Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kostium Spider-Mana
Kurcze tylko nie wiem gdzie kupił te materia?y ja mieszkam w ma?ym mie?cie i tu chyba niema takich sklepów
Infiltrator fan film pomóżmy polskiej stronie o polskim fan filmie się rozkręci?!!!
Odpowiedz
no ja mieszkam w krakowie także sk;epy się znajd?... a teraz lece musze jeszcze raz przejrze? mój projekt kostiumu...
Odpowiedz
Odpisuj? wczoraj od pisania pad?em na twarz. Pytaliście o oczy. Jest to po??czenie pomysłów użytkowników Incognito i Gadziu1115. Zrobiłem 3 warstwy
1 Folia przezroczysta do drukarek
2 Banda? elastyczny
3 Folia jak w warstwie 1
A jeśli chodzi o mask? to także u?yj? dzianiny.
PS:Jak id? prace?
Odpowiedz
no no w tymi trzema warstwami na oczy to nawet dobry pomysł wypróbuje to:)byle by było dobrze widać.
Infiltrator fan film pomóżmy polskiej stronie o polskim fan filmie się rozkręci?!!!
Odpowiedz
Widac dobrze i to bardzo. A jak id? prace nad twoim kotiumem BatSpidera [fajna nazwać]?
Spiderman.scarlet a u ciebie są post?py?
Odpowiedz
U mnie jest na razie faza planowania. Musze znależę jakieś internetowe sklepy z takimi tkaninami znacie jakieś?
Odpowiedz
Niestety ale jeszcze zależy czego chcesz u?yc
Odpowiedz
Obojątnie czego byle było rozciągliwe nie znam sie zbytnio na tych tkaninach.
Odpowiedz
Ja u?yj? dzianiny. Może byc spandex tylko gdzie się go dostanie?
Odpowiedz
Jak bym wiedział to bym powiedział:)sam nie wiem co gdzie kupił hehe
Odpowiedz
A jekie robisz główne logo w stroju BatSpidera?
I jak post?py?
Odpowiedz
Logo będzie tylko z ty?u będzie to pająk jak z filmów (2i3) o Spidermanie.
Odpowiedz
Fajny pomysł.:)
Zrobiłe? już co??
Odpowiedz
jeszcze nie robiłem różne szkice ale jestem słabym rysownikiem:)a jak id? prace nad twoim strojem ?
Odpowiedz
Na razie robić szablon żeby nie zmarnowac materia?ów. Może zrobić dziś gość mask?. Wci?? nie mogę dostac lateksu więc chyba u?yj? siliconu. Robisz w swoim stroju kolce na rękawach jak miał batman?
Odpowiedz
zrobić od razu cało?? buty i spodnie w jednym. a jak robisz te szablony?
Odpowiedz
z papieru.
A ty jakieś robisz?
Odpowiedz
a może jakoś ogólniej może masz foty?
Odpowiedz
Niestety jeszcze nie. A ty?
Odpowiedz
te? nie trochę nie wiem jak uszy? te buty w jaki sposób
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości