonnym projektem) wolny, gdyż obok niego miałem i pracę i studia, a także poświęcanie go bliskim, nie pozwalały mi na samodzielne ukończenie montażu. Niemniej wielokrotnie wzdychałem do tego projektu i chciałbym go w końcu oddać. Tym bardziej, że pojawiają się, mimo wszystko, czasami zapytania o ten projekt - a jeśli kogoś interesuje zapoznanie się z moją pracą, daje mi to ogromną motywację, nawet jeśli to jest głos jednostki.

Jednakże z uwagi na zakończenie studiów (dosłownie, aż się pochwalę), zarówno przeze mnie, jak i montażystę możemy w końcu, po malutku, brać się za montowanie pozostałych scen. Także film powinien, ale nie obiecuję, bo wiadomo, ukazać się jeszcze w tym kalendarzowym roku - przynajmniej na to liczę. Mamy problem z jedną sceną, której kopia jest zawarta tylko na płycie, której nie sposób odczytać - albo udamy się z nią do specjalisty, aby to odzyskać, albo pominiemy, choć to dosyć fajna scena i nie chciałbym się jej pozbywać. Zobaczymy.
Nie będzie to film bardzo dobry, wiele rzeczy się od tamtego momentu nauczyłem i dziś zrobiłbym to zapewne inaczej/lepiej, ale nie jest też to najgorsza praca. Nie obiecuję więc Hollywoodu, ale myślę, że te 50 minut, bo pewnie tyle to zajmie, będzie ciekawym doświadczeniem. 
Oczekujcie więc trailera z ostateczną datą i wtedy wszystko będzie jasne Smile

Trzymajcie kciuki Spidey_wave
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości