Liczba postów: 1.057
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
12.12.2005 , 15:07
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.12.2005 , 15:07 przez Ares_Real.)
A wiec swieta tuz tuz i stad ten topic. Co macie w planach sobie sprawic na swieta? Co chcecie dac innym?
Ja tam od rodziców dostaje kase na swieta , dodam od siebie kase za sprzedaz GBA i kupie sobie :
-albo Pack Mario Kart DS + Nintendo DS , Supercard SD i Superpasskey , czytnik kart SD i karte SD o pojemnosci 128 MB
-albo Ps2 , 2 pady , memorka i 10 gier
Jak widac jestem niezdecydowany :P
PS: Przy okazji , wytlumaczy mi ktos jak sie przeprowadza transakcje przy pomocy PayPal'a? :P
A wiec pochwalcie sie swoim przyszlym szczesciem :)
Liczba postów: 1.110
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Ares_Real,Dec 12 2005, 15:07 napisał(a):A wiec pochwalcie sie swoim przyszlym szczesciem :) No cóz... Prezentu to ja raczej nie dostane (ewentualnie welniane skarpetki :P). W czerwcu sie przeprowadzam i bede mial wreszcie normalny dom (taki z ogródkiem jakby kto chcial wiedziec) i moze to bedzie dla mnie prezentem, chociaz bardzo spóźnionym...
Liczba postów: 212
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Ja mysle bardziej o sylwestrze niz o Swietach, co dostane to dostane i tak bede sie cieszyl, ze ktos pamietal. A na sylwka to z kumlami robime wielka bibe... ha! Bedzie sie dzialo!
Powrót jest tylko jeden i nie króla, tylko jedi.
Liczba postów: 111
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Heh no ja juz jeden dostalem w sensie sie przeprowadzilem w sobote.
A na sama gwiezdke to new comp bedzie ^^
People coming, People are dying, but it's like that, and that's the way it is!
We are one of a kind, we are the Black Widows. Rebellious insects stigmatised. Yearning for a holy sacrifice. Unmasked divinity, Chaos is the name. Your period has faded, it's over. All you can do now is nothing. Stop the control, and start to surrender. Suffer.
Hate it or love it
Liczba postów: 78
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
huh....
Dostac to ja chcialbym Gameboy Advance SP i Mortal Kombat deception/DVD Jarre in China/DVD Jarre w Gdansku. ale jeden prezent, tj. nowiutki monitor do kompa juz dostalem :P. A sam chcialbym zafundowac rodzicom DVD The Godfather Trilogy Deluxe : ).
-.-
Liczba postów: 66
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Ja dostane figurki z Batman Begins i Batmobile. ;) A moze jakis film (Zemste Sithów
moze) :D
You shoot me in a dream, you better wake up and apologize
Liczba postów: 716
Liczba wątków: 55
Reputacja:
0
Ja juz dostalem nowy komputer i to prezent na cale 2 lata :]
Liczba postów: 383
Liczba wątków: 12
Reputacja:
0
13.12.2005 , 13:50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.12.2005 , 13:52 przez zygmoont.)
timgrayson,Dec 13 2005, 09:42 napisał(a):Ja juz dostalem nowy komputer i to prezent na cale 2 lata :] Heh, to widocznie dobry okres finansowy dla wiekszosci rodzicow, bo mi tez kupili :P . Przedstaw go w temacie "Komputery".
Ja najprawdopodobniej dostane monitor...
P.
Reputacja:
0
Double-postuje.
Ja pojechalem z tata do Galerii Lodzkiej i kupilismy mi i mamie prezent... Sam sobie wybieralem, ale dostane niestety dopiero na Gwiazdke. No wiec, najpierw chcialem kupic DVD Zemsty Sithow... Potem zobaczylem DVD Star Wars Trilogy (149 zl). Tata powiedzial, zebym poczekal az stanieje, bo jak teraz wezme to zadnej kasy w przyszlym miesiacu nie dostane :P No wiec poszlismy to Adidasa, zobaczylem ochraniacze na golen, ale troche male. Poszlismy do jakiegos sportowego, wzialem ochraniacze na golen Nike 90... No i juz :) I tak sie ciesze, ze cos dostalem, bo przeciez wczesniej komputer staruchy mi zafundowali...
P.
Liczba postów: 40
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Mam nadzieje, ze bedzie to nowy komp albo "chociaz" skaner :D
Liczba postów: 434
Liczba wątków: 22
Reputacja:
0
Cytat:obaczylem DVD Star Wars Trilogy (149 zl). Tata powiedzial, zebym poczekal az stanieje,
Stary, jesli to ta 4-dyskowa wersja to juz staniala i to sporo. Ja ja kupilem w wrzesniu 2004 za 220 zl :unsure:
Wesoły świr
Liczba postów: 102
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Ja narazie dostalem chorobe i zatrucie pokarmowe.
Ale jutro dostane jak zwykle moje kochane ksiazki(Nie móglbym zyc bez litelatury).
Reputacja:
0
Jackson,Dec 23 2005, 15:11 napisał(a):Cytat:obaczylem DVD Star Wars Trilogy (149 zl). Tata powiedzial, zebym poczekal az stanieje,
Stary, jesli to ta 4-dyskowa wersja to juz staniala i to sporo. Ja ja kupilem w wrzesniu 2004 za 220 zl :unsure: Dla mnie to i tak za drogo :P Moze na Allegro bedzie... Ale to juz nie w tym roku.
P.
Liczba postów: 220
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Ja sie dzisiaj wybralem na 'sfionteczne zakupy' do Karfiego, coby kupic cos siostrze z okazji swieta boga slonca. Niestety nie wytrzymalem w dziale 'zabawki dla dziewczynek', zaczelo mni mdlic juz przy kucykach 'maj litl pony' a dalej bylo tylko gorzej. W koncu ucieklem do stoiska z pluszakami, wzialem jakas kaczke i ucieklem. Ale jestem z siebie dumny.
A sam to juz dostalem tablet jakis czas temu (w sumie wogle go nie uzywam, ale nic ^^'), wiec nie spodziewam sie rewelacji. Zreszta wogle nie mam ostatnio nastroju na ten klimat czerwonych goblinów od coca-coli i kiczowato przystrojonych plastikowych swierków.
Za to na sylwku, owszem, bedzie sie dzialo. ;D
Liczba postów: 659
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Na poczatek zyczonka:
Festa Natalis Dominici annusque futurus Vobis singulis universis sint gaudiorum et prosperitatis bonae valetudinis plenissimi :)
Bene Vos habetis!
A teraz co dostane. Dostane Tekkena 5 i bedzie to tez prezent na moje urodziny, które niedawno byly :) Nie prezent sie liczy, ale spedzenie czasu w gronie rodzinnym. Kiedys to zrozumiecie
Tony Stark
Liczba postów: 1.006
Liczba wątków: 51
Reputacja:
0
Ja sobie kupie chyba kolejne ksiazki z serii Star Wars, wydawane przez Amber, prawdpodobnie dalsze czesci cyklu Nowa Era Jedi (Robin wie o co chodzi). A na zalegle Mikolajki sprawie sobie gre Tomb Raider Chronicles. Ostatnio odgrzebalem starego dobrego Tomb Raidera III i mam ochote pograc w ostatnia czesc, która pójdzie na moim komputerze.
Liczba postów: 138
Liczba wątków: 15
Reputacja:
1
Dzisiaj rano widziałem analizy meteorologów, i wychodzi na to że szanse na ładne białe święta są niemal zerowe, a już na pewno w moim województwie gdzie prawdopodobieństwo spadnięcia śniegu wynosi 10%. Wiem że to tylko szczegół wizualny, ale ze świętami nie wiąże się dla mnie nic poza dodatkowymi dniami wolnymi (nie jestem osobą szczególnie wierzącą ani czującą magię miłości świątecznej) więc chciałbym aby wyglądały one przyjemnie dla oka, zgodnie z hamerykańską komercyjna tradycją kolorowych lampek i mikołajów. Bo w sumie, wierzący czy nie, kto by nie chciał białych świąt?
Liczba postów: 22
Reputacja:
5
Liczba postów: 138
Liczba wątków: 15
Reputacja:
1
Liczba postów: 22
Reputacja:
5
(24.12.2013 , 23:11)Doctus napisał(a): Świetne!!!
jej dziękuje 
Teraz na sylwestra też może coś zrobię
|