Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spider-Man: Homecoming
W tym temacie proszę o zamieszczenie opinii, recenzji i komentarzy na temat Spider-Man: Homecoming, pierwszej części filmu o Spider-Manie w ramach Marvel Cinematic Universe, która na ekrany polskich kin weszła 14 lipca 2017 roku.

Film zdobył bardzo dobre recenzje za oceanem. Na RottenTomatoes.com ma az 93% wynikających ze 194 pozytywnych recenzji i 14 negatywnych.

Zapraszam do wypowiedzi.
Odpowiedz
Byłem w kinie w ten wknd. Muszę powiedzieć, że podoba mi się ta wersja Pająka w wykonaniu Marvel Studios.

Ciągle bez porównania ze Spider-Man 2 Sama Raimi, oczywiście.

Tom Holland jako Spider-Man spisuje się wyśmienicie, co mieliśmy okazję zobaczyć już w Captain America: Civil War.
Akcja przeplatała się z humorem, co mi osobiście bardzo odpowiadało i pasowało idealnie  do historii, którą próbowano przekazać.

Ogólnie oceniłbym na zdrowe 7/10 Big Grin
Odpowiedz
Potwierdzam słowa towarzysza Majka
Don't ignore me, because I'm Goblin Nation Member...
Odpowiedz
Od paru dni dostępna jest do przeczytania na stronie recenzja jednego z redaktorów SMO. Podaje link jakby ktoś miał ochotę się zapoznać:

http://www.spider-man.org.pl/topstories/czlowieka-pajaka-powrot-do-domu/

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości