Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marvel-gry Java
Znacie jakies komórkowe gierki oparte na komiksach Marvela? Ja gralem ostatnio w Ultimate Spider-Man , calkiem fajna platformówka i X-Men 2 Legends kiepska gierka.
Odpowiedz
Tak, Hulk, X-men 2.
Imperial Stormtroopers don't die, they can only go to hell and regroup.

www.nerdwars.blog.com

Ca
Odpowiedz
przypuszczam, iz bedzie sie mozna spodziewac w najblizszym czasie komorkowej egranizacji trzeciego filmu...
Odpowiedz
A ja bym chcial was poprosic o jakis link, skad moznaby bylo sciagnac na kompa Ultimate Spider-Man, a potem z kompa kablem na telefon.
Odpowiedz
Juz widzialem Spider-Man 3 the mobile game w gazecie z programem.
Swoja droga lepeij jakby te gry robil Gameloft.
Imperial Stormtroopers don't die, they can only go to hell and regroup.

www.nerdwars.blog.com

Ca
Odpowiedz
http://www.jamba.pl/jcw/goto/gry/komorkowe...834984851183617

mozna sciagnac... sprobuje ktos?
Odpowiedz
Po pierwsze: Dzieki ;)
Po drugie: Nie spróbuje. Dlaczegoś ( Patrz, " Punkt " nastepny )
Po trzecie: Zdzieraja kase z ludzi, a na screen'ach wydaje sie to byc gównem.
Po czwarte: Jakby ktos to wstawil wczesniej, to MOZE bym sie skusil, bo mialbym wiecej kasy na koncie w komórce, a teraz mam lekko ponad 10 zl tylko wiec nie chce tracic :P.
Odpowiedz
a ja wlasnie sciagam tego spiderka i opowiem wam jakie mam wrazenia jak troche se pogram
upewnij sie czy nikogo niema w domu
Odpowiedz
Fisher,Apr 24 2007, 08:05 PM napisał(a):Po drugie: Nie spróbuje. Dlaczegoś ( Patrz, " Punkt " nastepny )
Po trzecie: Zdzieraja kase z ludzi, a na screen'ach wydaje sie to byc gównem.
wlasnie dlatego, pytam kto sciagnie a nie robie tego sam ;p ale jak powiedziecie, ze fajna giera, to na pewno sie nia zainteresuje
Odpowiedz
A ja poczekam, az uzupelnie konto na komie, bo teraz mi troche szkoda kasy :P :D !!
Odpowiedz
Pogralem w ta gierke i wiem ze komki nie mam najlepszej, ale wydaje sie ee jest nawet niezle graficznie lecz grywalnosc zerowa i gdybym wiedzial ze to taka gra nie sciagal bym jej trudno sie mówi.

Ps.zas fajne sztuczki mozna robic mozn strzelac pajeczymi kulami no nawet nawet przejdzie
Odpowiedz
No to jednak chyba dobrze, ze jej nie sciagnalem. No i raczej jej nie sciagne :P :D !!
Odpowiedz
Ja sobie zaczekam az w dobrze mi znanych serwisach z "legalnymi" itemami na komórki bedzie sm3, a wtedy sobie sciagne B)
Odpowiedz
A ta gieka Spider-Man 3 jest platformówka czy bijatyka , a moze polega wylacznie na chodzeniu i sieciowaniu przeciwników>
Odpowiedz
Czy ktos móglby powiedziec mi czy sa jakies gry komiksowe na modele LG?
Odpowiedz
saito,Apr 25 2007, 03:04 PM napisał(a):A ta gieka Spider-Man 3 jest platformówka czy bijatyka , a moze polega wylacznie na chodzeniu i sieciowaniu przeciwników>
Ta gra jest platformówka ale mozna uzywac sieci i bic przeiwników
Odpowiedz
Mnie ta gierka przypadla do gustu lepsza byla niz Ultimate Spider-Man
Odpowiedz
zl_uu,Apr 18 2007, 07:43 PM napisał(a):przypuszczam, iz bedzie sie mozna spodziewac w najblizszym czasie komorkowej egranizacji trzeciego filmu...
juz jest
saito,Apr 18 2007, 01:40 PM napisał(a):Znacie jakies komórkowe gierki oparte na komiksach Marvela? Ja gralem ostatnio w Ultimate Spider-Man , calkiem fajna platformówka i X-Men 2 Legends kiepska gierka.
Fantastic Four,Ghost Rider
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości