Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trafi?e? akurat na tą stronę, której link podałem rok temu XD.

Odpowiedz
Moj avatar przedstawia figurke Deadpool'a ( mojej roboty ) . Troche pobawilem sie kolorami i wyszlo cos takiego :
Odpowiedz
Widzę LuXuS że jesteś maniakiem figurek. Kolekcjoner prawda? :>
"Oh, I am afraid that the deflector shield will be quite operational when your friends arrive."
Odpowiedz
Fajny avatar Joe.Z tego co pamiętam, to Wookie miał kiedyś podobny.

Odpowiedz
Cóż. Mój nowy avatar (długo tu nie byłam, to i zmiany musz? był) przedstawia aktora, którego uwielbiam i jest na mojej liście najlepszych. Przedstawia? chyba nie musz?. Ubolewam, że poprzedni mój avatar mógł mieć 90x120 a teraz ograniczy? się musz? do 90x90.
Tony Stark
Odpowiedz
Ja nigdy nie zmieniaćem swojego avatara:)
Odpowiedz
Ja też nie:)
Jest wystarczająco dobry ;P

Ale dodałem sobie obrazek w sygnatrurce:)
Teraz mam komplet ulubionych postaci w najlepszym wydaniu:)
Odpowiedz
Mój nowy avatar przedstawia swingującego Spider-Mana w wykonaniu Humberto Ramosa.Uwielbiam jego karykaturalny styl.Nie wiem czemu wiele osób nie lubi jego stylu rysowania.

Odpowiedz
Mój avatar do , ktoś kogo przedstawia? nie trzeba . Dr.Doom . Podoba mi się ta postać , i dlatego jest moim avatarem .
Wielkiej mocy towarzyszy wielka odpowiedzialność (Ben Parker) Sprzedam Destroyer (Marvel Kolekcja Figurek)  Info na PRIV
Odpowiedz
Na moim avatarze jest... Spider-Man Noir. Zaskoczeni ?:lol:

"The Monsters are always with us. But thats okay, because there will always be good guys too.. and in the end, when all's said and done... good guys always win."- The Spider-Man
Odpowiedz
Na moim avatarze widnieje chyba nikomu niemusz? przedstawia? Collosus,po pierwsze należy do jednej z najlepszych grup z marvela X-Menów, Collosus wchodzi w skład drugiej grupy, która została powo?ana, aby odnależę pierwszy skład X-Menów, w drugim składzie były takie postacie jak Wolverine, Cyclop (Cyclop orginlnie wchodziś w pierwszy skład grupy z Iceman, Jean Grey, Beast, Angel), Storm, Sunfire, Banshe, Nightcrawler, Thunderbird i Collosus.
Lubi? tego Super-Herosa. świetna postać, fajn? ma moc, pokrywa się pancerzem i zyskuje nadludzk? moc.

Spider-Man,X-men. 

Odpowiedz
Na moim emblemacie znajduje siN postaN z Marvela, to S.H.O.C. Jest przeciwnikiem miedzy innymi takich postaci jak Venom II (Angelo Fortunato), czy organizacji "Hydra". Wycieem kawaeek z tego obrazka na Paintcie, a resztN obrobieem w programie PhotoScape. Koecowy efekt jest chyba caekiem zadowalajecy. Przy okazji witam wszystkich forumowiczów Spider-Man Online. PS: Dlaczego na tym forum nie dziaeajN polskie znakiN To bardzo utrudnia czytanie wiadomoeci innych ueytkowników, czy Administracja poczyni w tym celu jakieN krokie
Odpowiedz
Powrót SMO, mój powrót więc w avatarze nowy Scarlet Spider...
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości