Liczba postów: 890
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
21.05.2007 , 01:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.05.2007 , 01:12 przez Scarlet Spider.)
Coz jesli ktos ma sie wcielic w role Carnage to moze Robert Knepper http://img.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/060...__knepper_l.jpg
Znamy tego aktora z roli przestepcy i psychopaty , wiec moim zdaniem nadawal by sie
Liczba postów: 808
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Tak, Knepper by sie nadal...umie grac takich ludzi...
A carey wyszedl swietnie :lol:
Liczba postów: 168
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Scarlet Spider,May 21 2007, 01:10 AM napisał(a):Coz jesli ktos ma sie wcielic w role Carnage to moze Robert Knepper http://img.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/060...__knepper_l.jpg
Znamy tego aktora z roli przestepcy i psychopaty , wiec moim zdaniem nadawal by sie Koles pasuje, ale jak na wymogi producentów pewnie jest nieco za stary...:P
Kassady to musi byc zwinny, szczuply psychopata, który jest przeciwienstwem silnego i wolniejszego Venoma...
Reputacja:
0
21.05.2007 , 21:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.05.2007 , 15:06 przez Pickador.)
Hehe. Zrobilem fotomontaz Carnage'a ze swojego zdjecia:D
LOL
http://www.hot.jpg.pl/32099-Spiderman_4
Liczba postów: 550
Liczba wątków: 16
Reputacja:
0
Liczba postów: 1.148
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
No dawaj, dawaj jestem bardzo ciekawy jak to wyjdzie. :D
Liczba postów: 92
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Sorry, nightcrawler, ale ten twój rysunek fajny, fajny pomysl, tylko wybrales zdjecie Carreya z jakiejs komedii, to wiadomo, ze nie bedzie pasowal. Ja ciagle widze go w tej roli. Zobaczcie te zdjecia:
Tu bardziej naturalne:
Poza tym gral juz Jokera w Batmanie i byl genialny...
Gral w paru glupich komediach i ludzie teraz kojarza go tylko z nich. A moim zdaniem gosc ma ogromny talent i w roli psychopatycznego mordercy-szalenca sprawdzilby sie idealnie.
Liczba postów: 150
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Wiesz,moze i ma niesamowity talent i podolalby tej roli,ale widzowie maja tendencje do zaszufladkowywania aktorów. Dla wielu ludzi Carrey na zawsze zostanie aktorem znanym z "Maski" czy "Klamcy Klamcy",tak jak dla wielu np Richard Dean Anderson bedzie zawsze Mc gyverem
Liczy sie tylko jak sobie radzisz,kiedy karta zupełnie Ci nie idzie
Liczba postów: 550
Liczba wątków: 16
Reputacja:
0
22.05.2007 , 09:09
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.05.2007 , 09:10 przez nightcrawler_13.)
Od Kiedy Carrey gral Jokera w batmanie? On gral Ridleya, a Jokera gral Jack Nicholson. Pozatym mój ulubiony film z Carreyem to Truman Show, I wiem, ze Carrey ma talent nie tylko do komedi, ale slusznie zauwazono, ze zostal on zaszufladkowany. Pozatym w którejs czesci Brudnego Harrego gral narkomana, i niezle mu to wychodzilo. I tez bym z czecia go widzial w roli Carnge, tylko jak by na to zareagowali zwylki ludzień Np. moja mama Carreya kojarzy tylko z Ace Ventura.
Liczba postów: 92
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Eeee, no tak, sorry, nie gral Jokera, rabnalem sie...
No zostal zaszufladkowany, ale nie mówcie, zeby sie nie nadal do tej roli. Talent ma i IMO bylby swietny.
Bo tego goscia, którego zdjecia bylo strone wczesniej, Roberta Kneppera, to w ogóle nie widze w tej roli. To jest taki typowy "bad guy", A Cassady moim zdaniem to musi byc taki nadpobudliwy szaleniec z rozbieganymi oczami...
Liczba postów: 99
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
pokazales jego zle zdjecia-te zupelnie nie pasuja do Carnage... O ile pamietam, Kasady rzadko sie zasmucal... Mam nadzieje, ze scenarzysci i rezyser nie wezma juz "zaszufladkowanego" aktora, tylko znów odkryja jakiegos genialnego aktora, jak to zrobili z Topherem Grace i ... no Gwen Stacy :rolleyes: Licze na nowa twarz
Are you lost, In your lies?
Do you tell yourself, I don't realize?
Your crusade's a disguise.
You replaced freedom with fear,
You trade money for lives.
Reputacja:
0
Hehe. Zrobilem fotomontaz Carnage'a ze swojego zdjecia:D
LOL
http://www.hot.jpg.pl/32099-Spiderman_4
(zamieszczem post jeszcze raz, bo poprzednio link nie dzialal:D)
Liczba postów: 992
Liczba wątków: 3
Reputacja:
1
Fakt ze do rysunku zostalo uzyte zle zdjecie :P
Carrey faktycznie juz zostal zaszufladkowany pod tym wzgledem, ale kto mówi ze po S-M 4 nie zaszufladkuja go sobie w inny sposób :rolleyes:
Pickador, nie jest zle :P Bedzies zidealny do S-M 4 :D
Liczba postów: 808
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
22.05.2007 , 17:17
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.05.2007 , 17:17 przez Darth Destruktor.)
Hehehe...dobre! I te zabki naostrzone. Penie gdy to czytasz, Raimi juz do ciebie dzwoni z propozycja :lol:
Liczba postów: 160
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
No prosze, juz mamy tapete do filmu SM4 jeszcze przed ogloszeniem rozpoczecia krecenia filmu!

Wysy?am zaproszenia na Lockerz.com gdzie mo?esz zgarn?? cenne nagrody (PS3, WII, PSP, IPOD'y i inne) !
W celu jego uzyskania wy?lij mi wiadomo?? na mój email korga.m@interia.pl
Liczba postów: 890
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
Powiedzial bym ze to raczej obrazek albo zdjecie bo na tapete to akurat sie zbytnie nie nadaje niestety moim zdaniem.Ja bym do roli Carnage proponowal aktora Roberta Kneppera jednak
Liczba postów: 1.148
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Careya nie wezma chocby dlatego, ze jest juz zbyt rozpoznawalnym aktorem kojarzonym z innymi filmami tak mocno, ze publicznosci ciezko byloby sie przesawic na nowa role. Nie widzieli by krwiozerczego Cleutusa tylko np Ace Venture.
Liczba postów: 379
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Carey niestety sie nie nadaje :( Jednak ten Robert Knepper mnie zaciekawil :)
Liczba postów: 15
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
tak..Robert Knepper tez mnie zaciekawil :) w jakich filmach on gral?(najlepiej dokladne tytuly) chcialbym zobaczyc go w akcji :D
Liczba postów: 1.110
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
23.05.2007 , 18:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.05.2007 , 18:00 przez QbaS.)
Toxin,May 23 2007, 06:43 PM napisał(a):tak..Robert Knepper tez mnie zaciekawil :) w jakich filmach on gral?(najlepiej dokladne tytuly) chcialbym zobaczyc go w akcji :D Stal sie slawny glównie dzieki serialowi "Prison Break", który odniósl ogromny sukces (na Polsacie leci pod tytulem "Skazany na smierc"). Szczerze powiem, dziwie Ci sie ze go nie znasz ;)
PS: Juz wiemy czemu Carnage byl diabelnie trudnym przeciwnikiem...
|