07.06.2009 , 19:13
Trafi?e? akurat na tą stronę, której link podałem rok temu XD.

Wystąpiły następujące problemy: | ||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
|
|
18.06.2009 , 12:34
Moj avatar przedstawia figurke Deadpool'a ( mojej roboty ) . Troche pobawilem sie kolorami i wyszlo cos takiego :
![]()
Widzę LuXuS że jesteś maniakiem figurek. Kolekcjoner prawda? :>
"Oh, I am afraid that the deflector shield will be quite operational when your friends arrive."
25.08.2009 , 01:26
Cóż. Mój nowy avatar (długo tu nie byłam, to i zmiany musz? był) przedstawia aktora, którego uwielbiam i jest na mojej liście najlepszych. Przedstawia? chyba nie musz?. Ubolewam, że poprzedni mój avatar mógł mieć 90x120 a teraz ograniczy? się musz? do 90x90.
Tony Stark
Ja nigdy nie zmieniaćem swojego avatara:)
Ja też nie:)
Jest wystarczająco dobry ;P Ale dodałem sobie obrazek w sygnatrurce:) Teraz mam komplet ulubionych postaci w najlepszym wydaniu:)
01.05.2010 , 10:12
Mój nowy avatar przedstawia swingującego Spider-Mana w wykonaniu Humberto Ramosa.Uwielbiam jego karykaturalny styl.Nie wiem czemu wiele osób nie lubi jego stylu rysowania.
01.05.2010 , 11:28
Mój avatar do , ktoś kogo przedstawia? nie trzeba . Dr.Doom . Podoba mi się ta postać , i dlatego jest moim avatarem .
Wielkiej mocy towarzyszy wielka odpowiedzialność (Ben Parker) Sprzedam Destroyer (Marvel Kolekcja Figurek) Info na PRIV
Na moim avatarze jest... Spider-Man Noir. Zaskoczeni ?:lol:
Na moim avatarze widnieje chyba nikomu niemusz? przedstawia? Collosus,po pierwsze należy do jednej z najlepszych grup z marvela X-Menów, Collosus wchodzi w skład drugiej grupy, która została powo?ana, aby odnależę pierwszy skład X-Menów, w drugim składzie były takie postacie jak Wolverine, Cyclop (Cyclop orginlnie wchodziś w pierwszy skład grupy z Iceman, Jean Grey, Beast, Angel), Storm, Sunfire, Banshe, Nightcrawler, Thunderbird i Collosus.
Lubi? tego Super-Herosa. świetna postać, fajn? ma moc, pokrywa się pancerzem i zyskuje nadludzk? moc.
19.06.2010 , 15:21
Na moim emblemacie znajduje siN postaN z Marvela, to S.H.O.C. Jest przeciwnikiem miedzy innymi takich postaci jak Venom II (Angelo Fortunato), czy organizacji "Hydra". Wycieem kawaeek z tego obrazka na Paintcie, a resztN obrobieem w programie PhotoScape. Koecowy efekt jest chyba caekiem zadowalajecy. Przy okazji witam wszystkich forumowiczów Spider-Man Online. PS: Dlaczego na tym forum nie dziaeajN polskie znakiN To bardzo utrudnia czytanie wiadomoeci innych ueytkowników, czy Administracja poczyni w tym celu jakieN krokie
18.12.2013 , 11:12
Powrót SMO, mój powrót więc w avatarze nowy Scarlet Spider...
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|