Liczba postów: 992
Liczba wątków: 3
Reputacja:
1
Jw.
Wyglad. Jak dla mnie, powinien byc postury Venoma z SM3 (niech by im tam bylo ze trzymamy sie desingu :P), i nie byl czerwony w jakies czarne paski, a caly czarny z czerwonym odblaskiem. Twarz? Venomowa, jedynie oczy nieco bardziej "strzeliste na boki", paszcza za to taka jak Venomowa, tylko czarne zeby. No i kicha: Nie bedzie wygladal na mniej napakowanego od Veniego, bo musieliby wziac jakiegos chuderlaka....
Aktor. Mi pasowalby Peter Greene, o czym kiedys dawno pisalem. Moze tylko ufarbowalby wlosy na rudo.
Watek jak w komiksie :)
Liczba postów: 808
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Carange:
Aktor-tou jedynie nie wiem...
Wyglad. A tu juz tak :D
Powinien byc chudy( moze byc jak venom w S3), bez czarnych pasków, oczy moze lekko przyzólkle( kolorystycznie by pasowalo...) No i ryj Venowowski, pazury 2,3 razy dluzsze niz u Venoma...
Liczba postów: 235
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Aktor którego tutaj pokazales móglby byc ale sadze ze wybiora napewnmo takiego ze nam sie bardzo spodoba. :)
Co do koloru - nie wiem czy powinien byc czarny z czerwonym odblaskiem ale obawiam sie ze jak zrobia go czerwonego w czarne paski moze sie im nie udac pozadany efekt.
Najbardziej bede zadowolony jak bedzie jak najbardziej podobny do komiksowego pierwowzoru :)
Liczba postów: 160
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Wg mnie z ciala Carnage'a powinny caly czas wyciagac sie strzepki symbiota w kolorze czerownym (cos takiego jak podczas oplatywania go pajeczyna w grze Spider-man z 2001 chyba roku)

Wysy?am zaproszenia na Lockerz.com gdzie mo?esz zgarn?? cenne nagrody (PS3, WII, PSP, IPOD'y i inne) !
W celu jego uzyskania wy?lij mi wiadomo?? na mój email korga.m@interia.pl
Liczba postów: 56
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Ma byc taki jak w komiksie inaczej go nie widze :) Czerwien musi byc bo odwierciedla jego stan psychczny :P i rzez jaka wykonuje :) Chcialbym zeby chociaz w polowie byl takim psychopata jaka jest a raczej ybl w komksie ale jakos tego nie widze w filmie jak Carnage sieka ludzi i obcina im konczyny :P Pewnie sie na tym skonczy ze zabije z 2 osoby i jakieogs psa i tyle z tego bedzie <_<
Liczba postów: 9
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
problem z Carnage polaga na tym, ze aby odddac jego psychike i zamilowanie do rzezi autorzy musieliby zrobic ze Spidera bardzo brutalny film, a oni wola zrobic film który poza fanami którzy i tak przyjda sciagac do kin rodziców z dziecmi...
Liczba postów: 99
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Tego sie chyba wszyscy obawiamy... ale na szczescie mamy takie czasy, ze film zakazany jest dodatkowa zacheta: "Co takiego ma w sobie ten stary dobry Spider-man, ze jest dopiero od 18 lat?"- tak powiedza i pójda zeby sie przekonac B)
Cala idea nie-komputerowego Venoma mi sie nie podobala... pamietam te dymki z komiksów, gdzie ludzie-którzy-zetkneli-sie-z-Venomem i Carnage'm mówili: "Mial wielkie oczy, zeby i ta ruszajaca sie skóra..."- skóra na symbiontach byla w ruchu. Ok, nie dotyczy to Spidera, ale moich symbiotycznych ulubienców powinno. Venom byl zrobiony w porzadku, chociaz mam zastrzezenia co do za malej postury i geby(gdzie ta szczeka i jezyk?!), ale Carnage jest bardziej flegmowatym przeciwnikiem (macki dookola niego i te drobinki symbiontu), dlatego uwazam, ze powinien byc komputerowy...
Are you lost, In your lies?
Do you tell yourself, I don't realize?
Your crusade's a disguise.
You replaced freedom with fear,
You trade money for lives.
Liczba postów: 214
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Gdyby w ogóle mieli oddac Carnage'a takim, jaki byl w komiksie, to w roli Cletusa najchetniej widzialbym... Willema Dafoe. Niestety jest to niemozliwe, gral juz Goblina :/ A na Carnage'a bylby swietny, zarówno z twarzy, glosu i postury ;]
Zludne nadzieje co do pojawienia sie "prawdziwego" Carnage'a w filmie, pewnie dostaniemy cos w stylu TASa, albo bedzie pokazane tylko jak Carnage robi zamach i taki rozbryzg krwi, bez zadnych efektów, to moze bedzie nawet 15+ :P
Liczba postów: 15
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Hmmm... Carnage'a powinien zagrac jakis aktor w wieku 30-40 lat, w ostatecznosci troche starszy... ile lat mial Kasady w komiksie kiedy stal sie Carnagem? W tej chwili zaden aktor nie przychodzi mi do glowy, tylko Jim Carrey bo ma juz doswiadczenie w graniu psycholi, choc nie tak brutalnych. Mimo to jakos mi nie pasuje (chyba dlatego ze kojarzy mi sie Batmanem :D )
Carnage jest o tyle dobry, ze nie potrzebuje do lupanki ze Spiderem zadnego "wkurwu" na niego jak Harry albo Venom. Moznaby do maksimum splycic jego origin i zaoszczedzic cenny czas filmowy.
Faktycznie jest problem z pokazaniem jego rzezi, bo zeby byc wiernym komiksowi trzeba by zrobic cos w rodzaju Teksanskiej Masakry Pila Mechaniczna. Chyba jednak mozna tak operowac kamera, zeby uniknac widoku rozpruwanych bebechów i wiader juchy a jednoczesnie pozwolic Carnage'owi robic co trzeba?
A wyglad bezapelacyjnie jak w komiksach, z mackami symbiota. Moze byc czerwono-czarny, tak w stosunku 80 do 20. Rzecz jasna, nie obejdzie sie bez efektów komputerowych, byle nie spierdzielili go tak jak Venoma.
Liczba postów: 1.148
Reputacja:
0
Nie przesadzaj. Venom nie byl taki zly (w dziale opinie o SM3 napisalem co na + a co na -). Na pewno Carnage musi byc chudszy od Venoma i miec ruszajace sie i wystajace macki. Czerwono-czarny kolor bedzie swietnie wygladal w filmie i oddawal kolor jego ulubionego plynu. Musi tez zmieniac swoje macki w kolce i siekiery tak jak w komiksie. Glowa moze byc jak u filmowego Venoma. Jesli chodzi o jego orgin to koniecznie trzeba pokazac ze w przeciwienstwie do wiekszosci wrogów Pajaka ten NIGDY nie kierowal sie dobrymi zamyslami. Od poczatku do konca musi byc zly do szpiku kosci.
Liczba postów: 150
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Wydaje mi sie,ze aktorem który by sie nadawal na role Carnagea jest Robert Knepper,to on gra T-Baga w Prison Breaku,tam sie sprawdzil swietnie jako psychopatyczny morderca czemu wiec nie w roli Cletusa
Liczy sie tylko jak sobie radzisz,kiedy karta zupełnie Ci nie idzie
Liczba postów: 92
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Mi pasowalby wspomniany juz Jim Carrey. Na psychola nadaje sie idealnie, a poza tym uwielbiam go w jego powazniejszych rolach (czyt. nie Maska, Ace Ventura itp., choc nie mam nic przeciwko tym filmom).
Tylko sie zastanawiam jak zrobia Carnage'a zeby film nie byl 18+... Z drugiej strony komiksy przeciez chyba takich ograniczen nie mialy, a przeciez byly sugestywne...
A jak to zrobili w The Animated Series (w tej chwili nie moge sobie przypomniec, mam gdzies te odcinki, musze przejrzec)?
Liczba postów: 1.110
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Moim zdaniem na Carnage'a zdecydowanie pasowalby Peter Greene, albo wspomniany juz Robert Knepper. W kazdym razie chcialbym zobaczyc postac w 90% odwzorowana z komiksu czyli: czerwono-czarna skóra i czarny pysk tworzacy z symbiotycznej skóry ostre jak brzytwa zeby.
Co do rzezi, która powinna znalezc sie wraz z Carnage'em w filmie to mysle, ze twórcy sa w stanie podniesc próg wiekowy do 16 lat. Smierc ludzi moglaby byc przedstawiona podobnie ja w "300" (koles zostaje ugodzony "toporem" odlatuje i troche dorobionej komputerowo krwi wylatuje z rany, mysle ze dobrze by to wygladalo)
Reputacja:
0
Wookie3e,May 18 2007, 12:05 PM napisał(a):Glowa moze byc jak u filmowego Venoma. Oby nie!
Glowa Venoma byla srednia :(
W ogóle nie mial brody (takiej jak w komiksie).
Wyglada jak Spider z zebiskami.
Liczba postów: 886
Liczba wątków: 12
Reputacja:
4
Symbioth,May 18 2007, 04:51 PM napisał(a):Wyglada jak Spider z zebiskami. Im chyba o to chodzilo zeby to byla taka zla versja Spidera. to niby mialo pokazac w co zmienilby sie Peter gdyby za wczasów nie zdjal symbiota(tak mi sie wydaje ze o to im biegalo, moge sie mylic)
Carnage powinien wygladac 100% jak w komiskie, O np. jak w avatarze Symbioth:D
Reputacja:
0
Reputacja:
0
Revan,May 18 2007, 08:03 PM napisał(a):Carnage powinien wygladac 100% jak w komiskie, O np. jak w avatarze Symbioth:D No to niech bedzie te 100% ;)
Reputacja:
0
Moze...bo Bagley fajnie go rysowal, ale jestem w 90% pewien, ze nie bedzie tak wygladal.
Reputacja:
0
Wookie3e napisał(a):ze nie bedzie tak wygladal. Jeszcze nawet nie wiemy czy rzeczywiscie bedzie w SM4 ;]
Reputacja:
0
O to bym sie nie martwil. Te filmy sa zbyt dobre i zarabiaja zbyt wiele kasy by tak zwyczajnie juz zakonczyc serie, szczególnie, ze zostawili sobie otwarta furtke do kolejnych czesci.
|