Liczba postów: 66
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
MAJKI,Mar 5 2007, 22:13 napisał(a):No niestety Tobey Maguire powiedzial, ze dla niego to bedzie ostatnia czesc filmu. Po wiecej info odsylam do tego newsa i na strone The Courier-Mail, gdzie mozna przeczytac caly wywiad z Tobey Maguire'em. No cóz, miejmy nadzieje, ze to tylko dla Tobey'a koniec z Pajakiem... a szkoda, bo nawet go polubilem. Choc z drugiej strony, nie wiem, czy zmiana aktora w ew. kolejnych czesciach wyjdzie na dobre. :unsure:
You shoot me in a dream, you better wake up and apologize
Liczba postów: 890
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
A wiec znów jak bumerang wraca pytanie ktory aktor wcieli sie Spider-Mana w 4 czesci filmu , wracajac jeszcze na chwile do Tobey'ego to szkoda ze juz nie zobaczymy go w tej roli :(
Liczba postów: 264
Liczba wątków: 32
Reputacja:
1
Scarlet Spider,Mar 7 2007, 00:12 napisał(a):...wracajac jeszcze na chwile do Tobey'ego to szkoda ze juz nie zobaczymy go w tej roli :( No fakt, jakos juz sie zdazylem przyzwyczaic do niego, jako do Petera Parkera... pasowal do roli takiego ciapowatego typka :D
Liczba postów: 278
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
A ja nie chce czwórki. Wiem, wiem... duzo jeszcze przeciwników chcemy zobaczyc, ale skoro dwójka byla juz gorsza od jedynki to... moze Äźle wrózyc. Poza tym trylogia to tak ladnie brzmi.
Liczba postów: 437
Liczba wątków: 12
Reputacja:
0
Choc jestem przeciw to i tak na pewno 4 powstanie.
Liczba postów: 277
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
08.03.2007 , 21:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.03.2007 , 09:15 przez Dawidos.)
Jenkis nie rozumiem was wogóle i co z tego, ze nawet bedzie 4 czesc gorsza, no i prawda ja bym chcial ujrzec jeszcze wiele przeciwników ale nie poplakalbym sie gdyby dali jakiegos sojusznika xD.Ale liczy sie dla mnie to iz bedzie wiecej do obejrzenia a ja tego chce i zapewne nie jeden z nas by tego chcial, a co jezeli nie spodobala by sie wam jakas seria komiksów to odrazu mówic, ze to nudne. ja chce 4 czesc i zapewne nastepne tez chce sajonara.
upewnij sie czy nikogo niema w domu
Reputacja:
0
http://film.onet.pl/0,0,1500281,wiadomosci.html
Avard mówi, ze bedzie, Maguire mówi, ze odchodzi, a Raimi mówi, ze bez Tobey'a nic robic nie bedzie. :blink:
Reputacja:
0
Wszyscy tak mówia a i tak jak bedzie kasa to i 4 bedzie.
P.S. On sie nazywa Avi Arad a nie Avi Avard
Reputacja:
1
darth octavius,Mar 11 2007, 09:14 napisał(a):http://film.onet.pl/0,0,1500281,wiadomosci.html
Avard mówi, ze bedzie, Maguire mówi, ze odchodzi, a Raimi mówi, ze bez Tobey'a nic robic nie bedzie. :blink: No to beda musieli znaleźc nowego Petera Parkera i nowego rezysera, bo jesli Spider-Man 3 zarobi odpowiednia ilosc sianka to na pewno zrobia czwarta czesc i brak Tobeya czy Raimiego nie stanie im raczej na przeszkodzie :D
Reputacja:
0
Reputacja:
0
Co to za pizdus? Juz lepiej by Miriam pasowal/a.
Reputacja:
1
15.03.2007 , 15:50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.03.2007 , 15:58 przez Majk.)
stawiam piontaka ze to jakas plota nic nie warta <_<
Ale za to mamy juz pewnosc, ze 4 czesc powstanie i kolejne zapewne tez, bo jak powiedzial producent, Avi Arad nadchodzacy film jest tylko trzecia czescia, Peter Parker jest jeszcze mlody i jest jeszcze duzo do opowiedzenia :D
Liczba postów: 890
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
To jest kicz , zenada , klapa i nie wiem jak to jeszcze ujac
Reputacja:
0
Miejmy nadzieje ,ze to tylko plotka. 2 herosów na 1 aktora to za duzo.
Liczba postów: 618
Reputacja:
0
W najnowszym Twoje Imperium napisane bylo, ze Tobey zagra w Spider-Man 4 jesli poprosi go oto jego córka.
Rafcios rządzi Kumalski ? xD
Reputacja:
0
Liczba postów: 618
Reputacja:
0
Nie córka Tobeya nie jako Spider-Man tylko on.
Rafcios rządzi Kumalski ? xD
Reputacja:
0
To tylko Joke taki byl nie?
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
mati,Mar 16 2007, 19:38 napisał(a):To tylko Joke taki byl nie? Wedlug IMDB córeczka Toby'ego ma 4 miesiace, wiec mysle, ze nie jest w stanie poprosic o nic wiecej niz zmiane pieluchy. ;)
Reputacja:
0
Jesli film powstanie bedzie raczej kiepski. W 3 bedzie 2 wrogów to ile dadza w czwórce: na pewno nie wiecej. W 3 bedzie wiecej akcji niz we wczesniejszych czesciach.
|