Liczba postów: 550
Liczba wątków: 22
Reputacja:
0
28.07.2009 , 22:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.07.2009 , 22:21 przez spider1170.)
Bardzo fajna maska.Jakich materia?ów użyće??
Co do mojego stroju...Jak wróc? z wakacji to skończ?.
Liczba postów: 1.110
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Jak dla mnie, to wygląda jakby było robione na odpieprz. Mogęe? się chociaż bardziej postarał przy tych obwódkach wokó? oczu, tak żeby lewa i prawa były równe i estetycznie wyci?te.
Liczba postów: 29
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
W wieku 10 lat mialem kostium Spider-Mana z filmu, z miesniami:lol:. Pamietam ze latalem z kolega po parku, a ludzie robili nam zdjecia... jak sobie pomysle to ze bylem sklonny do takich posuniec, to mam ochote zapasc sie pod ziemie. Beztroskie czasy... teraz moja jedyna rzecz z takiej kategorii to T-Shirt z logiem Venoma.
Money. I like to swim trought it and throw it in the air,
and have it hit me on the head! Quack!
Liczba postów: 69
Liczba wątków: 15
Reputacja:
0
Ja robie kostium Whiplasha ze Iron Mana 2 pomózcie mi prosze,bicze juz mam ale nie mam pomyslu na kostium
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
czesc jestem nowy i chce uszyc kostium spider mana ale nie wiem od czego zaczac
Liczba postów: 798
Liczba wątków: 17
Reputacja:
1
Po pierwsze: witam na forum.
Po drugie: uzywaj opcji edytuj.
Po trzecie: odpowiem na twoja "prosbe".
Na poczatek wartaloby kupic jakies materialy. Nastepnie powycinac z nich elementy stroju i odpowiednio je zszyc. Nastepnie wartaloby zrobic siec (sadze, ze planujesz zrobic klasyczny kostium), symbole i oczodoly. Siec mozesz albo po prostu namalowac markerem, albo pobawic sie i uzyc np. srebrnego sylikonu. Z pajakiem na klacie to samo. Pajaka na plecach wytnij z materialu, z którego zrobiles czerwona czesc i przyszyj go na plecy.
Oczodoly mozesz wykonac np. za pomoca kilkakrotnie zlozonego bandaza elastycznego (w aptece znajdziesz za pare groszy). Naszyj je na dziury w masce. Obramowania mozesz zrobic z plastiku ze skoroszytu, lub z materialu przypominajacego detke od roweru. Przymocuj to za pomoca jakiegos dobrego kleju. Oczywiscie sam mozesz pokombinowac z materialami, których uzyjesz przy produkcji calego kostiumu, tu dalem ci zaledwie pare pomyslów. Mam nadzieje, ze pomoglem i ze wkrótce zobaczymy owoce twojej pracy.
Pozdrawiam.
Liczba postów: 886
Liczba wątków: 12
Reputacja:
4
Niezgorszy strój, z jakiego materiału go wykonałeś?
Liczba postów: 798
Liczba wątków: 17
Reputacja:
1
Z różnych, trochę bawełny, trochę polaru.
Liczba postów: 97
Reputacja:
8
A ile warte jest £1?
Don't ignore me, because I'm Goblin Nation Member...
Albertmr
Niezarejestrowany użytkownik
Proszę nie porównywać jakiego¶ tam haki z symbiontem ze Spider-mana. Haki to taki sobie dodatek dla wyrównania sił, a symbiont był organizmem, wokół którego stworzono fabułę dla przygód Parkera. Haki-sraki - wzmacnia ciało lub przedmiot. Elaborat zakończony.
Liczba postów: 97
Reputacja:
8
(31.01.2015 , 21:20)Gadziu napisał(a): 
Dokładnie.
Don't ignore me, because I'm Goblin Nation Member...