06.07.2006 , 19:55
Big thanks for you.
Ladnie Ci wyszlo szkoda tylko, ze bez mlota ale i tak jestem pod wrazeniem :D
Wystąpiły następujące problemy: | ||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
|
MicroMania
|
06.07.2006 , 19:55
Big thanks for you.
na stronie XXX moje nowe, nie publikowane na SMOF miniaturki! serdecznie zapraszam na strone, a komentarze prosze pisac tutaj.
EDIT: dodalem forum! wchodzcie na XXXX
07.07.2006 , 16:18
Wczoraj zrobilem dwie postacie, dzis tez chcialem cos sklecic a tu lipa: ta stronka wicket harley dzis mi nie dziala :( I stad moja prosba: jakby komus dzialala to niech mi zapisze te obrazki i wrzuci na imageshack albo cos kazdy by skorzystal, bo z tego co wiem to wielu osobom nie dziala. Bardzo Was Prosze
EDIT: Ok, juz dziala :D
Strona przekroczyla dzienny transfer, poczekaj jakis czas i to samo ustanie (please try again later) przynajmniej powinno.
EDIT: To dobrze :D
07.07.2006 , 21:04
20.07.2006 , 18:00
Phil Dlaczego strona sie zastala ? nie ma nic nowego.
20.07.2006 , 18:34
Bo wakacje sie na dobre zaczely ;)
01.08.2006 , 15:21
Niektore bardzo fajne , tylko dlaczego nie ma Shockera , Taskmastera , Blizzarda , Hobgoblina , Beetle , Prowlera , Black Phanter , Zarathosa , Blacklasha itd itd :P :P
Zanim jeszcze umrze? zd??ysz , Dyniog?owy mózg twój dr??y !!!!
Dyniog?owy dusz? ci skradnie , po?knie i po?re mlaskaj?c szkaradnie.
szkoda ze Phil Nie przyjal forum ale ja was zapraszam http://micromania.ovh.org/forum
30.08.2008 , 19:25
Sorka za odswiezenie, ale gdzie jest strona z ubraniami?
16.06.2009 , 10:17
"Oh, I am afraid that the deflector shield will be quite operational when your friends arrive."
23.06.2009 , 10:49
Odświeć? temat.Moje ludy:
Fajnie wam to panownie powychodziło. Mi się dzisiaj nudziśo tak więc dla zabicia czasu zrobiłem sobie Spider-Man'a.
Wzia?em gotowy wzór człowieka nagiego, a resztą już zrobiłem sam. ^^ ![]() Coment plz ^^
Gadziu1115, podoba mi sie ten Micro Spider-Man, na jakim programie go zrobiles,
i zkad pobrales "czesci"? sam chetnie bym sie pobawil w Micro Heroes:)a tamte linki nie dzialaja.
Money. I like to swim trought it and throw it in the air,
and have it hit me on the head! Quack!
Zrobilem go w dwóch programach:
Kolory w programie "Gimp" Reszte w programie MS.Paint Wzór nagiego czlowieka sciagnolem z jednej ze stron, które tu podawali. Zadna inna rzecz poza ludzkim cialem nie zostala sciagnieta z netu, wszystko wykonalem sam ^^ |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|