Czyli jak wyobrazacie sobie przebieg akcji i watków w spider-man 4. Ja na razie sie wstrzymuje.

Wystąpiły następujące problemy: | ||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
|
Wasza wizja Spider-Mana 4.
|
Czyli jak wyobrazacie sobie przebieg akcji i watków w spider-man 4. Ja na razie sie wstrzymuje.
![]()
08.05.2007 , 08:39
Ja na otwarcie filmu dalbym walke Spidera z Rhino (skad sie pojawil narazie niewazne).
Nastepnie rozwinal bym watek Connorsa. W NY pojawilby sie Lizard. Pierwsze próby pochwycenia go przez Spidera okazalyby sie nieudane. W miescie pojawia sie wiec ktos inny dla którego Lizard to wyzwanie - Kraven. Nastepnie walka Kraven - Lizard, z ktorej Kraven wychodzi zwyciesko. Potem walka Kraven - Spider. W miedzyczasie Jonah Jameson finansuje stworzenie Scorpiona (okazuje sie , ze Rhino tez on finansowal). Walka Spider-Scorpion. Film konczy sie slubem Petera i MJ. Tak bym to widzial w skrócie.
08.05.2007 , 15:51
seba,May 8 2007, 08:39 AM napisał(a):Ja na otwarcie filmu dalbym walke Spidera z Rhino (skad sie pojawil narazie niewazne).Chyba przesadziles ten film trwal by z 5 godzin.Ja to widze inaczej na poczatek rozwiniecie z lizardem czyli eksperymenty Connorsa potem moment z czarnym symbiotem ciagnacym sie po uliczce i zostawiajacym za soba nasienie nastepnei ukazaniecasedyego ktory nie zauwazyl nowego symbiota i wdepnal w niego niechcac mu sie zdejmowac tego z buta idzie dalej gdy jest w domu symbiot na niego wchodzi i powstaje carnage. Ale oczywiscie jeszcze przedtem pokazanie szalenstwa Casedyego. Narazie taka jest moja wizja.
upewnij sie czy nikogo niema w domu
08.05.2007 , 16:51
Tez bym zapoczatkowal film walka Spidera z wrogiem takim jak Rhino<po prostu pojawia sie i znika>.
Jamison znowu obsmarowuje Spider-mana. Peter sie wcieka i jako alter ego troszke mu nagadal. W tym czasie znowu pojawia sie Rhiono. Pajak wyrusza na spotkanie z wrogiem a Jamison przypomina sobie, ze czytal w jakiejs gazecie o tym profesorze od mutacji. Ubiera sie i tajemniczo znika. Przychodzi do laboratorium i gada z profesorkiem. Podsuwa mu Gargana i mowi o swoim pomysle. Dalej jak w komiksie...<w caly eksperyment sa wplontane sceny wali Spdier vs. Rhino> Nagle na pole bitwy wpada wsciekly, juz zbuntowany Scorpion. Pokonuje Rhino i zabiera sie za Pajaka. Peter przegrywa. W tym samym czasie widzimy laboratorium Connorsa. Probowka, w ktorej znajduje sie symbiont. Na scianie za probowka widzimy cien przemiany Connorsa w Lizarda i krzyki. Symbiontowi udaje sie uciec. W kanalach grasuje "bestia" Peter to sprawdza i natrafia na Lizarda... Odbywa sie walka. Potem walka przenosi sie na powierzchnie. Lizard slabnie. Scorpion przybywa, odpycha Petera<traci przytomnosc> i tak oklada Jaszczura, ze ten sie zamienia w Connorsa. Peter odzyskuje swiadomosc i jak sie dowiaduje, ze to Connors, wpada w zlosc. Pokonuje Gargana lecz ten ucieka. Potem mamy scene jak w jakims zaulku czarny symbiont zostawia nasienie a sam spelza do kanalów i zlatuje prosto na krywajacego sie tam Gargana. Powstaje kolejny Venom. Natomiast w nasienie przypatkiem ktos wtepnal. Oczywiscie nie zabraknie scen milosnych itd.tylko ja nie mam do tego glowy.
"IF YOU ARE MY FATHER, CARNAGE...WHO'S MY MOTHER"-Toxin
08.05.2007 , 18:13
Wizja deadpoola92 jest bardzo podobna do mojej tyle,ze ja ograniczylbym sceny z Rhino(a moze nawet usunal)
![]() Jestem rozdarty między miłością a nienawiścią,ufnością a strachem... Jestem częścią tego świata... a zarazem nie należę do niego. Sprowadziłeś mnie tutaj- czemu nie chcesz dać mi wyzwolenia? Venom Cytat:Chyba przesadziles ten film trwal by z 5 godzin. Bez przesady - mamy tylko o 1 przeciwnika wiecej niz w 3 czesci, a dla Rhino przeznaczylbym jedynie 5-7 pierwszych minut filmu. Skorpion tez nie musialby byc szczegolnie "poglebiony", ot, zwykly najemnik Jamesona.
11.05.2007 , 10:03
Z tego co wynika w TYM NEWSIE moja wersja najbardziej pasuje a mi tak sie podoba i jestem na taak.
upewnij sie czy nikogo niema w domu
11.05.2007 , 18:40
zefir_93,May 11 2007, 10:03 AM napisał(a):Z tego co wynika w TYM NEWSIE moja wersja najbardziej pasuje a mi tak sie podoba i jestem na taak.jestem za!
DC MULTIVERSE: http://www.dccomics.com.pl/
12.05.2007 , 06:25
Macie calkiem ciekawe pomysly ale zapomnieliscie o 1 waznej rzeczy:
Scorpion pojawil sie w grze "Spider-man:the movie" i zostal pokonany. Wiec studio niemoze dopiero teraz w 4 czesci zrobic scorpiona bo ta gra niemiala by sensu. To samo z Rihno który pokazuje sie w "spider-man 2: the game". Studio musialo miec jakis kontakt z producentem gry i powiedziec jakie ma plany odnosnie przeciwników. Jak by to wygladalo kiedy w 1 czesci gry spotkalibysmy Carnage'a a on wystepuje dopiero powiedzmy w 4 filmie? ![]() Wysy?am zaproszenia na Lockerz.com gdzie mo?esz zgarn?? cenne nagrody (PS3, WII, PSP, IPOD'y i inne) ! W celu jego uzyskania wy?lij mi wiadomo?? na mój email korga.m@interia.pl
12.05.2007 , 08:17
A kogo obchodzi jakas gra? Ona jest dodatkiem do filmów a nie na odwrót.
A poza tym gdy tworzony byl pierwszy film i gra raczej nikt nie myslal o jej czwartej odslonie i przeciwnikach, których tam umieszcza.
12.05.2007 , 23:03
NIE NIE NIE!!! Zadnego Rhino i Scorpiona! Oni kompletnie nie pasuja do filmu! Wyszlo by z tego znowu Power Rangers! Tak jak jest napisane w newsie, Carnage i Lizard - to sa przeciwnicy których z checia bym zobaczyl na duzym ekranie!
Zgadzam sie z Qubasem, Scorpion nie bardzo pasuje, a Rhino to najbardziej tandetny przeciwnik Spidera.
Carnage by byl git, ale musza pokazac ze to zlo wcielone, bezwzgledne i szalone. Co do Lizarda to jednak 1 mnie zastanawia, skoro w grze SM3 jest juz Lizard to troszke dziwne ze do SM4 go chca wsadzic, lecz jesli go wsadza narzekac nie bede:D Tak czy siak, PRECZ z K0MUNA, Rhinem i Morlunem!!!
12.05.2007 , 23:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.05.2007 , 23:39 przez Scarlet Spider.)
QbaS,May 12 2007, 11:03 PM napisał(a):Wyszlo by z tego znowu Power Rangers!Power Rangers coz pamietam ten serial a zwlaszcza ta postac http://www.youtube.com/watch?v=WifBsN2zyas Cytat:Rhino to najbardziej tandetny przeciwnik Spidera Znam bardziej tandetnego np Hammerhead :lol:
13.05.2007 , 01:02
Mysle ze Sam (czy tez ewentualnie inny rezyser który sie za S4 wezmie) powinien zmniejszyc ilosc villainów w porównaniu do S3. Najlepsi byliby chyba Carnage i Lizard, ew. Kraven. Moja wizja jest taka:
Minelo troche czasu od wydarzen z S3, okolo roku. Peter i MJ staraja sie odbudowac swój zwiazek, w duzym stopniu im sie to udaje. MJ jest w ostatnim miesiacu ciazy, a wkrótce planowany jest slub. Connors prowadzi swoje badania. Pierwszy raz pokazuje sie Cletus Kasady, najlepiej w scenie jakiegos brutalnego morderstwa. Szybko lapie go policja (albo jeszcze lepiej kpt. Stacy) i wsadza do wariatkowa. Connors wypróbowuje na sobie serum i przeistacza sie w Lizarda. Jako bestia traci nad soba kontrole i demoluje swoje laboratorium, symbiot wydostaje sie dzieki temu na wolnosc. Lizard ucieka do kanalów i roztacza nad miastem cien strachu. Serum jest jednak eksperymentalne i od czasu do czasu Connors odzyskuje zmysly, a nawet czesciowo ludzka postac. Potem jak w komiksach osobowosc Lizarda przejmuje nad nim kontrole i postanawia pozamieniac takze innych ludzi w jaszczury. Zaczyna prace nad nowym serum (czy aparatura, nie pamietam). Musi jednak najpierw zdobyc specyfiki i swoje stare notatki, w tym celu atakuje uniwerek. Tam dochodzi do pierwszej walki ze Spiderem, Parker przegrywa, bo wiedzac ze to Connors jest Lizardem i zdajac sobie sprawe z faktu, ze nie panuje on nad soba, walczy tak aby go nie skrzywdzic. MJ rodzi synka, przez moment oboje z Peterem sa szczesliwi. W tym czasie Kasady ucieka z Asylum i przypadkiem laczy sie z nasieniem symbiota (stary, powiedzmy, umiera z braku nosiciela). Powstaje w ten sposób Carnage, który zaczyna swoja dzialalnosc od zemsty na policji. W czasie ataku na posterunek (gdzie obecna jest Gwen) toczy pierwsza walke ze Spiderem, który ponosi ciezka porazke. Carnage na oczach jego i Gwen zabija kpt. Stacy. Gwen obwinia o smierc ojca Spidermana. Peter po drugiej z rzedu porazce zaczyna tracic wiare we wlasne sily, tymczasem MJ jest zajeta dzieckiem i nie ma dla niego zbyt wiele czasu. JJ pastwi sie nad Spiderem w Bugle tytulami w rodzaju "Spidey znowu przegral". Connors pracuje tymczasem w podziemnej kryjówce, potrzebuje królika doswiadczalnego, aby wypróbowac swoje nowe permanentne serum (albo aparature), wiec wychodzi na powierzchnie by sobie go znalezc. Porywa Gwen, dochodzi do drugiej konfrontacji ze Spiderem (w kanalach), tym razem Parker zwycieza dzieki wykorzystaniu slabosci Lizarda, jaka sa niskie temperatury. Aplikuje mu serum wlasnej roboty sporzadzone na podstawie notatek Connorsa i przywraca ludzka postac. W tym czasie Carnage prowadzi w Nowym Jorku kampanie chaosu i zniszczenia, zmuszajac tym samym Spidermana do stawienia mu czola. Tocza druga walke (koniecznie w publicznym miejscu, najlepiej na ruchliwej ulicy), której swiadkiem jest MJ. Carnege z latwoscia pokonuje Parkera, niemal go zabijajac. MJ próbuje stanac w obronie Petera, ale Carnage usmierca ja w okrutny sposób. Slaby i niezdolny do walki Spiderman z wielkim trudem ucieka, oplakujac smierc ukochanej. Zaczyna zalowac, ze w ogóle stal sie bohaterem. Postanawia za wszelka cene zniszczyc Carnage'a. Wiedzac jednak, ze sam nie da mu rady, udaje sie do Connorsa. Prosi go o to, aby ponownie przeistoczyl sie w Lizarda i pomógl mu pokonac wroga. Connors odmawia. Spiderman rusza samotnie walczyc z Carnagem. Po raz trzeci przegrywa, w ostatniej chwili przybywa mu z odsiecza Lizard, który po namysle i rozmowie z zona zmienil zdanie. Wspólnie po morderczej walce niszcza Carnage'a, Lizard albo ginie w walce, albo zostaje po niej ponownie uleczony. Odbywa sie pogrzeb MJ. Ciocia May pomaga Peterowi w wychowaniu syna, w tych trudnych chwilach jest przy nim takze Gwen i wkrótce zblizaja sie coraz bardziej. Ze wzgledu na dobro swoich najblizszych Peter postanawia raz na zawsze skonczyc z byciem Spidermanem. To tyle, troche sie rozpisalem, ale taki film chcialbym zobaczyc. Oczywiscie moje zakonczenie nie oznacza, ze zamknalbym w ten sposób droge do czesci 5, moglaby sie ona rozgrywac, kiedy syn Petera ma juz kilka lat, a jego ojciec zmuszony jest znów zalozyc kostium i stawic czola jakiemus nowemu zagrozeniu.
13.05.2007 , 09:08
Calkiem niezla historia, ale ja bym raczej MJ nie zabijal ;]
13.05.2007 , 10:01
niezle, niezle, ale strasznie drastyczne i odmieniajace zycie Parkera na zawsze... komiksowi fani mogliby zarzucic Ci niewielkie podobienstwo do komiksu. Ale lepsze to niz denne pomysly z wstawieniem Scorpiona- spójrzmy prawdzie w oczy- czy JJ i Scorpion sa az tak smiertelnie zlymi wrogami. Pozatym JJ w filmie jest po to aby smieszyc, a nie siac zemste porównywalna do nienawisci Venoma. Jak na filmowe realia to za malo, mimo ze bajka i komiks przyjely te postac (Scorpiona) bez zgrzytów... Oto moja wizja Spider-mana 4, jaka bym najnajnajnajbardziej chcialbym zobaczyc...
Przypuszczamy, ze Venom zyje... i zostawiamy w spokoju Gwen. 1.Spider-man wkracza do akcji. Terrorysci napadli na sierociniec. jednak przed wyruszeniem pajaka, okazuje sie ze sytuacja jest opanowana przez sprzatacza-zakladnika... niejakiego Cletusa Kasady... 2.Teraz widzimy cale zdarzenie z oczu Kasady'ego... Cletus widzi, jak terrorysci sieja postrach w oczach dzieci. Kasady patrzy na mordy z fascynacja... W jednej chwili chwyta za nóz i zarzyna wrogów... 3.Venom na moscie brooklynskim. (Zakladajac, ze nie zginal w 3) Nie moze opanowac symbionta. Ten przybiera coraz to rózniejsze formy. Na kostiumie Eddie'go mozemy zauwazyc czerwonawy odcien. Symbiont ewoluuje. Brock stwierdza, ze tylko smierc pajaka moze powstrzymac ten ból. Eddie zbiera mysli, gdy jakas kobieta zostaje napadnieta. Venom pomaga jej i przysiega nie zabijac niewinnych... 4.Peter boi sie ataku Venoma na jego rodzine. Parker rozpoczyna dorywcza prace w Fundacji Hardy, poznajac wlascicielke- Felicie. Peter wraca do domu, slyszac, ze ciotka May choruje. Wchodzi do domku na Quenns i widzi.... Eddie'go rozmawiajacego z May! Peter wyprowadza go i mówi, gdzie i kiedy sie spotkaja, by walczyc... Brock przysiega, ze nie skrzywdzi rodziny Parkera. Nagle Eddie dostaje ataku i nie panuje nad symbiontem. Peter moze mu pomóc, ale Venom gardzi nim! 5.Cletus sprzata dalej w tym samym sierocincu, wspominajac, przeszlosc tu spedzona... Podchodzi do niego mala dziewczynka. Prowadzi ona Kasady'ego do swojego pokoju i bawia sie zabawkami... w smierc i walke. Nagla mysl przychodzi do glowy Cletusa... 6.Peter i MJ...bla bla bla... Peter spotyka Felicie w pracy. Kobieta stotnie go podrywa i wymusza na nim spotanie- zje obiad razem z nim, MJ i swoim chlopakiem. okolo godziny 12 spotykaja sie w restauracji. Felicia emanuje seksownoscia i czesto okazuje "milosc" swoja i jej chlopaka. Na ulicy trwa parada. Nagle do szyby restauracji podchodzi Brock. Peter wychodzi by z nim porozmawiac. MJ zle sie czuje w towarzystwie takiej pary... Eddie mówi, ze z symbiontem dzieje sie cos zlego... i ze Eddie nie potrafi nad tym zapanowac... Peter obiecuje pomoc, ale dla Brocka moze pomóc tylko Parkera... mózg! 7.Spider-man i Venom walcza posród parady. Ludzie mysla, ze bohaterowie to atrakcja. MJ, Felicia i Flash zauwazaja bohaterów. Wychodza na ulice i ogladaja walke. MJ prawie sika ze strachu, chociaz tego nie okazuje. Flash dopinguje pajaka, a Felicia obserwuje z pozadaniem... Venom pokonuje Parkera. MJ biegnie w ich kierunku, ale Spider w ostatnim tchnieniu zwiazuje jej nogi, tak ze ta pada. Venom jest gotowy by zabic. Jednak nagle krzyczy dziecko. Eddie ryzykuje zycie skaczac w plomienie by je uratowac (lejdego Venom!). Oslabiony przez ogien Brock podchodzi do Parkera... Symbiont czuje, ze umiera. Wydaje ostatnie tchnienie. Eddie wypluwa szkarlatna kaluze krwi... nie, nie krwi... Kaluza podpelza do Petera i dotyka jego palca. Naraz Parker sie budzi z przerazeniem odskakuje od nowego symbionta. Eddie pada pokonany, a kaluza znika w kanalach. Spider obwiazuje Venoma. Przestepca opiekuje sie policja... 8.Cletus wychodzi z pokoju dziewczynki. Jest nagi. Pozostawia za soba krwawe slady. Pzrez krótka chwile widzimy zmaltretowana dziewczynke. Kasady idzie dalej. Drugi ulamek sekundy przedstawia nam dwoje zabitych dzieci. Kasady zaczyna sie smiac. Troje. Zatrzymuje sie. Czworo. Rozcina sobie zyle. Piecioro. Wlasna krwia pisze na scianie litery... wychowawczyni dzieci. C. Dyrektor osrodka. A. Pani Kingsley- kucharka. R. Mala Cessie-pierwsza dziewczynka. N. Urwis Tim. Nie bedzie maly skur... lepszy od innych. A. Rozesmiana Carla. G. jedno dziecko ukrywa sie w toalecie.E. Kasady otwiera drzwi... i mówi, ze nie ma prawa na swiecie... 9.Peter cieszy sie zyciem. Jego najgorszy wróg nie zginal, tylko trafil za kratki. To nowosc jak dla pajaka. Wszystko mu sie uklada. Z zona wychodzi do ...bl bla bla... W nocy na patrolu spotyka bialowlosa dziewczyne. Black Cat stara sie go uwiezc. Ktos obrabowuje bank! Bohaterowie wraczaja do akcji. Cat walczy nieumiejetnie i Peter musi ja uratowac, dajac opryszkom droge ucieczki. Black dziekuje mu pocalunkiem... spoko spoko, na razie w maske... Parker dostaje informacje, ze ktos przetrzymuje dzieci w sierocincu. Spider-man przybywa na miejsce. Policjanci daja mu tasme, na której Cletus ponagrywal czesc swoich mordów i ofiary. Peetr nie wytrzymuje i wskakuje do budynku. Tlucze niemilosiernie Cletusa. Pozwala go zabrac policji. Kasady zabil 10 osób- 8 dzieci... 10.Eddie chodzi do psychologa. Opowiada o tym, jak wspaniale jest miec kostium na sobie. Kiedy wraca okazuje sie, ze ma wspóllokatora... Cletusa! mezczyzna przedstawia m swoje poglady na zycie. Eddie ma to gdzies. W nocy Kasady cierpi z braku krwi na swoich rekach. Zbliza sie do Brocka, ale dostaje niezlego lupnia i juz wiecej nie zaczepia Eddiego... Kasady odwiedza psychologa. nie slyszymy rozmowy, ale po jakims kwadransie lekarz wybiega z krzykiem, mówiac, ze tego potwora nalezaloby zabic. 11.Parker nie moze zapomniec krótkiego dotyku nowego symbionta. Kostium Venoma dawal mu sile i odwage, ale ten jest inny... daje szalenstwo i chaos. Peter wzdryga sie i wraca do MJ. Bla bla bla... W pracy spotyka Felicie. Zauwaza, ze dziewczyna nie jest juz nim zainteresowana i jest dziwnie podobna do Black Cat... cos takiego... Chlopak próbuje sledzic kobiete, ale nistety... 12.Eddie pyta Cletusa, czym morderca tak przestraszyl psychologa. Kasady zaczyna tak samo opowiadac o swoich ofiarach i racjach. Znowu dostaje w pier... w czambul! 13.Spider-man w nocy na prózno szuka Black Cat. Jakis terrorysta napadl na ambasade Gwatemalii! Parkerro rusza do akcji. okazuje sie, ze to Schocker. Przestepca zwala sciane na naszego scianolaza. Od pewnej smierci pajaka ratuje Black Cat pokonujac opryszka. kobieta chce podziekowania w formie zdjecia maski. Wiadomo co mówi Peter i sie rozstaja. 14.Eddie'go odwiedza dziewczyna, której dziecko uratowal na paradzie. Ona widzi w nim bohatera. Brock uznaje przed psychologiem, ze zycie bez symbionta tez moze byc piekne. Nastepnego dnia slyszy werdykt sadu- smierc. Pierwsza egzekucja w stanie Nowy Jork (a co mi tam- troche Prison Break'a). W nocy modli sie... jego lkania slyszy demon... Eddie odrzuca obcego symbionta. na smutki najlepszy jest smak wód... znaczy inny partner. Tak tez szkarlatna maz narzuca sie Cletusowi. Kasady z nowa moca ucieka i oglasza sie swiatu jako Carnage! 15.Rzeznia w miescie szybko dociera do Parkera i Spider-man rusza do akcji. Carnage jest nie do pokonania, nawet dla niego i Black Cat. Carnage rozszarpuje jakiegos mezczyzne na oczach Parkera. Mimo zacieklosci i zdenerwowania Peter ledwo uchodzi z zyciem. 16.W domu, Parker obwinia sie za smierc tylu osób. Carnage zaszywa sie gdzies. Peter idzie porozmawiac z Eddie'm. Dowiaduje sie o wyroku. Jest mu przykro. Brock opowiada, ze moze czuc co wyczynia nowy symbiont. Kazda smierc jest dla Kasady'ego radoscia, a dla niego ciosem. Parker wie, ze potrzebuje pomocy. Eddie ubolewa nad smiercia tak wielu osób... Petro podejmuje decyzje... 17.Spider-man przeszukuje miejsce walki Venoma. Skupia sie i udaje mu sie odtworzyc psychiczna wiez z symbiontem. Parker przyjmuje istote do swojego ciala... Walczac z pokusami, SPider dociera do wiezienia... 18.Final battle- Carnage masakruje wojsko i policje. Nagle zjawia sie Spider-man i Venom. Wszyscy walcza. Pózniej dolacza równiez Black Cat. Peter zostaje wyeliminowany z Felicia. Symbonty walcza i po paru dowodach swojej bohaterskosci, co robi Venom? Poswieca sie, zabijajac Carnage'a... 19.Epilog- Felicia zostaje sparalizowana, wiec jej kariera strip... znaczy Czarnej kotki dobiega konca. Peter i Mj bla bla bla... jakis komentarz?
Are you lost, In your lies?
Do you tell yourself, I don't realize? Your crusade's a disguise. You replaced freedom with fear, You trade money for lives.
13.05.2007 , 11:29
No masz talent( PS-dlugie troche) Ale pewnie sie nie spelni bo Venom prawdopobonie zginal... <_<
![]()
13.05.2007 , 13:47
Cannibalu Twoja historia jest bardzo interesujaca, ale ma jeden slaby punkt, mianowicie w 4 czesci na 101% nie bedzie Venoma.
To juz przesadzone, wiec skupmy sie lepiej na spekulowaniu o mozliwych do realizacji wizjach. W dalszym ciagu sadze, ze aby 4 czesc miala wypalic, to musi zginac ktos bliski Peterowi (jak Gwen), najlepsza do tego jest jak dla mnie MJ, bo jej watku nijak juz sie nie da ciekawie poprowadzic, a Gwen dopiero weszla na ekran, zreszta moim zdaniem nieprzypadkowo byla pokazana w jednym z ostatnich ujec S3, to sygnal od Sama, ze mozemy sie jej spodziewac w czwórce.
13.05.2007 , 17:20
Arthur,May 13 2007, 01:47 PM napisał(a):Cannibalu Twoja historia jest bardzo interesujaca, ale ma jeden slaby punkt, mianowicie w 4 czesci na 101% nie bedzie Venoma.Tak Gwen...zauwazyliscie ze jak Gwen bedzie w czwórce, i carnge, to moze byc tak jak w ultimate, ze on ja zabije? ![]()
13.05.2007 , 17:33
O ile Carnage bedzie...
"IF YOU ARE MY FATHER, CARNAGE...WHO'S MY MOTHER"-Toxin
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|