Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Quiz o Spider-Manie
Twoja kolej , zadajesz.
Odpowiedz
To pociagne temat Ultimate Spider-mana.... Co dzieje sie z Harrym w 75 numerze Ultimate Spider-mana?
Odpowiedz
Przeksztalca sie w Hobgoblina.
Odpowiedz
dobzie.. twoja kolej
Odpowiedz
Kim jest Spider-X i Man-spider? Co wspólnego maja w wygladzień
Odpowiedz
Spider-X naprawde nazywal sie Brian Kornfield, byl fanem wielu superbohaterów, kiedy jego matka zostala napadnieta on zapragnal zemscic sie na oprawcach. Dzieki pomocy Chthona i czarnej magii Darkhold zamienil sie w pajeczego potwora Spider-Xa stajac sie samozwanczym pogromców przestepców.

Man-spider to naprawde Peter Parker który zmienil sie w cos na krztalt olbrzymiego pajaka. Byl to uboczny skutek ukaszenia przez radioaktywnego pajaka.

Oboje mieli po szesc lapek, szescioro oczu, mogli pluc kwasem itd.
Odpowiedz
Bardzo dobrze, zadajesz :)
Odpowiedz
Kogo w The New Avengers #1-2 mial za zadanie uwolnic Electro z wiezienia dla super-przestepców - Vault? :huh:
Odpowiedz
Moze jakas podpowiedź. Czy chodzi o Brainchilda, pomocnika Saurona?
Odpowiedz
Wlasciwe to nie zostalo pokazane jeszcze kogo mial uwolnic Electro. To bylo pytanie pulapka. :huh: Jakos nikt na to nie wpadl. Cóz skoro sam dalem odpowiedz nastepne pytanie oddaje. :unsure:
Odpowiedz
Z kim mógl sie przespac Electro w burdelu do ktorego zwykl chodzic? (przyprowadzil tam Vulture'a)
Odpowiedz
Z.....kim.....mógl....sie.....przespac......Electro? :blink: Eeeeee Vulture?

P.S.
Crov dobrze sie czujesz? ;)
Odpowiedz
Crov,Oct 9 2005, 16:47 napisał(a):Z kim mógl sie przespac Electro w burdelu do ktorego zwykl chodzic? (przyprowadzil tam Vulture'a)
Crov widze ze PRÓBUJESZ byc zabawny po "hakowym" pytaniu paula.......oczywiscie ze pytanie podhcwytliwe :P

EDIT: Okej , jezu pytanie brzmialo niedorzecznie wiec myslalem ze hak :P Zwracam honor (jesli masz cos takiego).
Crov napisał(a):Po za tym to nie jest rodzaj humoru w moim stylu.
Ja bym wogóle sie ciekawil gdybys mial poczucie humoru
Odpowiedz
Ja próbuje byc zabawny? Heh, brawo "Aresq". To wcale nie jest to pytanie podchwytliwe. Ktos kto czytuje komiksy ze Spider-manem bedzie znal odpowiedź - jak nie znasz odpowiedzi to siedź cicho a nie pierdoly gadasz.

Nie bardzo wiem co takiego dziwnego jest w moim pytaniu. Nie znacie odpowiedzi to cicho, rany, co za ludzie... <_<

Po za tym to nie jest rodzaj humoru w moim stylu.

Gosh... -_-''
Odpowiedz
Crov,Oct 9 2005, 16:47 napisał(a):Z kim mógl sie przespac Electro w burdelu do ktorego zwykl chodzic? (przyprowadzil tam Vulture'a)
Chodzi oczywiscie o historie down among the dead man z Marvel Knights (a dokladniej numer bodajze 3)
Electro spotykal sie z mutantka zmiennoksztaltna, ktora proponawala mu seks ze Scarlet Witch albo Sue Richards.

EDIT Panowie, zamiast sie rzucac to dajcie na luz, super villains tez sa ludzmi (or else) ;)

Pytanie oddaje, bo ja niequizowy jestem ;)
"Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthafuckin' happens, and it can happen to You." – Cage
Odpowiedz
Gamart,Oct 9 2005, 23:04 napisał(a):
Chodzi oczywiscie o historie down among the dead man z Marvel Knights (a dokladniej numer bodajze 3)
Electro spotykal sie z mutantka zmiennoksztaltna, ktora proponawala mu seks ze Scarlet Witch albo Sue Richards.

EDIT Panowie, zamiast sie rzucac to dajcie na luz, super villains tez sa ludzmi (or else) ;)

Pytanie oddaje, bo ja niequizowy jestem ;)
No przynajmniej jeden, który sie zna na dobrych komiksach ze Spider-Manem... Heh.

No, oczywiscie odpowiedz dobra. :]
Odpowiedz
Jak pytanie wolne, to ja je wezme.
Opisz jakie postacie ze powiazane ze Spider-Manem, pojawily sie w Exiles #20, #21 i #22 czyli w historri Legacy i jakia byla ich rola.
Odpowiedz
Rhino :spider:
Spider-Woman (przypuszczalnie MJ):spider:
Dr Octopus :spider:
Wszyscy jako jedni z niewielu ocalalych na ziemi, nie zasymiliwani przez tzw. Vi-Locków byli czlonkami Avengers która miala 2 cele;
Przetrwac i znalezc lekarstwo na wirus Vi-Lock.
Odpowiedz
Jeszcze dwie osoby i ci uznam.

Podpowiedź: Przyjzyj sie ostatniej stronie z #20.
Odpowiedz
Ze niby Spider, Goblin i Vulture zainfekowani przez Vi-Lock. :spider:
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości