Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Człowiek Pająk z Polski
Witam , poszukuje pomocy do lajkowania mojego kostiumu pajączka na stronie facebooka. Mam nadzieje że fani którzy tutaj przychodzą , pomogą mi rozwinąć stronkę żeby człowiek pająk stał się w polsce bardziej popularny niż batman czy ten superman . Pozdrawiam i dziękuje Smile) link --> https://www.facebook.com/pages/Niesamowity-Spider-Man/1420972541509260
Odpowiedz
Batman to nudziarz... nie ma żadnych supermocy. W naszej drużynie harcerskiej jest taki druh "Batman", który jest fanem Batmana. Ja się na jednej ze zbiórek kłóciłem z nim kto jest lepszy, Marvel czy DC Comics. Wszyscy z Marvela mają supermoce. Druh Batman powiedział że Iron Man nie ma mocy, tylko zbroję. A to nie prawda, bo ma takie odłamki czegoś, przez co Loki w Avengersach nie mógł mu zamrozić serca. Poza tym nie ma filmów "Niesamowity Batman", a "Mroczny Rycerz" się nie liczy.
Don't ignore me, because I'm Goblin Nation Member...
Odpowiedz
DOKŁADNIE Big Grin
Odpowiedz
(02.06.2014 , 11:06)Spider-Kapi napisał(a): Iron Man nie ma mocy, tylko zbroję. A to nie prawda.
Dokładnie, Iron Man, od czasu extremis ma w sobie, niestety, supermoce, więc miałeś rację.

Co do tego tematu.... czemu ktoś się podpisuje mną?!
Odpowiedz
W jakim sensie?
Odpowiedz
To ja jestem Polskim Człowiekiem-Pająkiem ;>
Odpowiedz
(02.06.2014 , 11:06)Spider-Kapi napisał(a): Wszyscy z Marvela mają supermoce.

Prowler, Hawkeye, Black Widow, Punisher...

Cytat:Poza tym nie ma filmów "Niesamowity Batman", a "Mroczny Rycerz" się nie liczy.

Rozwiniesz myśl?
Odpowiedz
Eeee...
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości