Liczba postów: 1.148
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
No i w ten sposób wyobrazam sobie sceny rzezi robionej przez Carnage'a w filmie.
Gość
Niezarejestrowany użytkownik
racja mamy rozwiazany problem jak "zakryc" morderstwa w filmie zeby nie zrobic za duzej masakry
Liczba postów: 618
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
No wlasnie bo film morze byc od 18. (Jak bedzie to i tak wejde).
Rafcios rządzi Kumalski ? xD
Liczba postów: 128
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Ja nie mialem wielkich emocji ogladajac ten film.Ogólnie (nie wiem jak dla wszystkich) pierwsza czesc filmu podobala mi sie znacznie bardziej z wielu powodów.Chyba glównym bledem drugiej czesci przygód Spidey'a bylo to ze film byl nudny-malo akcji,malo walki,sama gadanina! Jednak po obejrzeniu koncówki zdalem sobie sprawe ze taka jest fabula tego filmu.Najpierw widzowie oczekuja czegos naprawde dobrego,jednak patrza na prywatne zycie Petera.Dopiero na koncu bombka wybucha i cala akcja bierze sie w kupe!Octavius walczacy ze Spidey'em na pociagy,na budynkach i wszedzie,to bylo COS :) ! Jednak trzecia czesc dala mi wiecej wrazen z wielu powodów,chyba Wam tez,prawda :) ??
Liczba postów: 26
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
nom:)film jest fajniuchny:)ja oglądałem tylko dwie części (1 i 2) ale trzeci? zamierzam se kupił na DVD:)
Liczba postów: 17
Reputacja:
0
03.05.2009 , 15:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.05.2009 , 15:16 przez Człowiek-Pająk.)
Druga część bardzo mi się podobała. Chociaż nie sądzę, że była lepsza od jedynki, po prostu nie potrafią porówna? tych dwóch filmów, no może Spider-Man 1 podobał mi się odrobink? bardziej.
Ale w dwójce podobało mi się to, że Spidey na jakiś czas stracił moc bo miał dośc, ale potem jednak zrozumiał, że jego przeznaczeniem jest nosię mask?.
Także postać Dr Octopusa przypad?a mi do gustu, aktor grający tą postać bardzo się przy?o?y? - jego teksty, mimika twarzy...niesamowite.
Także muzyka zas?uguje na uznanie, zresztą soundtracki ze Spider-Mana ogólnie są świetne.
Przypomnia?o mi się, że po raz pierwszy oglądając tą część uważałem, że jednak zbyt wiele osób dowiedziało się o to?samo?ci Spider-Mana. Pamiętam, że jak zobaczyłem Spider-Mana bez maski próbującego zatrzymał pociąg i ludzi patrzęcych na niego, myśla?em: "Kurcz?, oni go widzę bez maski, poznali kim naprawdę jest, co teraz?!":).
Moja ocena: 9-/10
"With great power comes great responsibility."
Liczba postów: 8
Reputacja:
0
Według mnie druga cze?? spider-mana była bardzo fajna najbardziej mi się podobało jak spider musiał zatrzymał pociąg.
Liczba postów: 578
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Akurat druga czesci Spider-Mana jest calkiem niezla chociaz by przedstawienie samego valliana Spider-Mana,Dr.Octopusa,tu akurat bardzo dobrze sie wcielil Alfred Molina w role Dr.Octopusa pomijajac ze scenariusz zostal troche zmieniony przez twórców drugiej czesci Spider-Mana i nic nie przypominal orginalnego scenariusza narodzenia tego valliana,Dr.Octopusa.
Spider-Man,X-men.
Liczba postów: 943
Reputacja:
0
Druga czesc przygód naszego Spidermana , bardzo mi sie podobala . Doc .Octopus zostal swietnie przedstawiony przez ALfreda Moline , jego watek byl dobrze rozwiniety . Najfajniejsza scena , jak dla mnie , to walkia Spidermana z Doc.Ockiem na pociagu.
Wielkiej mocy towarzyszy wielka odpowiedzialność (Ben Parker) Sprzedam Destroyer (Marvel Kolekcja Figurek) Info na PRIV
Liczba postów: 13
Reputacja:
0
Nie wiem dlaczego wszyscy uwazaja ten film za najlepsza czesc Spider-Mana. Nie uwazam ze to zly film bron Boze, ale nie najlepszy z trylogii. Na poczaek wymienie jego wady. Przede wszystkim przywiewa chwilami nuda. Za duzo scen milosnych i ogólnie mówiac ziewu. To chyba jedyny slaby punkt filmu, bo reszta jest calkiem dobra. Z pewnoscia atutem tego filmu jest Osmiornica czyli Dr. Octopus. Swietna gra aktorska Moliny, ciekawie wykreowany doktorek. Niestety dalej gosci tu ta pozal sie Boze Mary Jane. Ochlapla biedna dziewczyna z broodwayu, bez klasy i piekna z komiksów. Zero, nulll pazurka...
Jednak uwazam ze pod koniec Harry jako Goblin móglby sie pojawic, jako furtka do nastepnej czesci. Ocena filmu to 4/6.
Liczba postów: 364
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
Film wspominam bardzo ciep?o ze względu na Moline w roli Doc Ocka (jak prawie każdy zresztą) ale i (jak dla mnie) najlepszy humor z każdych części. Poza tym dużo akcji i perypetii naszego bohatera i już mamy film po którym nie żałuje że sp?dziśem przed nim 1.5 h mojego życia

"The Monsters are always with us. But thats okay, because there will always be good guys too.. and in the end, when all's said and done... good guys always win."- The Spider-Man
Liczba postów: 144
Reputacja:
0
Co mogę powiedzieć na temat drugiej części?
A tylko tyle że lepsza od trójki, ale gorsza od jedynki. Jednak pierwsza część trzyma klimat (mimo WIELU niedociągnie?). Czy ja już gdzień nie wspomina?em że cała trylogia jako cało?? jest do niczegoś Plus za postać Dr Octopusa, ale Tobey słaby. Czekam na reboota:D
Moja ocena:
3+/6
Każdy jest w stanie zmienić swoje przeznaczenie - Naruto Shippuuden rulez ! ! !
Liczba postów: 4
Reputacja:
0
nie zpodobało mi się jak lekarz doradził mu żeby nie był spider-manem:(