Liczba postów: 172
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Sluchajcie , znalazlem na YOUTUBE.COM kilka fajnych trilerów ze SM4 po angielsku . Dopiero ucze sie tego jezyka ale chyba rodzice Petera beda zyli . Jest w tych trilerach troche z poprzednich czesci , ale to drobiazg .
http://www.youtube.com/watch?v=GNQxM_wyQwU&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=IvHUmo8dxDw&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=ylNY152C9ls...related&search= nie wiem czy brac pod uwage ten triler .
No matter what I do no matter how hard i try the ones I love will always be the ones who pay.
Whaterver live holds in store for me I will never forget these words: "With great power comes great responsibility." This is my gift. My curse. Who am I? I'm Spider-man.
Spider-man
Liczba postów: 14
Reputacja:
0
Przeciez to sa filmiki stworzone przez fanów... nie mów, ze dales sie na to nabrac? Scena, podczas której jest mowa o "rodzicach" zostala wycieta z calkiem innego filmu w którym równiez gral Tobey Maquire.
Liczba postów: 759
Liczba wątków: 17
Reputacja:
0
black cat
wiem,fanowskie :D
Liczba postów: 1.148
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Leee. Lipa. Mogli juz sie bardziej postarac. Przeciez Black Cat ma ten... potencjal.
Liczba postów: 808
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Wookie3e,May 26 2007, 05:45 PM napisał(a):Leee. Lipa. Mogli juz sie bardziej postarac. Przeciez Blac Cat ma ten... potencjal. Ladnie to ujales... :lol:
Liczba postów: 1.110
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Saint.Goku,May 26 2007, 05:02 PM napisał(a):nie mów, ze dales sie na to nabrac? n00by wszystko kupia...
Reputacja:
0
Menelozo,May 26 2007, 02:25 PM napisał(a):Sluchajcie , znalazlem na YOUTUBE.COM kilka fajnych trilerów ze SM4 po angielsku . Dopiero ucze sie tego jezyka ale chyba rodzice Petera beda zyli . Jest w tych trilerach troche z poprzednich czesci , ale to drobiazg .
http://www.youtube.com/watch?v=GNQxM_wyQwU&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=IvHUmo8dxDw&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=ylNY152C9ls...related&search= nie wiem czy brac pod uwage ten triler . Buahahaahah. Ten ostatni koniecznie musisz brac pod uwage. Peter zabija ciotke May. :lol:
Z tych wypocin tylko ten pierwszy jest w miare niezle zrobiony chciaz zabawnie sie oglada stworka z Hellboya w Spider-Manie. ;)
Reputacja:
0
n00b...te filmiki...w nich sceny nawet dobrze wyciete nie sa! Nie wiem jak sie na to nabrales... :lol:
Liczba postów: 172
Reputacja:
0
No dobra , zamknijmy tan temat . Ja tak myslalem ,ze Peter'owi zawsze w jakiejs czesci cos jest .
- SM1 dostaje moc pajaka,
-SM2 chwilami traci ta moc ,
- SM3 staje sie zly ,
A w SM4 mogly by mu wyrosnac jeszcze dwie rece i na koniec zmienil by sie w wielkiego potwora . :D
No matter what I do no matter how hard i try the ones I love will always be the ones who pay.
Whaterver live holds in store for me I will never forget these words: "With great power comes great responsibility." This is my gift. My curse. Who am I? I'm Spider-man.
Spider-man
Reputacja:
0
Menelozo,May 29 2007, 05:23 AM napisał(a):No dobra , zamknijmy tan temat . Ja tak myslalem ,ze Peter'owi zawsze w jakiejs czesci cos jest .
- SM1 dostaje moc pajaka,
-SM2 chwilami traci ta moc ,
- SM3 staje sie zly ,
A w SM4 mogly by mu wyrosnac jeszcze dwie rece i na koniec zmienil by sie w wielkiego potwora . :D O matko...lepszych pomyslów nie maszą Np. Spidey o malo co nie przekroczyl granicy( prawie kogos zabil), wpada w depresje i zastanawia sie czy on tez nie jest "zly"( cos jak w dardevilu)
Liczba postów: 174
Reputacja:
0
Revan,May 12 2007, 11:18 PM napisał(a):Zgadzam sie z Qubasem, Scorpion nie bardzo pasuje, a Rhino to najbardziej tandetny przeciwnik Spidera.
Carnage by byl git, ale musza pokazac ze to zlo wcielone, bezwzgledne i szalone. Co do Lizarda to jednak 1 mnie zastanawia, skoro w grze SM3 jest juz Lizard to troszke dziwne ze do SM4 go chca wsadzic, lecz jesli go wsadza narzekac nie bede:D
Tak czy siak, PRECZ z K0MUNA, Rhinem i Morlunem!!! Rymnelo Ci sie, ale teraz do rzeczy. OBY NIE BYLO TAK JAK Z VENOM'EM !! Tzn., ze pokazali go przez 30-45 min. i znika z ekranów. Ma sie narodzic na poczatku i ma byc raz Carnage i raz koles. Kapujecie, o co mi chodzi ?? :P
Liczba postów: 23
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Ja jednak bede sie upieral przy Mysterio. Jest oryginalny, bedzie sie mozna bedzie pobawic efektami specjalnymi, wiekszosc laików takze zapamieta go na dlugo. A Carnage ? Juz to widze ''Carnage ? Co ? A, to ten taki czarny ? Nie ? A, ten czerwony wychudzony ? :D

Moim sprzymierze?cem jest Moc i pot??nym sprzymierze?cem ona jest... - Yoda 3 ABY
Pot?ga! Nieograniczona moc! - Palpatine
Haaajja ! Kubaolsakldjalkwiodha ! Kaboom ! - sens ?ycia wed?ug Galapagos...
http://s4.bitefight.pl/c.php?uid=110594
[COLOR=red]B?agam Was ! kliknijcie w ten link !
Liczba postów: 747
Reputacja:
0
a ja zmienilem zdanie... najlepsze filmy byly gdy Spidey walczyl z jednym przeciwnikiem takze w 4 faktycznie sam Lizard + wspomnienie cos o samodzielnie rozwijajacym sie symbiocie (ktory ucieka podczas ostatniej walki) byloby dobre i otworzylo by prosta droge do 5 :)
Reputacja:
0
Ludzie! Ale mi glupi pomysl do lba wpadl! Mianowicie:
-Lizard uwalnia symbiot, porywa Casadiego i tworzy Carange, by ten zajal sie spiderem, podczas gdy ten zrealizuje swój plan...
Glupie, nie?
Liczba postów: 379
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Reputacja:
0
Darth Destruktor,Jun 2 2007, 07:36 PM napisał(a):Ludzie! Ale mi glupi pomysl do lba wpadl! Mianowicie:
-Lizard uwalnia symbiot, porywa Casadiego i tworzy Carange, by ten zajal sie spiderem, podczas gdy ten zrealizuje swój plan...
Glupie, nie? No.
Skoro uwazasz, ze to glupie to po co to piszesz? Szukasz potwierdzenia? :lol:
Liczba postów: 890
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
Po analizie stwierdzam ze jednak glupie bo nie podoba mi sie to iz Lizard mial by stwozyc Carnage i napuscic go na Spidera. Wyszla by z tego znów dziwaczna wspolpraca wrogów pajaczka ktozy w komiksie nie dzialali razem
Liczba postów: 1.006
Liczba wątków: 51
Reputacja:
0
Scarlet Spider,Jun 2 2007, 09:59 PM napisał(a):Po analizie stwierdzam ze jednak glupie bo nie podoba mi sie to iz Lizard mial by stwozyc Carnage i napuscic go na Spidera. Wyszla by z tego znów dziwaczna wspolpraca wrogów pajaczka ktozy w komiksie nie dzialali razem Zgadzam sie. Najlepiej by bylo, zeby ci wrogowie byli od siebie niezalezni. Dobry jest pomysl z przemiana Lizarda, podczas której przez przypadek zbije on pojemnik z symbiontem. Koniecznie nalezy przedstawic ucieczke Cletusa Kasady'ego z wiezienia (moze byc w stylu ucieczki Flinta Marko ze SM 3), a o jego zbrodniach moze nadmienic radio/telewizja. Przydalaby sie scena, w której Spider-Man pochwyca morderce i dotkliwie go poniza. Potem w drodze do wiezienia móglby przyczepic sie do samochodu symbiont, a nastepnie dostac sie do pomieszczenia z zakutym w kajdany Cletusem. Wyobrazcie sobie, gliniarze slysza krzyki z tyla auta, zatrzymuja je, wychodza na zewnatrz, po czym sluchac w srodku syk, nastepnie na karoserii zaczynaja pojawiac sie wypuklenia spowodowane uderzeniami "tego czegos". Po chwili cisza. Gliniarz przystawia ucho do tylnych drzwi, a po sekundzie wychodzi czerwona lapa, który przebija mu glowe. Swietny klimat zbudowalem nie. Taki móglby byc debiut Carnage'a.
Reputacja:
0
No mogla by byc jedna scena jak w obcym. Tzn, panuje cisza, gliny z wyciagnietymi spluwami powoli przeszukuja bardzo ciemne pomieszczenia porozumiewajac sie na migi. W ich oczach widac strach. Nagle na któregos "cos" zeskakuje powodujac wystrzal z pistoletu i znów zapada cisza. Jeden z gliniazy pyta "John?" (przykladowe imie zabitego gliny), a w odpowiedzi spada obok niego cialo Johna i slychac upiorny smiech i jakis "zarcik" Carnage'a " np "Johny mial ciezki dzien wiec udal sie na spoczynek. Wieczny! Buaahaha". Nastepnie widzimy scene jak z SM3 kiedy to pokazane bylo jak Venom rozwala odzial specjalny. Tzn mamy "slabej" jakosci obraz z ruszajacej sie kamery, jakas krew na ekranie, krzyki strzaly i tylko od czasu do czasu miga Carnage.
Co o tym sadzicie?
Liczba postów: 99
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Wookie3e,Jun 3 2007, 07:40 AM napisał(a):No mogla by byc jedna scena jak w obcym. Tzn, ze panuje cisza, gliny z wyciagnietymi spluwami powoli przeszukuja pomieszczenia porozumiewajac sie na migi. Widac, ze sie boja. Nagle na któregos "cos" zeskakuje powodujac wystrzal z pistoletu i znów zapada cisza. Jeden z gliniazy pyta "John?" (przykladowe imie zabitego gliny), a w odpowiedzi spada obok niego cialo Johna i slychac upiorny smiech i jakis "zarcik" Carnage'a " np "Johny mial ciezki dzien wiec udal sie na spoczynek. Wieczny! Buaahaha". Nastepnie widzimy scene jak z SM3 kiedy to pokazane bylo jak Venom rozwala odzial specjalny. Tzn mamy "slabej" jakosci obraz z ruszajacej sie kamery, jakas krew na ekranie, krzyki strzaly i tylko od czasu do czasu miga Carnage.
Co o tym sadzicie? Tak.
Are you lost, In your lies?
Do you tell yourself, I don't realize?
Your crusade's a disguise.
You replaced freedom with fear,
You trade money for lives.
|