Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LEGO Marvel Super Heroes
Rainbow 
Kolejna ciekawa i zabawna odsłona serii gier, prowadzących swą rozgrywkę w świecie klocków LEGO, tym razem z naszymi ulubionymi bohaterami MARVEL'a. A postaci jest mnóstwo w których możemy się wcielić, ba i nie tylko tych po tej 'jasnej' stronie ale i w najdroższych villains'ów np Green Goblina (!!!)
Jest tu szereg misji, oraz jest też możliwość zabawy w trybie freeroam, czyli cały klockowy Nowy Jork do naszej dyspozycji. Gra zdaje się być być bardzo sympatyczna, ogólnie te LEGO ma ten swój charakterystyczny lekkoduszny 'klockowy' klimacik, który wprawia mnie w uśmiech.

Podziwiam ich jak długo i sprawnie sobie radzą, teraz nawet jakiś film LEGO pełnometrażowy wypuścili... Stale są tymi prostymi klockami, które normalnie w tych czasach nie miałyby miejsca bytu... ale to chyba właśnie dzięki tej prostocie i umiejętności dopasowania się, jednocześnie nie zmieniając swojej pierwotnej formy.. no to jest coś!

TRAILER

Green Goblin freeroam play

Odpowiedz
Hehe, LEG0-versje różnych universów są bardzo fajne i nierzadko humorystyczne. Szkoda, że nie mam czasu sobie pograć Sad

Ty grałeś osobiście w to?
Odpowiedz
nie, ale zamierzam Big Grin
Odpowiedz
Grałem,Spidey ma naprawdę kilka śmiesznych tekstów.Jeśli ma się młodszego brata/siostrę którzy lubią legudkowe przygody,gra wręcz zalecana.Polecam,fajna zabawa.
Odpowiedz
Widziałem na YouTubie Zagrajmy w... Bardzo fajna gierka.
Ciekawy jestem tylko, jak wygląda Ant-Man Lego.
Don't ignore me, because I'm Goblin Nation Member...
Odpowiedz
Super gra w kooperacji z synem. Graliśmy na PS4. Oczywiście do bycia Spider-manem nawet się nie dorwałem, syn zawsze wymuszał zmianę postaci. ;-)
Odpowiedz
Kto by nie chciał być Spider-Manem?
Don't ignore me, because I'm Goblin Nation Member...
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości