Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sieciosploty
Okolo rok temu zaczelem budowe sieciosplotów ale niestety zapszestalem prac na dzien dzisiejszy mam zamiar zaczac budowe spowrotem juz wiele jest zrobione ale nadal pozostalo wiele do zrobienia.Prosilbym was o rózne pomysly jak je zbudowac, oczywiscie nie mam zamiaru latac na nich co wydaje mi sie i tak nie mozliwe, mysle ze te które zaczelem nie beda dobre dlatego prawdopodobnie zaczne robic inne które beda dzialaly na zupelnie innej zasadzie.Teraz moze dam opis (aha niedlugo dam fotki co narazie zrobilem), wiec na czym one polegaja jest to cos na zasadzie strzykawki tele ze ma to zajmowac wiele mniej miejsca i pojmowac wiecej plynu narazie tyle moge powiedziec trudno mi to opisac ale wszystko jest wyjasnione w moim zeszycie z ciekawymi projektami, gdzie sa rysunki i opis kazdej czesci.Ale jak mówilem wczesniej chce zaprzestac tej pracy bo podejrzewam ze nie wypali nie wypali z tymi wyrzutniami zajme sie lepszym pomyslem, krótki opis: bedzie to dzialalo tak jak kolowrotek do wetki tyle ze w druga strone mój tata ma sklep wedkarski w którym widzialem zylke utrzymujaca do 70 kg wiec wyrzutnia dziala by tak nawijajac zylke na specjalna branzolete, utrzymujaca koniec zylki czyms w stylu lapeczek po nacisnieciu odpowiedniego przycisku lapeczki by sie luzowaly i jakims mechanizmem (jeszcze nie wiem jakim musze poszperac po internecie) zylka by wylatywala oczywiscie z jakims opciarzeniem na koncu i hakiem aby zahaczyla o cos miekiego (np.materac) po puszczeniu przycisku zamykaly by sie lapeczki i ucinaly w tym miejscu zylke aby wygodnie ja chwycic nastepnie mozna by na ta druga zylke (znaczy ta co jest jeszcze na branzoleie szybko wlozyc nastepna koncówke z obciazeniem i hakie m) narazie tyle moge powiedziec dawajcie pomysly i wszystko co pomoze mi w budowie z góry thx.
Ps.Sorry za tyle bledów ale dlugo to pisalem bede poprawial je wszystkie.
upewnij sie czy nikogo niema w domu
Odpowiedz
Coz ja to przeczytal mam mieszane uczucia przyznam szczeze , no ale jesli ci sie uda cos takiego zrobic to czy nastepnym twoim wynalazkiem bedzie Batmobile ?? :lol:. Coz jak zobacze to uwieze , bo narazie jestem takim niedowiarkiem troche
Odpowiedz
Ale mi nie chodzi o to by na tym latac ani splatywac ludzi poprostu wyrzutnie taki jakby gadzet fan art ale moze wyjsc z tego cos ciekawego.
Odpowiedz
Ja robie maske s-m, i gipsowa reke Iron Mana
Odpowiedz
Fajne macie pomysly:)

Trzymam kciuki!
Odpowiedz
powiem ze brzmi to dosc fantastycznie ale mam nadzieje ze cos takiego ci sie uda. Powodzenia!! =)
Odpowiedz
Mam równiez zamiar zrobic strój w stylu Scarlet Spidera ale mysle nad tym zeby cos w nim zmienic np.odwrócic kolory badz zmienic pajaka jeszcze niewiem.Ale i tak najpierw zajme sie sieciosplotami.
Odpowiedz
Hmmm..zylka mówisz. Faktycznie, jesli chcialbys sie na tym bujac to, jak to mówia- "Bedzie bolalo". Ale pomysl ciekawy, fajnie by bylo gdyby chociaz wystrzeliwalo.

You cant kill someone who is already dead...
Odpowiedz
I wlasnie mi o to chodzi teraz zaczne kompletowanie odpowiedniego sprzetu.
Odpowiedz
Pomysl interesujacy. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Jak bedziecie juz cos mieli to wrzuccie foty.

Odpowiedz
I juz mam pewna bransolete która nadaje sie idealnie ale musialem zdjac z niej pokrywke, zeby to zrobic bylo trzeba rozszerzyc uchwyty, wiec chcialem to zrobic nozem i co sie stalo rozcielem se kciuka zginac teraz nie moge bo zaczyna krwawic ale bede próbowal pracowac w tym stanie.
Odpowiedz
Hmmm... Pomysl ciekawy ale nie bedzie latwo. Zycze powodzenia! :)

Jestem rozdarty między miłością a nienawiścią,ufnością a strachem...  Jestem częścią tego świata... a zarazem nie należę do niego. Sprowadziłeś mnie tutaj- czemu nie chcesz dać mi wyzwolenia?
                                                                    Venom
Odpowiedz
zefir_93,Jun 15 2007, 08:18 AM napisał(a):I juz mam pewna bransolete która nadaje sie idealnie ale musialem zdjac z niej pokrywke, zeby to zrobic bylo trzeba rozszerzyc uchwyty, wiec chcialem to zrobic nozem i co sie stalo rozcielem se kciuka zginac teraz nie moge bo zaczyna krwawic ale bede próbowal pracowac w tym stanie.
Powodzenia i uwazaj na siebie. ;)

Odpowiedz
zefir_93,Jun 15 2007, 08:18 AM napisał(a):I juz mam pewna bransolete która nadaje sie idealnie ale musialem zdjac z niej pokrywke, zeby to zrobic bylo trzeba rozszerzyc uchwyty, wiec chcialem to zrobic nozem i co sie stalo rozcielem se kciuka zginac teraz nie moge bo zaczyna krwawic ale bede próbowal pracowac w tym stanie.
To sie nazywa poswiecenie dla dobra ogólu :D
Odpowiedz
Szczerze powiem, ze jestem dosc pesymistycznie nastawiony do tego typu robótek.

Robie maske SM i mam co do tego wielkie ambicje, ale jak znam zycie to gówno z tego bedzie ;)

Ale skoro masz dobry plan, to zycze powodzenia. Jesli faktycznie Ci sie to uda bede na prawde pod wrazeniem :)

Pozdr.
Odpowiedz
QbaS,Jun 15 2007, 05:36 PM napisał(a):Robie maske SM i mam co do tego wielkie ambicje, ale jak znam zycie to gówno z tego bedzie ;)
Nie mów tak! Uda ci sie! :) Wiecej wiary w siebie!

Jestem rozdarty między miłością a nienawiścią,ufnością a strachem...  Jestem częścią tego świata... a zarazem nie należę do niego. Sprowadziłeś mnie tutaj- czemu nie chcesz dać mi wyzwolenia?
                                                                    Venom
Odpowiedz
QbaS,Jun 15 2007, 05:36 PM napisał(a):Szczerze powiem, ze jestem dosc pesymistycznie nastawiony do tego typu robótek.
Wiesz co ci powiem sam tez nie jestem chetny do takiej roboty, strasznie dlugo to trwa i zawsze jak wpadnie sie na wspanialy pomysl jak napedzic wynalazek, to wprowadzic to w zycie jest strasznie trudne ale próbowac warto.
Odpowiedz
Do boju zefir! Mam nadzieje ze Ci sie uda.
Sam kiedys nad takim czyms myslalem ale doszedlem do wniosku ze nie uda mi sie za nic a poza tym to zadem ze mnie konstruktor...:P
Odpowiedz
Zefir noo pomysl jest naprawde genialny. Ale czy warto ? Mysle ze warto. Mysle ze przy odpowiednim nastawieniu powinno Ci sie udac ;)
Odpowiedz
Wiecie coś Najtrudniej skompletowac odpoiwedni sprzet wpadam na ekstra pomysl ale wprowadzic go w zycie trudno jest wiec ciezko bedzie mysle ze w te wakacje nie bede tego mial.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości