Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Carnage?
Coz jesli ktos ma sie wcielic w role Carnage to moze Robert Knepper http://img.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/060...__knepper_l.jpg

Znamy tego aktora z roli przestepcy i psychopaty , wiec moim zdaniem nadawal by sie
Tak, Knepper by sie nadal...umie grac takich ludzi...
A carey wyszedl swietnie :lol:
Scarlet Spider,May 21 2007, 01:10 AM napisał(a):Coz jesli ktos ma sie wcielic w role Carnage to moze Robert Knepper http://img.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/060...__knepper_l.jpg

Znamy tego aktora z roli przestepcy i psychopaty , wiec moim zdaniem nadawal by sie
Koles pasuje, ale jak na wymogi producentów pewnie jest nieco za stary...:P
Kassady to musi byc zwinny, szczuply psychopata, który jest przeciwienstwem silnego i wolniejszego Venoma...
Hehe. Zrobilem fotomontaz Carnage'a ze swojego zdjecia:D
LOL

http://www.hot.jpg.pl/32099-Spiderman_4
Gdzie to zdjecie?
Imperial Stormtroopers don't die, they can only go to hell and regroup.

www.nerdwars.blog.com

Ca
No dawaj, dawaj jestem bardzo ciekawy jak to wyjdzie. :D

Sorry, nightcrawler, ale ten twój rysunek fajny, fajny pomysl, tylko wybrales zdjecie Carreya z jakiejs komedii, to wiadomo, ze nie bedzie pasowal. Ja ciagle widze go w tej roli. Zobaczcie te zdjecia:

Tu bardziej naturalne:

Poza tym gral juz Jokera w Batmanie i byl genialny...
Gral w paru glupich komediach i ludzie teraz kojarza go tylko z nich. A moim zdaniem gosc ma ogromny talent i w roli psychopatycznego mordercy-szalenca sprawdzilby sie idealnie.
Wiesz,moze i ma niesamowity talent i podolalby tej roli,ale widzowie maja tendencje do zaszufladkowywania aktorów. Dla wielu ludzi Carrey na zawsze zostanie aktorem znanym z "Maski" czy "Klamcy Klamcy",tak jak dla wielu np Richard Dean Anderson bedzie zawsze Mc gyverem
Liczy sie tylko jak sobie radzisz,kiedy karta zupełnie Ci nie idzie 
Od Kiedy Carrey gral Jokera w batmanie? On gral Ridleya, a Jokera gral Jack Nicholson. Pozatym mój ulubiony film z Carreyem to Truman Show, I wiem, ze Carrey ma talent nie tylko do komedi, ale slusznie zauwazono, ze zostal on zaszufladkowany. Pozatym w którejs czesci Brudnego Harrego gral narkomana, i niezle mu to wychodzilo. I tez bym z czecia go widzial w roli Carnge, tylko jak by na to zareagowali zwylki ludzień Np. moja mama Carreya kojarzy tylko z Ace Ventura.
Imperial Stormtroopers don't die, they can only go to hell and regroup.

www.nerdwars.blog.com

Ca
Eeee, no tak, sorry, nie gral Jokera, rabnalem sie...

No zostal zaszufladkowany, ale nie mówcie, zeby sie nie nadal do tej roli. Talent ma i IMO bylby swietny.

Bo tego goscia, którego zdjecia bylo strone wczesniej, Roberta Kneppera, to w ogóle nie widze w tej roli. To jest taki typowy "bad guy", A Cassady moim zdaniem to musi byc taki nadpobudliwy szaleniec z rozbieganymi oczami...
pokazales jego zle zdjecia-te zupelnie nie pasuja do Carnage... O ile pamietam, Kasady rzadko sie zasmucal... Mam nadzieje, ze scenarzysci i rezyser nie wezma juz "zaszufladkowanego" aktora, tylko znów odkryja jakiegos genialnego aktora, jak to zrobili z Topherem Grace i ... no Gwen Stacy :rolleyes: Licze na nowa twarz
Are you lost, In your lies?
Do you tell yourself, I don't realize?
Your crusade's a disguise.
You replaced freedom with fear,
You trade money for lives.
Hehe. Zrobilem fotomontaz Carnage'a ze swojego zdjecia:D
LOL

http://www.hot.jpg.pl/32099-Spiderman_4

(zamieszczem post jeszcze raz, bo poprzednio link nie dzialal:D)
Fakt ze do rysunku zostalo uzyte zle zdjecie :P

Carrey faktycznie juz zostal zaszufladkowany pod tym wzgledem, ale kto mówi ze po S-M 4 nie zaszufladkuja go sobie w inny sposób :rolleyes:

Pickador, nie jest zle :P Bedzies zidealny do S-M 4 :D
Hehehe...dobre! I te zabki naostrzone. Penie gdy to czytasz, Raimi juz do ciebie dzwoni z propozycja :lol:
No prosze, juz mamy tapete do filmu SM4 jeszcze przed ogloszeniem rozpoczecia krecenia filmu!

Wysy?am zaproszenia na Lockerz.com gdzie mo?esz zgarn?? cenne nagrody (PS3, WII, PSP, IPOD'y i inne) !
W celu jego uzyskania wy?lij mi wiadomo?? na mój email korga.m@interia.pl
Powiedzial bym ze to raczej obrazek albo zdjecie bo na tapete to akurat sie zbytnie nie nadaje niestety moim zdaniem.Ja bym do roli Carnage proponowal aktora Roberta Kneppera jednak
Careya nie wezma chocby dlatego, ze jest juz zbyt rozpoznawalnym aktorem kojarzonym z innymi filmami tak mocno, ze publicznosci ciezko byloby sie przesawic na nowa role. Nie widzieli by krwiozerczego Cleutusa tylko np Ace Venture.

Carey niestety sie nie nadaje :( Jednak ten Robert Knepper mnie zaciekawil :)
tak..Robert Knepper tez mnie zaciekawil :) w jakich filmach on gral?(najlepiej dokladne tytuly) chcialbym zobaczyc go w akcji :D
Toxin,May 23 2007, 06:43 PM napisał(a):tak..Robert Knepper tez mnie zaciekawil  :) w jakich filmach on gral?(najlepiej dokladne tytuly) chcialbym zobaczyc go w akcji  :D
Stal sie slawny glównie dzieki serialowi "Prison Break", który odniósl ogromny sukces (na Polsacie leci pod tytulem "Skazany na smierc"). Szczerze powiem, dziwie Ci sie ze go nie znasz ;)

PS: Juz wiemy czemu Carnage byl diabelnie trudnym przeciwnikiem...

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości