Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ulubiona postac : Spider-Man TAS
1.Rihno-wszelakie próby pochwycenia Spider-Mana skonczyly sie fiaskiem,no chyba ze z sinister six udalo sie przechwycic
Spidera jednak w zespolowej pracy nie blysczal intelektem.
2.Lizard-co za przyjazn,osobisci sa dobrymi przyjaciólmi ale no wlasnie ale,alter-ego Dr.Curta Connorsa calkiem inaczej
postrzega Spider-Mana.
3.Green Goblin-co tu duzo mówic o tyle ta pierwsza osobowosc Petera tolerowal o tyle ta druga chcial zniszczyc.
4.Venom-Eddie Brock niezly streczyciel mozna powiedziec niechciany mily gosc,dal sie we znaki naszemu scianolazowi.
Wszystkie te postacie na swój sposób zostaly w tych odcinkach jak najbardziej staranie nam ukazane,dosc szczególowe
odwzorowanie postaci i to czyni z odcinków animowanych SM:TAS jedna z lepszych kreskówek marvela.

Spider-Man,X-men. 

Odpowiedz
1.Electro - bardzo dobrze przedstawiona postac.
2.Venom - dal we znaki Pajakowi i w ogóle niezle przedstawiony (i za przesladowanie Pajaka xD)
3.Wolverine - za wierne odbicie komiksu
4.Black Cat - swietnie przedstawiona, podobaly mi sie odcinki z jej udzialem
5.Spider-Man on symbiote suit:D& Blade - tutaj musialem ich obydwu postawic poniewaz obydwoje równie dobrze byli przedstawieni

I potem cala reszta...
Odpowiedz
Hobus Gobus! Znaczy... Hobgoblin. Uwielbiam jego glos. I ten kaptur! Rózni sie od GG tylko szata, twarza i kolorem, syndrom goblina nie zadzial na niego tak bardzo jak na Zielonego goblina. Niestety jest zachlanny. I mam jedno pytanie:
Kto byl pierwszy?
Hobgoblin czy Zielony Goblin?
Bo w kreskówce wynika ze Hobus a w komiksie Gobus.
Odpowiedz
1-Rhino 2-Lizard 3-Venom 4-Demogoblin 5-Hobbgoblin 6-Newgoblin 7-Dr.Octopus 8-Zielonygoblin 9-Carnage 10-Electro 11-Black Cat 12-Vultare 13-Spider-Man 14-Sandman
Odpowiedz
' napisał(a):Hobus Gobus! Znaczy... Hobgoblin. Uwielbiam jego glos. I ten kaptur! Rózni sie od GG tylko szata, twarza i kolorem, syndrom goblina nie zadzial na niego tak bardzo jak na Zielonego goblina. Niestety jest zachlanny. I mam jedno pytanie:
Kto byl pierwszy?
Hobgoblin czy Zielony Goblin?
Bo w kreskówce wynika ze Hobus a w komiksie Gobus.

Pierwszy byl Green Goblin.

' napisał(a):1-Rhino 2-Lizard 3-Venom 4-Demogoblin 5-Hobbgoblin 6-Newgoblin 7-Dr.Octopus 8-Zielonygoblin 9-Carnage 10-Electro 11-Black Cat 12-Vultare 13-Spider-Man 14-Sandman

Przeciez w TAS'ie nie bylo Demogoblina, ani Sandmana...

Znajometr v2

Money. I like to
swim trought it
and throw it in the air and have
it hit me on the
head! Quack!
Deadpool
Odpowiedz
mnie najbardziej podobal sie Venom i Carnage a szczególnie w odcinku Venom powraca
Odpowiedz
Mi najbardziej podobali sie :
Shocker , Black Cat , Spider-carnage , Carnage i Rhino
Wielkiej mocy towarzyszy wielka odpowiedzialność (Ben Parker) Sprzedam Destroyer (Marvel Kolekcja Figurek)  Info na PRIV
Odpowiedz
Cytat:Pierwszy byl Green Goblin.

Ot taka ciekawostka - tak naprawdę, pierwszym Goblinem nie był ani Green Goblin, ani Hobgoblin, a... Proto-Goblin. Nazywał się Nels van Adder, i był jednym z pracowników Oscorp który spożył prototypową wersję serum Goblina. Zadebiutował w komiksach w latach 90', choć historia ta chronologicznie działa się jakoś w czasach pierwszych numerów Amazinga skoro Peter jest w niej jeszcze nastolatkiem. Właściwie to nie obraziłbym się gdyby wykorzystano go w filmie, byłby dobrym wprowadzeniem do Green Goblina i nowych intryg Osborna. Co do ulubionych postaci z TASa, to od najmłodszych lat ciekawy wydawał mi się Michael Morbius, który był postacią bardzo dramatyczną przez co potrafił zaskarbić sobie sympatię widza.

Inteligentny i wrażliwy człowiek który przez wypadek staje się wampirem. Do tego jego związek z Black Cat (wyjątkowo zgrabnie pokazana i nienaciągana relacja, jak na show dla najmłodszych) i obecność Blade'a - łowcy wampirów. Morbius przypomina mi bardzo Connorsa/Lizarda, choć jego wątek jest mniej rozpowszechniony i oklepany przez co zaliczam go do jednych z moich ulubionych postaci TAS. Z przeciwników należy też wymienić świetnie ukazanego diabelskiego trolla, czyli Hobgoblina, oraz Vulture'a który zabrał Spiderowi nie tylko dużo zdrowia ale i młodości. Wyjątkowym przeciwnikiem okazuje się również Electro, który w komiksach był jednym z szeregowych villainów a tutaj jego debiut łączy się z większą intrygą, a także takimi legendami jak Kapitan Ameryka i Red Skull.

Jeżeli chodzi o postacie pozytywne, to daruje sobie strzelanie w stopę i pisanie że na pierwszym miejscu jest Spider-Man, bo myślę że z grubsza jest to oczywiste. Przewinęło się jednak kilka ciekawych bohaterów, jak np Daredevil w odcinkach dotyczących procesu Petera Parkera. Najlepszym momentem jednak kiedy Spider-Man spotykał innych superbohaterów Marvela to wtedy kiedy spotkał X-Men oraz Blade'a. Na uwagę zasługuje zwłaszcza ten pierwszy crossover, który był podzielony na dwa odcinki i zaprezentował nam takich bohaterów jak Beast, Wolverine, oraz innych mutantów którzy przewijali się gdzieś w tle. Hehe, przypomina mi się jeszcze jedna postać którą zawsze uwielbiałem jako dzieciak - Spider-Man z alternatywnego świata, gdzie jest kochanym i sławnym multimilionerem w żelaznej zbroi na wzór swojego starego kostiumu. Każdy pewnie się domyśla że chodzi mi o ostatnie odcinki serialu.
Odpowiedz
Ino kobieta kot Big Grin
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości