Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ankieta: Wrogiem Spider-Mana w Spider-Manie 4 powinien by?:
Ankieta jest zamknięta.
Carnage
0%
0 0%
Chameleon
0%
0 0%
Hobgoblin
0%
0 0%
Hydro-Man
0%
0 0%
Kraven
0%
0 0%
Lizard
0%
0 0%
Morbius
0%
0 0%
Morlun
0%
0 0%
Mysterio
0%
0 0%
Rhino
0%
0 0%
Scorpion
0%
0 0%
Shocker
0%
0 0%
Razem 0 głosów 0%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wróg w filmie Spider-Man 4
Ups! W takim razie to ja Cie zle zrozumilem :huh: . Sorka!

Jestem rozdarty między miłością a nienawiścią,ufnością a strachem...  Jestem częścią tego świata... a zarazem nie należę do niego. Sprowadziłeś mnie tutaj- czemu nie chcesz dać mi wyzwolenia?
                                                                    Venom
Ja bym widzial Spot'a !! I dorzucilbym jeszcze Scorpion'a i Carnage'a :D !!
Moim zdaniem 3 wrogowie w 3 czesci sa jak najbardziej na miejscu, jednak w kolejnej czesci to juz tlok... Po jakims czasie nam sie znudzi ful wrogow i bedziemy czekali na jednego pozadnego. Nie mowie, zeby juz nigdy nie zrobiono filmu z 3 przeciwnikami ale w czworce moga sie jeszcze powstrczymac. W 4 czesci powinno sie pojawic 2. Moze tez byc 1 z mocno rozwinietym watkiem.

Pomysl z Morlunem mi sie bardzo podoba. Jednak taki przeciwnik powinien miec miejsce tylko dla siebie. Z kim on sie skuma<chyba tylko z Morbiusem :lol: > Z innej strony to ciekawe polaczenie<nie trzymajac sie fabuly komiksowej oczywiscie> Mogliby np. zalozyc "kolko" wysysaczy energii zyciowej :P Ale fakt...odsuniecie do fabuly mogloby namieszac i zepsuc film. Tak jak mowi Revan.

Chetnie tez bym zobaczyl Shockera lub Hobgoblina.
Co do Carnage to troche sie boje zeby go nie spieprzyli... Zobacze jak im poszlo z Venomem. Nie chodzi o to, ze wole czerwien od czerni<oczywiscie, ze wole Venoma> ale jednak sam Carnage mi nie pasi. Jak juz to widze ich tylko w czarno czerwonym duecie.
"IF YOU ARE MY FATHER, CARNAGE...WHO'S MY MOTHER"-Toxin
Szczeze to ja osobiscie nie widze Morluna w 4 czesci filmu , Shocker lub Hobgoblim ok nie mam nic przeciwko temu. Moim zdaniem jednak w 4 czesci pojawi sie albo Lizard albo duet Venom i Carnage :D
Ja bym w 4 dal Jackala, spider-cide i doppelgangera jako major enemies. Dwaj ostani jako wynik bardziej zlozonego klonowania Petera. Oczywiscie przy klonowaniu przydalby sie Scarlet Spider... i cala masa klonów biegajacych po NY. Spider mialby mase roboty - poczawszy od uporzadkowania zycia prywatnego z klonami (moglyby niezle mu namieszac) po zycie Nowojorczyków z cala masa Spiderów, którzy raz po raz sie rozpuszczaja, a inni swiruja i staja sie Evil, az do konfrontacji Spider-man i Scarlet Spider vs Spider-Cide i Doppelganger (w niej móglby zginac Scarlet) az do ostatecznej walki z Jackalem. Oczywiscie gry psychologiczne Jackala na umysle Petera mile widziane.
Bardzo ciekawe ale jakby to zrobili to by taki plastikowy film nakrecili ze padaczka, bez urazy Nik ale za wczesnie na takie kminy. Tak jak juz mówilem, Lizard, no powiedzmy Kraven lub Carnage ewen.(chociaz z drugiej strony nie mozna przeginac, ludzie lubia symbioty ale dla dobra produkcji nie mozna 2razy tego samego dawac).
W Universum Spider-Man'a jest wiele przeciwników ale jak dla mnie to nie mozna zaczac od Green Goblina a tu nagle Morluna wstawic, a potem coś Civil War?:P
Mysle ze, moze bycLizard, Kraven, hmm i jakby sie zastanowic to Scorpion tez mógl by byc w sumie, no i Carnage tez o ile by idealnie pokazali czyste zlo jakim jest Carnage
Moze macie racje... Nie czytalem The Other i mnie strasznie Morlun ciekawi :D

PS
Propozycja Spider-Nika jest fajna ale ten film by chyba z tydzien trwal :P Tyle watkow.
Tak, dla mnie najodpowiedniejszym przeciwnikiem glównym bylby Lizard, drugoplanowy Mysterio mozna by tez wkrecic w to Kingpina.
Morluna zostawil bym na jakas 6 czesc byl by to hit ! :) Serio ale w 4 czesci jeszcze nie, a ,jesli Morlun to juz od razu smierc Spidera i odrodzenie W 5 Scorpion...czemu nie ?
Pomysl Spider-Nik'a tez jest spoko, bylo by ciekawie, ale tylko jesli zostanie to dobrze zrobionie...

Cokolwiek staje nam na drodze...
Jakiekolwiek bitwy musimy stoczy? wewn?trz siebie, zawsze mamy wybór.
Mój przyjaciel, Harry, mnie tego nauczy?.
Wybra?, aby da? z siebie wszystko.
To wybory czyni? nas tym, kim jeste?my.
I zawsze mo?emy wybra? to, co jest w?a?ciwe.
Ja bym chcial zobaczyc Hydro-Mana,Scorpiona i Lizarda

Lizard bylby najlogiczniejszy skoro w kazdej czesci pokazuja Connorsa.
No i powrót symbiota (w koncu jego fragment ma u siebie Connors),a znalazlem taki fnaart odnosnie Carnagea:
http://img266.imageshack.us/img266/6554/sp...iderman4rh7.jpg
Calkiem niezly. :)

Jestem rozdarty między miłością a nienawiścią,ufnością a strachem...  Jestem częścią tego świata... a zarazem nie należę do niego. Sprowadziłeś mnie tutaj- czemu nie chcesz dać mi wyzwolenia?
                                                                    Venom
Fajny :D
Kurde zapomnialem o symbioncie Connorsa... Od razu weselej :D
No i jak juz pisalem w innym teamcie (ale tu bedzie bardziej na miejscu) - ten fragment symbiontu jest idealny do wyhodowania z niego Carnage'a :D W koncu w komiksie tez Carnage wzial sie z jakichs eksperymentów z czarnym symbiontem, nie? Do tego Lizard i mamy czwarta czesc :)
To chyba nie byly eksperymenty<mowie o TASM> to byl chyba przypadek.
W Amazing, symbiot Carnage'a byl potomkiem symbiota Brocka, eksperymenty na krwi Petera byly robione W Ultimate i z nich wytworzyl sie Carnage.
MAJKI,Mar 25 2007, 06:21 PM napisał(a):Zapraszam do przeczytania tego newsa, dotyczy on villain'a, jaki ma pojawic sie w czwartej czesci filmu!
Jako ze za Morlunem nie przepadam, mam nadzieje, ze go nie bedzie, ja bym sie opieral na wersji, która juz ktos przedstawil, u Dr. Connorsa z kawalka symbiota rodzi sie Carnage, sam Connors staje sie Lizardem, no i dolozylbym jeszcze Gargana który najpierw bylby tak jak normalnie czlowiekiem sledzacym Parkera, pózniej Scorpionem, a gdy symbiot u Connorsa sie rozrosnie i ucieknie powstalby Venom na Scorpionie :D Tak, to by bylo cos...
Fakt byloby fajnie ale ja bym zostawil sam watek gargana...lizarda bym w to nie mieszal...
Coz a moze w 4 czesci Spider-Mana , wrogiem bedzie sinister six. To by bylo cos 6 wrogów Spidera czyli wielkie lubu dubu w NY :D. W sumie mozna by bylo stwozyc jakas ciekawa fabule moim zdaniem
Hmm... Ciekawe czy jezeli w 4 czesci bedzie Carnage to jakby mógl powstac? Czy powstanie klasycznie, (To znaczy wykluje sie z nasienia pozostawionego przez resztke Venoma.) czy tez fragment symbiotu z braku zywiciela zmieni kolor i zacznie zywic sie jakas inna subsancja? (Niby powinno byc klasycznie ale jak z Sandamana zrobili zabójce wujka Bena to nigdy nic nie wiadomo. :) )

Venom
A do wuja wracajac, to ciekawy ten watek byl. No nie ??

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości