18.09.2005 , 17:31
Twoja kolej , zadajesz.
Wystąpiły następujące problemy: | ||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
|
Quiz o Spider-Manie
|
18.09.2005 , 17:31
Twoja kolej , zadajesz.
18.09.2005 , 18:16
To pociagne temat Ultimate Spider-mana.... Co dzieje sie z Harrym w 75 numerze Ultimate Spider-mana?
18.09.2005 , 19:20
Przeksztalca sie w Hobgoblina.
18.09.2005 , 21:29
dobzie.. twoja kolej
19.09.2005 , 08:06
Kim jest Spider-X i Man-spider? Co wspólnego maja w wygladzień
22.09.2005 , 19:22
Spider-X naprawde nazywal sie Brian Kornfield, byl fanem wielu superbohaterów, kiedy jego matka zostala napadnieta on zapragnal zemscic sie na oprawcach. Dzieki pomocy Chthona i czarnej magii Darkhold zamienil sie w pajeczego potwora Spider-Xa stajac sie samozwanczym pogromców przestepców.
Man-spider to naprawde Peter Parker który zmienil sie w cos na krztalt olbrzymiego pajaka. Byl to uboczny skutek ukaszenia przez radioaktywnego pajaka. Oboje mieli po szesc lapek, szescioro oczu, mogli pluc kwasem itd.
23.09.2005 , 13:21
Bardzo dobrze, zadajesz :)
23.09.2005 , 17:00
Kogo w The New Avengers #1-2 mial za zadanie uwolnic Electro z wiezienia dla super-przestepców - Vault? :huh:
08.10.2005 , 22:46
Moze jakas podpowiedź. Czy chodzi o Brainchilda, pomocnika Saurona?
09.10.2005 , 09:23
Wlasciwe to nie zostalo pokazane jeszcze kogo mial uwolnic Electro. To bylo pytanie pulapka. :huh: Jakos nikt na to nie wpadl. Cóz skoro sam dalem odpowiedz nastepne pytanie oddaje. :unsure:
09.10.2005 , 16:47
Z kim mógl sie przespac Electro w burdelu do ktorego zwykl chodzic? (przyprowadzil tam Vulture'a)
09.10.2005 , 19:11
Z.....kim.....mógl....sie.....przespac......Electro? :blink: Eeeeee Vulture?
P.S. Crov dobrze sie czujesz? ;) Crov,Oct 9 2005, 16:47 napisał(a):Z kim mógl sie przespac Electro w burdelu do ktorego zwykl chodzic? (przyprowadzil tam Vulture'a)Crov widze ze PRÓBUJESZ byc zabawny po "hakowym" pytaniu paula.......oczywiscie ze pytanie podhcwytliwe :P EDIT: Okej , jezu pytanie brzmialo niedorzecznie wiec myslalem ze hak :P Zwracam honor (jesli masz cos takiego). Crov napisał(a):Po za tym to nie jest rodzaj humoru w moim stylu.Ja bym wogóle sie ciekawil gdybys mial poczucie humoru
Ja próbuje byc zabawny? Heh, brawo "Aresq". To wcale nie jest to pytanie podchwytliwe. Ktos kto czytuje komiksy ze Spider-manem bedzie znal odpowiedź - jak nie znasz odpowiedzi to siedź cicho a nie pierdoly gadasz.
Nie bardzo wiem co takiego dziwnego jest w moim pytaniu. Nie znacie odpowiedzi to cicho, rany, co za ludzie... <_< Po za tym to nie jest rodzaj humoru w moim stylu. Gosh... -_-'' Crov,Oct 9 2005, 16:47 napisał(a):Z kim mógl sie przespac Electro w burdelu do ktorego zwykl chodzic? (przyprowadzil tam Vulture'a)Chodzi oczywiscie o historie down among the dead man z Marvel Knights (a dokladniej numer bodajze 3) Electro spotykal sie z mutantka zmiennoksztaltna, ktora proponawala mu seks ze Scarlet Witch albo Sue Richards. EDIT Panowie, zamiast sie rzucac to dajcie na luz, super villains tez sa ludzmi (or else) ;) Pytanie oddaje, bo ja niequizowy jestem ;)
"Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthafuckin' happens, and it can happen to You." – Cage
![]()
09.10.2005 , 23:07
Gamart,Oct 9 2005, 23:04 napisał(a):No przynajmniej jeden, który sie zna na dobrych komiksach ze Spider-Manem... Heh.Crov,Oct 9 2005, 16:47 napisał(a):Z kim mógl sie przespac Electro w burdelu do ktorego zwykl chodzic? (przyprowadzil tam Vulture'a)Chodzi oczywiscie o historie down among the dead man z Marvel Knights (a dokladniej numer bodajze 3) No, oczywiscie odpowiedz dobra. :]
Jak pytanie wolne, to ja je wezme.
Opisz jakie postacie ze powiazane ze Spider-Manem, pojawily sie w Exiles #20, #21 i #22 czyli w historri Legacy i jakia byla ich rola. ![]()
15.10.2005 , 20:53
Rhino :spider:
Spider-Woman (przypuszczalnie MJ):spider: Dr Octopus :spider: Wszyscy jako jedni z niewielu ocalalych na ziemi, nie zasymiliwani przez tzw. Vi-Locków byli czlonkami Avengers która miala 2 cele; Przetrwac i znalezc lekarstwo na wirus Vi-Lock.
15.10.2005 , 21:24
Jeszcze dwie osoby i ci uznam.
Podpowiedź: Przyjzyj sie ostatniej stronie z #20. ![]()
16.10.2005 , 09:30
Ze niby Spider, Goblin i Vulture zainfekowani przez Vi-Lock. :spider:
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|