Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ankieta: Wrogiem Spider-Mana w Spider-Manie 4 powinien by?:
Ankieta jest zamknięta.
Carnage
0%
0 0%
Chameleon
0%
0 0%
Hobgoblin
0%
0 0%
Hydro-Man
0%
0 0%
Kraven
0%
0 0%
Lizard
0%
0 0%
Morbius
0%
0 0%
Morlun
0%
0 0%
Mysterio
0%
0 0%
Rhino
0%
0 0%
Scorpion
0%
0 0%
Shocker
0%
0 0%
Razem 0 głosów 0%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wróg w filmie Spider-Man 4
' napisał(a):Felicia Hardy jako zenski odpowiednika Vultura,smiech na sali i ewidentny cios w milosników sztuki komiksowej.

Calkowicie sie z toba zgadzam Messmero. Vulturess XD Co to ma byc, ja sie pytam? <_<Smiac sie czy plakac? Ja chce Black Cat, a nie jakas kobiete-jastrzebia. Co oni mysla, ze sa oryginalni?!
Prawda,to jest wogóle absurdalne zeby kreowac nowa postac Felicie Hardy jako zenski odpowiednik Vultura.
Narazie prace nad Spider-Manem 4 zostaly wstrzymane powodem jest konflikt który sie wywiazal pomiedz rezyserem
Sami Raimi a wladzami sony pictures o postac Vultura.

Spider-Man,X-men. 

ja bym wola? carnega w końcu nie wyst?pił w spiderze 3 więc powinien w 4
wiecie kiedy stracił?m czarny kostium spidera jak przeszedł on na ....... tego co był venomem to mi sie az płakać chciało ze stałem sie spowrotem słabym pajączkiem
lizarda lepiej nie bo jak gra?em to miałem juz do?c chodzenia po kanałach
Ogl?dałem film na youtubie a raczej wywiad z którego wynika , że będzie to lizard.
Taa ? Ciekawe. Może podaj ten link, hmm ?
No właśnie,te? bardzo ch?tnie to zobacz?.
http://www.youtube.com/watch?v=I7_nyGYP44E&feature=fvw o to i on.
To jest przecież nieaktualne . To jest z 2007 roku.
Wielkiej mocy towarzyszy wielka odpowiedzialność (Ben Parker) Sprzedam Destroyer (Marvel Kolekcja Figurek)  Info na PRIV
W dodatku Raimi nie nakr?ci już czwartej części, a szkoda ch?tnie bym zobaczyć Malkovicha w roli S?pa.
Szkoda że Raimi nie zrealizować dalszego planu jeżeli chodzi o nakr?cenie Spider-Mana 4 i zgadzam się z przedmówc? ze wielka szkoda że niezobaczymy tak wielkiego aktora w takiej kreacji jakim jest John Malkovich.

Spider-Man,X-men. 

Też mi szkoda 4 części i teraz zacznę Reboota robił... Kr?ci? od nować Nie wiem czy to dobry pomysł... No ale fajnie by było zobaczyć inne losy Petera:P
"Mwhahahaha, Spidey Freak-Ass!                                         
We Know your Weakness,
our Rocket sauce!
We rock the casbah,
and blow your mind!
We will defeat you,
for all mankind!
You Hold the scepter,
we hold the key
You are the devil,
we are the D!"

Skocz do: