Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kostium Spider-Mana
Za tem kolega chce nauczyc sie robic pajeczyne? Nic prostrzego.
Oto instrukcja.

Zanim przystapimy do zadania potrzebne nam beda:
pajak dowolnego, agresywnego gatunku, byle nie zanadto jadowity
kuchenka mikrofalowa

1. Pajaka umieszczamy w kuchance, starajac sie go nazbyt nie uszkodzic
2. Ustawiamy kuchenke na kilka minut
3. Czekamy
4. Wyciagamy napromieniowanego pajaka
5. Umieszczamy pajaka na dloni i czekamy az przystapi go gryzienia

Jesli wszystko wykonalismy prawidlowo po kilku godzinach powinny byc odczuwalne skutki. Jednak czy mozliwosc wytwarzania pajeczyny bedzie od razu mozliwa nie wiadomo. W filmie Peter Parker posiadl ja juz na poczatku, podczas gdy w komiksie pojawila sie dopiero po 40-tu latach.
Wesoły świr
Odpowiedz
Jackson,Nov 15 2005, 14:45 napisał(a):Za tem kolega chce nauczyc sie robic pajeczyne? Nic prostrzego.
Oto instrukcja.

Zanim przystapimy do zadania potrzebne nam beda:
pajak dowolnego, agresywnego gatunku, byle nie za nadto jadowity
kuchenka mikrofalowa

1. Pajaka umieszczamy w kuchance, starajac sie go za nadto nie uszkodzic
2. UStawiamy kuchanke na kilka minut
3. Czekamy
4. Wyciagamy napromieniowanego pajaka
5. Umieszczamy pajaka na dloni i czekamy az przystapi go gryzienia

Jesli wszystko wykonalismy prawidlowo po kilku godzinach powinny byc odczuwalne skutki. Jednak czy mozliwosc wytwarzania pajeczyny bedzie od razu mozliwa nie wiadomo. W filmie Peter Parker posiadl ja juz na poczatku, podczas gdy w komiksie pojawila sie dopiero po 40-tu latach.
Jeszcze trzeba dodac, ze nie wiadomo z którego mjejsca bedzie sie wypuszczac pajeczyne, w komiksie Peter wypuszczal ja z reki, ale w prawdziwym zyciu... (kto wie, moze nawet z dupy skoro pajaki wapuszczaja ja przez odwlok :lol: )
Odpowiedz
heh, nie chodzi mi oto zeby pajeczyna wylazila mi z rak tylko urzadzeni! takie np. jak w bajce lub cos podobe do tej zabawki do której podalem link :ph34r:
Odpowiedz
'heh, nie chodzi mi oto zeby pajeczyna wylazila mi z rak tylko urzadzeni! takie np. jak w bajce lub cos podobe do tej zabawki do której podalem link'

bajce?, zabawce? JAKICH Ty slów uzywaszą
Odpowiedz
spider_ziom,Nov 15 2005, 15:57 napisał(a):'heh, nie chodzi mi oto zeby pajeczyna wylazila mi z rak tylko urzadzeni! takie np. jak w bajce lub cos podobe do tej zabawki do której podalem link'

bajce?, zabawce? JAKICH Ty slów uzywaszą
Buehehehehehehe... Odezwal sie :]. A problem z pajeczyna da sie latwo rozwiazac jesli chodzi o filmy - efekty specjalne. A paeczynka poza filmami jest tylko do szpanu...

P.S. duzo wnioslem do rozmowy :].
-.-
Odpowiedz
Dantonny - masz, gora, 11 lat, wiec nie bede owijac bawelne i powiem wprost - skoro juz znalazles ta zabawke to ja, uwaga, KUP! [inna sprawa, ze ta zabawka to nic ciekawego] i nie zasmiecaj forum. Kolejne posty na ten temat, nie bedace instrukcja zrobienia siecioplotu, beda kasowane.

pozdrawiam
Wesoły świr
Odpowiedz
dontommy napisał(a):qrwa! nigdy nie myslieliscie o urzedzeniu dzieki któremu bedziecie.....a zreszta z kim ja gadam...myslice ze uwazam iz to co jest w filmie i bajce to prawda?! qrwa, zjeby! ale sam sie zastnowilem i wywnikowalem ze pajeczyne moze zastapic lina która konczy sie hakiem.
sam pewnie koles masz z 13 lat
Dobra, daj jeszcze jednego takiego posta i ban. Oczywiscie jezeli masz zamiar w przyszlosci tez tak reagowac na (nawet te najglupsze) dowcipy, bo wiesz, ostatnio nawet nie chce mi sie ludziom ostrzezen wysylac...

Odpowiedz
W swietle powyzszych utarczek postaram sie podejsc do sprawy calkiem powaznie.

Pistoletowi z hakiem blizej do batmana, ale jesli Ci na tym nie zalezy moze to okazac sie dobrym rozwiazaniem - z tym ze: co rozumiemy przez pistolet? Pomijajac fakt, ze brzmi to niebezpiecznie to licze, ze nikt nie bedzie ladowal klebka sznurka do lufy nabitego bebenkowca i strzelal po oknach kamienic. W duzych sklepach sportowych, na dziale plywanie i nurkowanie mozna kupic harpuny (zarówno duze, jak i male podreczne o mniejszym zasiegu) ale tym samym jeszcze bardziej oddalamy sie od Spider-mana :D W instrukcjach do tychze harpunów zaznaczona jest mozliwosc mocowania uprzezy do wystrzeliwanych haków (lub tez brak takiej mozliwosci).
Jednak poniewaz watek ten pojawil sie w dziale "kostium" moge tylko krecic glowa na mysl o nastoletnim osilku w wymuskanym kostiumie prosto spod igly z dupnym harpunem pod pacha i bela stalowej linki na plecach, przyczajonym gdzies na dachu... To nie licuje. A zabawka o której wspomniales byla czesto reklamowana na zagranicznych stacjach przy okazji premiery filmów - pajeczyna która wypluwa wyglada jak kocie rzygi lub weselne serpentyny. Zatem zadne z dotychczasowych rozwiazan nie daje nam oczekiwanego rezultatu... Pomysle jeszcze.
Odpowiedz
i o taka odpowiedź mi chodzilo! dzieki Incognito!!!!
co do harpuna to ciekawy pomysl, tyle ze koles który by go mial musil by go baaaardzo sybko przeladowywac lub miec ze 100 przy sobie ;) ale chyba idzemy w dobrym kierunku :D

Jak juz sie bedziesz hustac na tej linie to pamietaj zeby poinformowac nas, na ktorej ulicyi w jakim miescie B)
Odpowiedz
dontommy,Nov 15 2005, 22:56 napisał(a):Jak juz sie bedziesz hustac na tej linie to pamietaj zeby poinformowac nas, na ktorej ulicyi w jakim miescie B)
Przylaczam sie do prosby :D Prawde mówiac (chociaz mówic tego chyba nie musze) cala rozmowe traktuje z przymruzeniem oka szczerze wierzac, ze nikomu nie przyjdzie do glowy realizowanie wizji przedstawionej w moim poprzednim poscie :) A jesli slysze o 100 harpunach to doliczyc nalezy do tego sporej wielkosci kolczan, który w ulanskim zwisie wtórowac bedzie bebnowi z lina :D Slabi mnie, ale mozemy to ciagnac - smiech to zdrowie.
Odpowiedz
Powiedzcie mi ze te pytania typu powyzszego to tylko podpuchy, nie wierze, ze ludzie moga byc tak niekumaci.
Powrót jest tylko jeden i nie króla, tylko jedi.

Odpowiedz
Incognito zamiesc fotki!!
wow!Hi stole guys pizza!
Odpowiedz
Icognito cos sie nie garnie do publikowania fotek, wiec pozwole sobie podlinkowac plakat jego filmu

http://hyper.ia.agh.edu.pl/~rork/KaZet_Ima...all-800x600.jpg
Wesoły świr
Odpowiedz
kiedy zobaczyles te fote dawno jackson .

Zacznij pisac po ludzku albo naprawde inczej porozmawiamy - Gamart Durden
Odpowiedz
heh moze byc ciekawie, kostium wyglada dosc profesjonanie, a czy wiadomo kiedy film bedzie gotowy??
Odpowiedz
Firm,Feb 7 2006, 17:30 napisał(a):heh moze byc ciekawie, kostium wyglada dosc profesjonanie, a czy wiadomo kiedy film bedzie gotowy??
Gdy go skoncza. Aktualnie zrobiono 20 procent calosci, takze jesli dojdzie kiedykolwiek do premiery to jest to data odlegla
Wesoły świr
Odpowiedz
Ach szkoda,szkoda. Incognito moze pozycz od jakiegos sasiada ten aparacik?
Odpowiedz
Mysterio,Aug 3 2006, 09:10 napisał(a):Ach szkoda,szkoda. Incognito moze pozycz od jakiegos sasiada ten aparacik?
A coś Zwiastunu malo? :) Odsylam do tematu "Czlowiek-pajak" w [Bez tematu]...

A tak a'propos - ciekawa rzecz :D: pierwsze kwestie wypowiadane w zwiastunie do SM3 brzmia w prostym tlumaczeniu: "Co sie z toba dzieje?" "Nie wiem".... Cholerni hollywoodzcy amatorzy - wszystko musza zgapiac od Polaków :D
Odpowiedz
Ale mozesz ich chyba podac do sadu za lamanie praw autorskich? :)
Odpowiedz
zl_uu,Aug 3 2006, 19:03 napisał(a):Ale mozesz ich chyba podac do sadu za lamanie praw autorskich? :)
Nie wiem, ale musze poczytac na ten temat...
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości