Liczba postów: 550
Liczba wątków: 16
Reputacja:
0
15.05.2007 , 21:21
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.05.2009 , 23:42 przez nightcrawler_13.)
Zaloze sie, ze nie kazdemu chce sie ciagle wlazic na dzial Fan Artów, by szukac czegos nowego. Moznaby swe prace umiescic tutaj. Moze zaczne od siebie, szybki rysunek olówkiem... 
Troche scielo, ale to nic-co myslice? Venom vs. Toxin
<object width="450" height="378"><param name="movie" value="http://backend.deviantart.com/embed/view.swf" /><param name="flashvars" value="id=121995841&width=1337" /><param name="allowScriptAccess" value="always" /><embed src="http://backend.deviantart.com/embed/view.swf" type="application/x-shockwave-flash" width="450" flashvars="id=121995841&width=1337" height="378" allowscriptaccess="always"></embed></object><br /><a href="http://www.deviantart.com/deviation/121995841/">Deadpool-armed and dangerous</a> by ~<a class="u" href="http://arkh-an.deviantart.com/">Arkh-an</a> on <a href="http://www.deviantart.com">deviant</a><a href="http://www.deviantart.com">ART</a>
Liczba postów: 437
Liczba wątków: 12
Reputacja:
0
Fajny. A to moje dzielo:  Tylko prosze o konstruktywna ocene.
Reputacja:
0
Fajny, bardzo fajnie, ze pocienowany.
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
oba dziela sa swietne...mati swietnie ujal popiersie scarleta a rysunek nightrawlera jest swietny :D Kolejny fan TOXINa?? B)
Fani TOXINa...JEDNOCZMY SIE :P !!!!
"IF YOU ARE MY FATHER, CARNAGE...WHO'S MY MOTHER"-Toxin
Liczba wątków: 12
Reputacja:
0
Night, twój rysunek jest naprawde niezly! Kup sobie tylko miekszy olówek bo zostaja slady po szkicu.
Reputacja:
0
deadpool92,May 15 2007, 10:21 PM napisał(a):oba dziela sa swietne...mati swietnie ujal popiersie scarleta a rysunek nightrawlera jest swietny :D Kolejny fan TOXINa?? B)
Fani TOXINa...JEDNOCZMY SIE :P !!!! deadpool92, mam nadzieje, ze to wystarczy za odpowiedz:

Tu cos starszego:

A tu ciekawostka z 2004:

Czasami mam wrazenie, ze symbiot to jedyne co potrafie rysowac :D
Liczba postów: 295
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Spok prace. Scarlet matiego i rodzina adamsów najkrallera mi sie podobaja najbardziej. A to moje dzisiejsze obrazki:

moze kiedys zrobie animacje z tym spiderem.

a tego juz pokazywalem ale olówkiem, teraz tuszem wykonczylem.
Chetnie bym zobaczyl jakies arty kolesi którzy robia komiksy dla smo.
Reputacja:
0
16.05.2007 , 08:34
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.05.2007 , 08:35 przez nightcrawler_13.)
TuaX, jak ty to robisz? Ten 3-D spiedy jest niesamowity!!! Czego uzywasz do robienia tych malych arcydziel? (oprócz talentu rzecz jasna)?????????
Reputacja:
0
Ten 3d jest zrobiony w 3dsmaxie i moge go animowac, to jeden z pierwszych modeli jakie zrobilem. Niestety zadnych nowych nie mam, ale w planie jest nowy spider i venom. I mam zamiar zrobic animacje. Potrzebuje tylko scenariusz jakis. Myslalem tez zeby zaangazowac Was-forumowiczów smo do stworzenia czegos w rodzaju scenariusza. Mozliwe tez ze zrobie na podstawie komiksu (4/1991). Ale to sa plany za które moge sie nawet nie zabrac. Bardzo duzo czasu zajmuje animowanie postaci to najwiekszy problem.
A temu spiderowi duzo brakuje do bycia niesamowitym, hehe

to jeden z pierwszych renderów zrobiony kilka miesiecy temu
Reputacja:
0
16.05.2007 , 10:26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.05.2007 , 10:37 przez nightcrawler_13.)
A ile ta animacja mialaby trwac, i ile postaci mialoby sie tam pojawiac? Moznaby zrobic 3 minutowy film spidey vs venom, albo 40 minutowy naszej wizji spider-mana 4-pomyslów jest duzo, wiec troche uscislij to. Ale pomysl fajny. Pozatym, scenariusz moze powtac dzisiaj, a film za dwa lata, wszystko zalezy od inwencji twórczej.
A znasz moze jakis dobry program do retuszu obrazów (najlepeij darmowy)? Bo przez skaner troche traci sie jakosc rysunków.
Liczba postów: 99
Reputacja:
0
Tuax, patrzac na Twoje animacje moge jedynie snic o napisaniu scenariusza do nich, ale gdyby jednak to daj znac! Próbke tego, co napisalem mozesz zobaczyc w Spider-manie 4, o naszej wizji kolejnych pajaków.
Are you lost, In your lies?
Do you tell yourself, I don't realize?
Your crusade's a disguise.
You replaced freedom with fear,
You trade money for lives.
Reputacja:
0
A tu cos jeszcze:

W szkole mam najlepsza wenne :D
Reputacja:
0
Najt powiem ci ze chcialbym zrobic pelny film, godzina moze dluzszy nawet. Produkcja tego by potrwala dluuugo. Ja jestem poczatkujacy i w sumie eksperymentuje i ucze sie tego. 10 sekundowy klip zajmuje nawet kilka godzin pracy. Spider ruchliwy jest wiec duzo trzeba sie nameczyc zeby sie ruszal w miare jak czlowiek pajak. Ale i tak chce zrobic ten film. Postaci moze sie pojawic ile chcecie. Oczywiscie troche jest to ograniczone bo mi komp nie wyrobi jak bedzie jakas ilosc duza.
Na poczatek scenariusz.
Cannibal jeszcze nie czytalem twojej wizji ale przeczytam jak znajde chwilke.
Na bank w filmie pojawilby sie venom. I nie na kilka minut jak w sm3 hehe. W ogóle historia jakas z venomem to bedzie.
A i to nie ma byc spiderman 4.
ps ja uzywam fotoszopa do skanów, gimp chyba jest darmowy i podobno dobry - niestety nigdy nie uzywalem
ps2 jak bede w domu i znajde chwile pokaze maly klip ktory kiedys zrobilem
Reputacja:
0
Pokaz, pokaz, bo do konca nie wiem, jak to ma wygladac-od tego zalezy, jak mam opisac Spider-mana i jaki on bedzie, poniewaz mam równiez sporo pomyslow na ciekawa i pomyslowa walke, triki Spidera... Moze to glupio brzmi, ale jak ma brzmiec, skoro jest tylko w mojej glowie? W razie potrzeby jestem gotów dokladnie to opisac.
Reputacja:
0
A moze wiec zaczac od czegos krótszego na poczatku? A jak z dialogami i muzyka? Chcesz korzystac z cudzych utworów, czy samemu zrobic muzyke? W razie czego, móglbym zaoferowac swoje uslugi-gram z kumplami na bebnach. Male demko. Oczywiscie to by byly o wiele szybsze kawalki. Ale szczerze proponowalbym muzyke z ultimate spider-mana. Wiekszosc kawalków moznaby pobrac z oficjalnej strony autora, Kevina Manthei.
Reputacja:
0
Jasne, na poczatek cos w stylu trailera. Muzyki sam nie zrobie to pewne. glosy mogliby podlozyc ludzie z forum. mam tylko nadzieje ze nie narobilem wam za duzego apetytu. ja to juz planuje od dluzszego czasu. ponad rok temu zaczalem sie uczyc tego programu, a im wiecej umiem tym bardziej wiem jak malo umiem. wiec taki filmik to tez kwestia czasu. ja pracuje i czas to wrog moj najwiekszy. hehe
Reputacja:
0
16.05.2007 , 16:56
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.05.2007 , 17:00 przez Cannibal.)
Jesli cos bedzie trzeba w dziedzinie scenariusza/fabuly, Tuax, to daj znac... aaa muzyka jaka Cie interesuje? W sumie nie gram w zespole, ale interesuje Cie:
-muzyka filmowa
-muzyka filmowa z uzyciem coverów niektórych zespolów
-same covery
-wlasne covery
Haha, do tego dochodzi pytanie: bo to glównie bylby Twój film: jakiej muzyki sluchasz i jaka widzisz w filmieć Jak dla mnie odpowiada wszystko prócz technowatej sieczki oraz hip hopu... z calym szacunkiem dla wyznawców tej muzyki...
Reputacja:
0
Akurat jestem fanem hiphopu, ale to nie znaczy ze bym chcial zrobic cala muzyke hiphopowa. Na poczatek scenariusz jest potrzebny. muzyka i glosami w ogole sie bede martwil jak bedzie jakis obraz. Jak juz mówilem to bardzo czasochlonne wiec nie spodziewajcie sie efektow w ciagu kilku dni. w tej chwili nawet nie mam modeli a nie chce animowac tego pajaka co mam.
a tak wyglada jeden z pierwszych klipow jakie zrobilem, przerobilem na gifa malego bo nie dalo sie nigdzie pokazac orginalu
Reputacja:
0
O co myslisz o mojej propzozycj co do muzyki?
Reputacja:
0
Ok, ineteresuje Cie postac Spidera i Venoma... z checia napisze scenariusz, tylko, ze robie cos takiego pierwszy raz na zamówienie, a Ty tu jestes master, wiec pare pytan:
-jaki ma byc klimat: chcesz zrobic cos mrocznego, czy typowo pajakowwego?
-postacie: Spider, Venom, chcesz umiescic czarnego pajaka i wplyw symbiontu na Petera? jakies inne postacie- superlotrowie?
-Venom widzial juz wczesniej Spidera, czy jest to ich pierwsze spotkanie?
|