Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marvel Universe Page
Otóz od grubo ponad dwóch lat zajmuje sie produkcja strony o Universum Marvela. Jakis czas temu bylem dosc daleko w pracy. Przypadek sprawil ,ze jeden koles Logs sie podajze nazywal tez to robil. Mówil ,ze wykupil miejsce na serwerze i tylko zbierze troche info i zaklada strone. jednak nie mam z nim kontaktu nie odpowiada na maile. Dlatego ja zaczalem robic strone. Poszukuje osób chetnych do wspólpracy. Do pisania: streszczen, biosów, newsów itd. Mój mail to : mati00724@wp.pl
Odpowiedz
Pomysl szczytny i nawet bym w to wszedl, tylko...

Malo ogólnie wiem, bo nie mam dostepu do komiksów, po za tymi od Mandragory...

Nie mam neta, wiec bylbym nieregularny jak cholera...

Z tego wlasnie powodu cienko u mnie z komiksami...

Ale jak juz mi sie uda zalatwic neta w chacie, to mozesz na mnie liczyc, na cos sie na pewno przydam, chocby do newsów...
Mess with the best, die like the rest 
Odpowiedz
Pierwsza konkretna osoba. Moze wreszcie ktos odpisze? Nie wierze, ze nikt nie ma nic do powiedzenia.
Odpowiedz
Tylko mówie: nie mam neta. I dlugo to jeszcze moze potrwac. Ale jak juz bede mial, to sie zgadzam. Czesc i czolem.
Mess with the best, die like the rest 
Odpowiedz
No ludzie prosze was! Ja tutaj potrzebuje tylko pare streszczen. Nie ma nikogo chetnego?
Odpowiedz
Proponuje zamiescic to ogloszenie równiez na pozostalych forach np Avalonu. Redakcja SMO z wiadomych wzgledów nie moze pomóc w stworzeniu serwisu o Marverze. Ponadto uwazam, ze to troche porywanie sie z motyka na slonce. Nie sposób wszystkiego tego ogarnac.
Odpowiedz
Wiem, wiem. Na razie skupie sie glównie na biosach, a jak znajde wiecej osób pójdzie szybko
Odpowiedz
mati,Mar 11 2007, 17:18 napisał(a):Nie wierze, ze nikt nie ma nic do powiedzenia.
Moze kiedys...
Odpowiedz
Nie jest tak źle... Zglosilo sie dwóch kolesi jeden nie ma dostepu do internetu (Gridlock), a drugi juz pracuje (nie wiem czy sie zgadza na podanie xwy)
Odpowiedz
nie wiem czy to aktualne, ale jestem chetny.
Odpowiedz
Aktualne :D
Odpowiedz
jakies biosy czy streszczenia z Avengersów (Moon Knight, Iron Man ) to bardzo chetnie pomoge :D
Odpowiedz
Oczywiscie. Mozesz napisac o kim chcesz.

A moze by tak smo poszlo w slady Avalonu i poszerzylo horyzonty?
Odpowiedz
Cytat:A moze by tak smo poszlo w slady Avalonu i poszerzylo horyzonty?
SMO, zajmuje sie Spider-Manem jego odpowiedniakmi (Spider-Girl, Spider-Man India, itp.) i pochodnymi (serie typu spin-offs). Nie mamy w planach poszerzania horyzontów. Chcemy, aby nasza strona byla najwiekszym w internecie kompedium wiedzy o Spider-Manie i aby kazdy znalazl tutaj to czego szuka o Pajaku. I mysle, ze jak narazie idzie nam calkiem niezle. ;)
Odpowiedz
Ja tez wole aby SMO pozostalo strona tylko i wylacznie o Spider-Manie i tym co z nim zwiazane.

Odpowiedz
bardziej chodzilo mi o poszerzenie horyzontów do czegos takiego jak Spider-fan.org, a Avalon podalem tylko jako przyklad strony która poszerzyla horyzonty.
Odpowiedz
Co masz na mysli, mówiac do czegos takiego jak Spiderfan.org.

Na SMO mozna powiedziec, ze zajmujemy sie tym, czym zajmuje sie Spiderfan, plus mamy wiecej dzialów, wiecej newsów i róznorakie projekty. Nie wiem, jak mialoby wygladac to poszerzenie horyzontu do Spiderfan.org
Odpowiedz
To wejdz w dzialy "characters" i "Comics"
Odpowiedz
Wiec wedlug ciebie rozbudowanie bazy komiksów i bohaterów to poszerzanie horyzontów?

Odpowiedz
To zajrzyj chociazby tu:
http://www.spiderfan.org/comics/ultimate.html

Ile komiksów z tego dzialu stresciliscie? A ile planujecie?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości