Liczba postów: 437
Liczba wątków: 12
Reputacja:
0
Otóz od grubo ponad dwóch lat zajmuje sie produkcja strony o Universum Marvela. Jakis czas temu bylem dosc daleko w pracy. Przypadek sprawil ,ze jeden koles Logs sie podajze nazywal tez to robil. Mówil ,ze wykupil miejsce na serwerze i tylko zbierze troche info i zaklada strone. jednak nie mam z nim kontaktu nie odpowiada na maile. Dlatego ja zaczalem robic strone. Poszukuje osób chetnych do wspólpracy. Do pisania: streszczen, biosów, newsów itd. Mój mail to : mati00724@wp.pl
Liczba postów: 29
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Pomysl szczytny i nawet bym w to wszedl, tylko...
Malo ogólnie wiem, bo nie mam dostepu do komiksów, po za tymi od Mandragory...
Nie mam neta, wiec bylbym nieregularny jak cholera...
Z tego wlasnie powodu cienko u mnie z komiksami...
Ale jak juz mi sie uda zalatwic neta w chacie, to mozesz na mnie liczyc, na cos sie na pewno przydam, chocby do newsów...
Mess with the best, die like the rest
Reputacja:
0
Pierwsza konkretna osoba. Moze wreszcie ktos odpisze? Nie wierze, ze nikt nie ma nic do powiedzenia.
Liczba postów: 29
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Tylko mówie: nie mam neta. I dlugo to jeszcze moze potrwac. Ale jak juz bede mial, to sie zgadzam. Czesc i czolem.
Mess with the best, die like the rest
Reputacja:
0
No ludzie prosze was! Ja tutaj potrzebuje tylko pare streszczen. Nie ma nikogo chetnego?
Liczba postów: 1.006
Liczba wątków: 51
Reputacja:
0
Proponuje zamiescic to ogloszenie równiez na pozostalych forach np Avalonu. Redakcja SMO z wiadomych wzgledów nie moze pomóc w stworzeniu serwisu o Marverze. Ponadto uwazam, ze to troche porywanie sie z motyka na slonce. Nie sposób wszystkiego tego ogarnac.
Reputacja:
0
Wiem, wiem. Na razie skupie sie glównie na biosach, a jak znajde wiecej osób pójdzie szybko
Reputacja:
0
Nie jest tak źle... Zglosilo sie dwóch kolesi jeden nie ma dostepu do internetu (Gridlock), a drugi juz pracuje (nie wiem czy sie zgadza na podanie xwy)
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
nie wiem czy to aktualne, ale jestem chetny.
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
jakies biosy czy streszczenia z Avengersów (Moon Knight, Iron Man ) to bardzo chetnie pomoge :D
Reputacja:
0
Oczywiscie. Mozesz napisac o kim chcesz.
A moze by tak smo poszlo w slady Avalonu i poszerzylo horyzonty?
Liczba postów: 1.148
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Ja tez wole aby SMO pozostalo strona tylko i wylacznie o Spider-Manie i tym co z nim zwiazane.
Reputacja:
0
bardziej chodzilo mi o poszerzenie horyzontów do czegos takiego jak Spider-fan.org, a Avalon podalem tylko jako przyklad strony która poszerzyla horyzonty.
Liczba postów: 1.006
Liczba wątków: 51
Reputacja:
0
Co masz na mysli, mówiac do czegos takiego jak Spiderfan.org.
Na SMO mozna powiedziec, ze zajmujemy sie tym, czym zajmuje sie Spiderfan, plus mamy wiecej dzialów, wiecej newsów i róznorakie projekty. Nie wiem, jak mialoby wygladac to poszerzenie horyzontu do Spiderfan.org
Reputacja:
0
To wejdz w dzialy "characters" i "Comics"
Liczba postów: 700
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
Wiec wedlug ciebie rozbudowanie bazy komiksów i bohaterów to poszerzanie horyzontów?